НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 48 949
  • 658
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Здравейте, аз използвах  един ваучер за Озон и поръчката ми дойде още на следващия ден. На другия обаче, с Takeaway от събота се опитвам да поръчам и използвам, копирам кода, но ми го дава невалиден на страницата, а  в  Инсентив го виждам така (което не беше първите дни, когато  заявих ваучера, ) Идея какъв е проблема?

И аз имах проблем с Текауей. Оказа се, че освен кода, трябва да се въведе и пин кода с #. Все още не съм пробвала по този начин.
Промо_код#Пин_код

# 496
Здравейте, аз използвах  един ваучер за Озон и поръчката ми дойде още на следващия ден. На другия обаче, с Takeaway от събота се опитвам да поръчам и използвам, копирам кода, но ми го дава невалиден на страницата, а  в  Инсентив го виждам така (което не беше първите дни, когато  заявих ваучера, ) Идея какъв е проблема?
Скрит текст:
Затова се четат условията и инструкциите на ваучера. Описано е как става.
https://app.incentivai.io/market/TAKEAWAYBG20BGN?price=20

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 11:29 от ЧревоУгодник

# 497
Едно предложение към екипа на Инсентив - ако има възможност, ще е много полезно в описанието на ваучерите да се включва и периодът им на валидност наред с другите условия за използването им.

# 498
Малко е странно да печели авторът на темата, а коментиращите не. Свидетели сме как постоянно се пускат разни драматични теми по семейни и не толкова семейни въпроси, на които хората пишат, коментират, съветват, а авторът се "скрива". Би трябвало да се оценява приносът на всеки коментиращ, а не на авторът. Ще се напълни с едни чудни теми, тип вестник Лична драма.

# 499
  • при късмета
Малко е странно да печели авторът на темата, а коментиращите не. Свидетели сме как постоянно се пускат разни драматични теми по семейни и не толкова семейни въпроси, на които хората пишат, коментират, съветват, а авторът се "скрива". Би трябвало да се оценява приносът на всеки коментиращ, а не на авторът. Ще се напълни с едни чудни теми, тип вестник Лична драма.
И коментиращите ще печелят точки, не е само авторът. Различен брой са точките просто.

# 500
Те никога не са за кратко време такива ваучери, но и не са за един и същ срок всичките. При положение че са описани другите ограничения и условия, това просто би добавило още едно написано, просто не са се сетили.

# 501
Ох, добре, ама нали и без това един път стартираш тема, ама може и 50 пъти да се изкажеш в нея, дори и да не си я стартирал, и пак да получиш повече точки от стартиралия я. Голям келепир два часа да събираш линкове и да оформяш тема.

# 502
  • при късмета
В Инсентив преобразуваните точки нямат срок, в който да ги похарчиш за ваучер. Като не знаеш какво ти трябва или в момента нищо не ти трябва, просто не купуваш ваучери, стоят си в портфейла

# 503
В Инсентив преобразуваните точки нямат срок, в който да ги похарчиш за ваучер. Като не знаеш какво ти трябва или в момента нищо не ти трябва, просто не купуваш ваучери, стоят си в портфейла
Не говорех за точките, за тях си е ясно изписано че нямат срок. Всеки ваучер обаче има, според условията на търговеца. Аз може и да не го вземам за себе си примерно а за подарък, всякакви сценарии има при които не става да реша какъв ми трябва и да го взема на момента.
Имаше и доста потребители да питат тук, точно затова си мисля че ще е полезно ако си го пише на място за всеки и да се вижда преди да се купи.

# 504
  • София
Някои ваучери са с по-дълъг срок от година даже.

# 505
За Decathlon е две години, а тези в Озон след като се заредят в профила са безсрочни.

# 506
И потребителите нека не бързат да купуват ваучери, а да осмислят какво им трябва и тогава да ги генерират.Точките в платформата на Инсендия нямат давност.(поне засега):

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 16:13 от ДХ3

# 507
Здравейте,

Пускам само за размисъл следното - само по себе си създаването на тема няма как да е принос за потребителите и платформата. Още повече пък създаването на множество сходни теми, било то и от различни автори.

Но тема, която е предизвикала голям интерес, предоставила е нова и интересна информация, събрала е в себе си постовете на голям брой потребители... би следвало да е ценна, нали?

Прекрасна седмица пожелавам на всички! Christmas Tree

# 508
Само че тази тема става "ценна" именно заради коментарите и различните гледни точки, което се прави от всички коментиращи. Авторът дори понякога е просто някой, който хвърля "бомбата" и изчезва. Има много такива примери в семейни отношения, че и в други раздели...

Както казах, за мен е без значение, не се боря за звезди или каквото там се дава, просто си разсъждавам.

# 509
Само че ценна информация за рядък синдром може да няма много отговори, за разлика от 654 тема за някое реалити.

Общи условия

Активация на акаунт