НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 49 139
  • 658
  •   1
Отговори
# 180
Във ФД се опитвам да използвам ваучер. Копирам цифри и ми дава невалиден ваучер. Къде греша?

# 181
Аз копирах целия ваучер, не съм имала проблем.

# 182
  • Сф
Имам 10000.
През телефона се опитвам. 🤔
И при мен беше така.
През лаптоп или рс ще стане!

# 183
от компютър стана

Благодаря за изненадата, данъка ще го бистрим още!

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 15:39 от СлънцеЛунаВъздухОгънВода

# 184
Целият код с тиретата.

# 185
  • София
и от компютър не става
само цифрите се копират нали?

Не, има си бутонче

Натискате бутончето и е копиран.

# 186
Аз пък щях да осребря за Сиела. Докато се усетя ваучерите вече бяха свършили

# 187
Важно е да внесем уточнение.
Точките, които сте получили до момента не са част от самата лоялна програма, а подарък от нас за най-активните и полезни потребители. Като такъв, те се приемат от закона като подарък-дарение. Те не се декларират в годишната данъчна декларация като доход по ЗДДФЛ, а се декларират в съответната община по местоживеене.
Размерът на „данък дарение“ се определя от общинските съвети в определени в чл. 47, ал. 1 ЗДМДТ граници от 3,3 до 6,6 на сто – при дарение между лица, които не са съпрузи и роднини.
С други думи - на 100лв дължимият данък е между 3.30 и 6.60лв.

След официалния старт на първото предизвикателство на лоялната програма, получените точки ще бъдат възнаграждение за конкретни действия и като такова ние ще заплащаме данък за него и ще бъде необходимо да събираме данни, за което ще бъдете уведомявани предварително в общите условия на всяко отделно предизвикателство.
Може ли да поясните "Лоялната програма" обвързва ли с участието в т. нар. "предизвикателства"? Защото в началото се споменаваше за рангове и публикуване на полезно съдържание, а след като се заговори за данъци и печалби, се наблегна на предизвикателствата.

# 188
  • София
Може да се свършат? Налични това ли показва при отделните търговци в магазина /т.е бройка отделени за потребители на бг-мама/?
Сега на екрана на Incentiv виждам 3х10 = 30 ваучера/ възможности, преди май бяха 31, извинявам се, ако е обсъждано.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 15:35 от milka22

# 189
  • Телиш/Плевен
Аз си поръчах книги от Озон.
Много благодаря на бг-мамма за изненадата!
Този форум винаги ми е помагал, каквото и да ми е трябвало. Heartpulse

А къде мога да прочета за какво по колко точки се дават?
Като пуснат някое предизвикателство, ще напишат условията и точките, които могат да се получат от него.

# 190
  • Пловдив
В Общите условия:
1. Стартиране на нова  тема
Получател: Авторът на темата
Звезди: 0-500

2. Публикуване на отговор в тема
Получател: Авторът на отговора
Звезди: 0-150

3. Публикуване на отговор в тема
Звезди: 0-10

4. Абониране за тема
Звезди: 5-50

5. Отличаване на тема в избор на редактора
Звезди: 500

6. Изпратен доклад, който е обработен от модератор (не е игнориран)
Получател: Изпратилият доклада
Звезди: 5

7. Гласуване в анкета
Получател: Гласувалият
Звезди: 0.1

# 191
  • Телиш/Плевен
В Общите условия:
1. Стартиране на нова  тема
Звезди: 0-500

2. Публикуване на отговор в тема
Получател: Авторът на отговора
Звезди: 0-150

3. Публикуване на отговор в тема
Звезди: 0-10

4. Абониране за тема
Звезди: 5-50

5. Отличаване на тема в избор на редактора
Звезди: 500

6. Изпратен доклад, който е обработен от модератор (не е игнориран)
Получател: Изпратилият доклада
Звезди: 5

7. Гласуване в анкета
Получател: Гласувалият
Звезди: 0.1
Това са звезди, а въпросът беше за точки.

# 192
Ivaylo77, във форума не се събират и публикуват никакви лични данни и съответно никой няма достъп до тях.
Съдържанието на публикациите на всеки потребител е публично и съответно може да бъде достъпено от всеки, без да е необходимо платформата да му предоставя по друг начин тази възможност.

Лоялната програма се състои от две отделни неща:

Събиране на звезди Nature Star
От звездите зависи потребителския ранг и натрупването им е линейно. Звездите не могат да се прехвърлят в IncentivAI, нямат парично изражение и не са обект на данъчно облагане.
Тук можете да видите пълните общи условия за събиране на звезди, които са основата на лоялната програма.

Получаване на BGM точки от предизвикателства
BGM точките могат да се прехвърлят в IncentivAI и да се използват за закупуване на ваучери и отстъпки. Те ще се дават кампанийно след всяко предизвикателство. Предизвикателствата ще са различни и ще имат индивидуални общи условия. Точките от тези игри над определена стойност подлежат на данъчно облагане и данъкът за тях ще се поема от нас, а не от потребителите, като за целта ще бъде необходимо събиране на лични данни, за което ще уведомяваме всеки печеливш, а той ще има правото да се откаже от наградата си, ако не желае да предоставя тези данни.
Участието в предизвикателства е по желание и няма отношение към събирането на звезди.

Подаръците под форма на BGM точки, които част от вас получиха преди старта на лоялната програма не са част от предизвикателство и като такива не се приемат от закона като награда от игра и подлежат на данъчно облагане в размер от 3.3 до 6.6% на принципа на дарението. Тъй като ние не разполагаме с вашите лични данни, декларирането на този подарък е изцяло отговорност на получилите го и зависи изцяло от тяхната добросъвестност.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 15:52 от Лоялна програма

# 193
По-нагоре обясниха :
скоро стартират инициативи/теми и подобни, които ще бъдат обявени предварително , и участието в тях ще трупа точки.

# 194
Здравейте. Това е скийншот от профила ми и във връзка с него искам да пипитам как от ниво "злато" се минава към ниво "стартово", както се вижда. Нещо не е наред или аз нещо не разбирам?

Общи условия

Активация на акаунт