НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 49 083
  • 658
  •   1
Отговори
# 240
Моля отговорете на следния ми въпрос:

Потребителите, които не участват в предизвикателства, какво ще получат от Лоялната програма чрез ЗВЕЗДИ?

# 241
Кога ще има предизвикателство? Ние как ще разберем

# 242
  • София
Вероятно си измислям, но според мен ще е след 22-ри, понеже някъде пишеше, че точките ще изтичат преди началото на следващото предизвикателство.

# 243
Моля отговорете на следния ми въпрос:

Потребителите, които не участват в предизвикателства, какво ще получат от Лоялната програма чрез ЗВЕЗДИ?

4.1. Като лоялен потребител ще имате възможността да трупате рейтинг звезди, спрямо които можете да сте част от различните нива на лоялност и да се възползвате от различни привилегии, предоставени от BG-Mamma. С натрупването на звезди, ще имате възможност да получавате привилегии, свързани с допълнителни дигитални предложения на Платформата (например виртуални баджове, показващи ранга на лоялност на потребителя, а впоследствие - използване на специални аватари; отключване на допълнителни функционалности на Платформата като избор на фон, използване на цвят за потребителското име и/или други подобни, подробно посочени на Платформата). Като лоялен потребител ще имате достъп до дигиталните привилегии, съответстващи на Вашето рейтинг ниво на лоялност. Информацията за натрупаните от Вас звезди и съответното Ви рейтинг ниво на лоялност е достъпна във Вашия профил на Платформата, в секция “Профил - Лоялна програма”.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1710497

# 244
  • Сливен
И аз със едно предположение - Може би, след 22.12, ще се "покажат" новите точки? 🤔

# 245
Здравейте! Знаете ли защо не ми позволява да използвам кода от Боди шоп? Не откривам допълнителни условия за пазаруване?

# 246
  • у нас
При мен рейтингът се оправи.

# 247
Здравейте! Знаете ли защо не ми позволява да използвам кода от Боди шоп? Не откривам допълнителни условия за пазаруване?

На кода не пише ли условията?

# 248

На кода не пише ли условията?

Не, никъде няма условия за каквото и да е.

# 249
  • у нас
Като се цъкне върху ваучера, излизат условията. Трябва да се скролне надолу.

# 250
  • Телиш/Плевен
Тук са условията на ваучера. Единственото, което ми хрумва е, че може да не го копираш правилно, понеже и други така правеха и се оплакаха, че не им го зачита.

# 251
Как да няма написани условията??
Естествено че има под всеки код!
Ето за боди шоп...ЧЕТЕТЕ бе, хора. Четете..

# 252
  • у нас
Има ги условията на български

# 253
Kissing Face Благодаря, момичета! Приемам забележката, че не съм прочела 😊 Нямам представа защо, но... Направих поръчката и благодаря още веднъж на всички, които се включиха!

# 254
Забелязах, че тук вече не съм на ниво "Стартово", а "Сребро" (както си беше, преди да стане "Стартово"). Направих поръчка в Озон, където ми изписваше, че съм на ниво Бронз. Искам да попитам дали двете неща са свързани помежду си или в Озон се отнася за нещо друго този Бронз?🙂
Искам да благодаря и аз на екипа на форума за жеста!

Общи условия

Активация на акаунт