НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 48 923
  • 658
  •   2
Отговори
# 75
  • София
В самият сайт, където в момента е ваучера, НЕ може да се прави скрийншот на ваучера.
Това е вероятно нещо в настройките ти.
Аз си направих без проблем скрийншот на ваучера, защото ми беше по-лесно през него да преписвам цифрите при финализирането на онлайн поръчката.

# 76
В самият сайт, където в момента е ваучера, НЕ може да се прави скрийншот на ваучера.
На екрана се отваря ваучера - натиска се PrtSc (някъде горе вдясно на клавиатурата), отваряш програма Paint (програмата за рисуване на Уиндоус - има я по дефолт на всеки компютър с Уиндоус), натискат се едновременно Ctrl и V, и излиза снимка на екрана. Може да се запади по стандартния начин.

# 77
Да посоча само, че за Ардес ваучерът НЕ лови на намалени продукти. Продуктът трябва да е на редовна цена, за да може да приложите ваучерите.
Пише го в сайта на ардес в раздел ваучери, както и в това приложение тук, което не се сваля, а се достъпва през браузър...но на английски го изписа тук.

# 78
Да кажа само, че успях да отключа приложението, но през телефона!
На компютъра не ми излизат квадратчета да въведа кода, който получавам на имейл.

# 79
  • Телиш/Плевен
Отделно от това, хубаво би било да се уточни по-подробно как точно се трупат тези точки. Вчера случайно разбрах, че имам точки - нито знам как, нито откъде, нито за какъв период от време.
Сегашните точки са подарък, пише го в първия пост:
"Голяма част от вас, най-активните ни потребители, вече разполагате с налични точки в своите профили – подарък от нас за вашия принос в BG-Mamma."
В раздел IV (механизъм на програмата) на общите условия са описани действията, чрез които занапред ще се натрупват рейтинг звезди за лоялност, които впоследствие ще носят точки. Ще има и предизвикателства, от които ще се печелят точки. Точките в профила тук имат давност, затова е хубаво да се прехвърлят в https://app.incentivai.io/ Там нямат давност и могат да се трупат, докато човек реши да ги осребри.

# 80
Всички парични награди се декларират, дори под 100 лв.

# 81
  • Телиш/Плевен
Birdflower, Ivaylo77, МН, вече е отговорено на този въпрос:

"Част от потребителите ни вече са получили точки подарък на база определени активности за минал ограничен интервал от време." (цитат от този пост)
"Терминът “полезност” се отнася до оценката на значимостта на съдържанието спрямо аудиторията и целите на Платформата и се изчислява автоматично чрез алгоритъм с изкуствен интелект." (цитат от общите условия)

# 82
  • Сливен
В момента, "натрупват" ли се точки, на база активност,това ми е интересно? 🤔
Повечето хора които пишат тук, имат смислени и значими коментари, и според мен е добре да ги отразите. 🙂

# 83
А какъв е периодът, в който трябва точките да бъдат обменени? С каква давност са?

# 84
  • Телиш/Плевен
Тоест за 19 години и 7500 поста, алгоритъмът е преценил, че приноса ми заслужава нула точки?
Не видях да пише конкретни години, пише "ограничен период от време".

В момента, "натрупват" ли се точки, на база активност,това ми е интересно? 🤔
Би трябвало, след като програмата вече е стартирала.

Несправедливо е,разбира се!
Уж е лоялна програма, но раздават само на някои. Как казах томбола, не лоялна програма.
Подвеждащо е да се рекламира като такава! За това също може да се сезира КЗП.
Тя тепърва стартира, както вече казаха и занапред ще се трупат точки от съответните изброени действия.

Много жалко, че такава хубава идея е посрещната с толкова негативизъм... Pensive

# 85
Може ли някой от екипа да синтезира в две изречения отговор на въпросът ми.
Ако аз си използвам точките и си взема ваучери за нещо си, кога и защо ще трябва да подавам някакви декларации в Местни данъци и такси? По кой член, от кой закон? Моля, да не ми отговарят потребители.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 18:56 от #RAngelova

# 86
  • Другата България
Аз ще питам и тук, и се извинявам за офтопика, но виждам, че има запознати, а аз юридически съм лаик.
Каква е разликата между тази “печалба“, и такава от многобройните игри с подаръци /и в тях е имало подаръци ваучери, на стойност дори над 100 лева/? Получавала съм два пъти мисля от такива игри спечелени подаръци, никога нищо не съм декларирала.
Другото което е, звучи безумно да се декларира само закупуване на ваучери.
Аз не съм ги използвала, защо да декларирам и плащам данък на нещо, което може и да не използвам?

# 87
В Ардес важи ли ваучера за физически магазини?

# 88
Мога ли да използвам два ваучера в една покупка? Примерно, ако продуктът струва 25 лв, да използвам два ваучера по 10 лева и останалото да доплатя? Или в една поръчка може да се използва само един ваучер? Ако има остатък от ваучера, може ли да се използва за следваща покупка при съответния търговец или "изгаря"?

# 89
Мога ли да използвам два ваучера в една покупка? Примерно, ако продуктът струва 25 лв, да използвам два ваучера по 10 лева и останалото да доплатя? Или в една поръчка може да се използва само един ваучер? Ако има остатък от ваучера, може ли да се използва за следваща покупка при съответния търговец или "изгаря"?
Според мен си го провери това в условията за конкретен ваучер защото не мисля че е задължително еднакво при всички търговци.

Общи условия

Активация на акаунт