НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 48 968
  • 658
  •   1
Отговори
# 480
  • София
magi_sveta, аз, даже много бързо го получих, 2-3 дни след поръчката - купих си шокомед.  Wink

Използвах код за озон без проблем и от Истински мед също. При поръчката на мида нещата изглеждаха нормално, генерира се поръчка, отстъпка всичко и вече 10 дни няма нито поръчка, нито нищо??? А кодът вече е използван... Има ли някой, който си е получил меда от тази търговец?

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 15:11 от Просто русалка

# 481
Сиела имат и телефон, на който отговарят -  преди около година ми пратиха скъпа книга с наранена корица, обадих им се, за да се разберем по-бързо (отколкото със съобщения) и се съгласиха да ми изпратят нов екземпляр, като трябваше да оставя стария в Еконт, при получаване на пратката. Нещо като размяна (естествено изцяло за тяхна сметка - не съм плащала втора доставка).

# 482
  • Другата България
Извинявам се, ако е задаван въпроса.
За поръчка от ССС намалението на артикули важи ли?
Опитвам се да поръчам куфар, за който си има намаление в сайта 40%, при въвеждане кода на ваучера автоматично намалението от 40% пада. Тоест, първо въвеждам кода на намалението, и после кода на ваучера.
Приема кода, но първия код пада, и куфара идва на стандартна цена.

# 483
Зависи от условията на магазина.
И в двата онлайн магазина, където пазарувах с ваучери бг-мама, имаше сезонни намаления, и на двете места ми отчете и тях, и стойността на ваучера.
Трябва да прочетете условията в самия сайт. Някои не позволяват да се комбинират две или повече намаления/отстъпки.

# 484
  • Другата България
Търсих, и търсих, и пак търсих преди да публикувам тук.
Нищо не намерих, явно не знам къде да търся.

# 485
Под ваучера няма ли условията му?

# 486
Трябва да се види в сайта на търговеца, някои магазини не комбинират кодове с намаления; или ползваш код, или намалението.

# 487
  • Другата България
Много ви благодаря и на двамата, изобщо не се сетих да погледна условията на ваучера.
Голяма бяла п/а/тица....

# 488
  • София
Използвах код за озон без проблем и от Истински мед също. При поръчката на меда нещата изглеждаха нормално, генерира се поръчка, отстъпка всичко и вече 10 дни няма нито поръчка, нито нищо??? А кодът вече е използван... Има ли някой, който си е получил меда от тази търговец?
И аз така Озон за 30 лв и мед за 10 лв
сравнително бързо дойде меда
 поръчах 5/12 (четвъртък),
а вторник 10/12 го получих от офис на Еконт
в тази хартиена торбичка отгоре
с тел бод захваната на няколко места
кутията не беше залепена
нямаше бабъли или стреч-фолио
и като го отворих  се отвори лесно
не се чу ПУК както се
отваря хлътнала вакумирана капачка
и по средата имаше следа сякаш някой с вилица си беше
гребнал от шоко-меда
Жалко, че не го снимах.
Скрит текст:

Иначе го изядохме приятно съм изненадана от вкуса.
Пишете им на вайбър
0884964354-Истински мед
с номера на поръчката и питайте кога ще дойде.

# 489
Въпрос към Инсентив:
Кога се очаква да добавите други партньори предлагащи лоялна програма на платформата си?
Вчера например отворих сайта на Декатлон  понеже търсех нещо конкретно и видях, че съм изгубила 3000точки и че имам нови 3000т. Коледен подарък, които обмених за ваучер 10лв и вече използвах в магазина им. Веднага се сетих за вас и как ако имах опция да ги прехвърля в хъба нямаше да пропусна срока им вероятно.

# 490
И аз поръчах от Истински мед и малко ме хвана яд, че не пробвах да генерирам 2 кода - имах код за 10 лв отстъпка от бг мама и още 5 % от някаква рулетка. На някой да му е отчело 2 кода?

# 491
  • София
Пишете меда как сте го получили-
дали и на друг има гребнато с вилица по средата?
Забележете как се отваря капачката лесно
сякаш е  вече отваряна или се чува ПУК, ако е като вакумирано?
И ако може снимайте като отворите капачката.
Торбичката е с тел-бод отгоре захваната и внимавайте като го вадите, че не е залепен капака за кутията и не е опакован с бабъли.

# 492
  • София
Нищо като загребано с вилица/лъжица нямаше.  Отворих го вкъщи и понеже преди да се прибера бях доста време на студа навън, си беше направо  доста твърд  медът(но абсолютно равен отгоре). Както казах, бях навън и по тъмно вече използвах възможността да сложа още нещо купено по пътя от Еконт до нас в торбичката, че да ми е  по-удобно. Не можах от раз, явно беше затворена, да, но определено не  с телбод. Чух характерния при разлепване звук.

Аз лично нямах проблеми с   никой от избраните ваучери и с  никоя от поръчките. Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 22:27 от Просто русалка

# 493
Здравейте, аз използвах  един ваучер за Озон и поръчката ми дойде още на следващия ден. На другия обаче, с Takeaway от събота се опитвам да поръчам и използвам, копирам кода, но ми го дава невалиден на страницата, а  в  Инсентив го виждам така (което не беше първите дни, когато  заявих ваучера, ) Идея какъв е проблема?

# 494
  • Пловдив
Аз върнах обувките от ССС..сега чакам да видим как ще ми възстановят ваучера. Писах им.

Общи условия

Активация на акаунт