Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 134
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Ох, тая Даниела е ужасна, като маймуна се е докарала и да, на Атанаска е приятелка и кръстница на малкия. Ама тя нямаше ли си богато гадже или то май не е задължително да си необвързан, а си участваш за славата… 😅

# 391
Уж гадже , пък жена хищник за милиони пишеше че е 🤣🤣 това е абсурдно и реве то изцяло противно на бранда и книгата и.

# 392
Пуснаха 5 секунди кадри за Ергенът в новините на БТВ. Започва в неделя, виждат се и някои момичета (направо идвайте в основната тема да обсъждаме)

Коя е основната тема? Може ли линк? Благодаря предварително Simple Smile

# 393
Пуснаха 5 секунди кадри за Ергенът в новините на БТВ. Започва в неделя, виждат се и някои момичета (направо идвайте в основната тема да обсъждаме)

Коя е основната тема? Може ли линк? Благодаря предварително Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1664730.6585

Има и един сочен спойлер на последната страница, в който аз лично не вярвам.
Победителката на Мартин била Рупецова, така било нагласено. Приятелка на съфорумка го казала.

# 394
Има и един сочен спойлер на последната страница, в който аз лично не вярвам.
Победителката на Мартин била Рупецова, така било нагласено. Приятелка на съфорумка го казала.
И аз съм скептична към този спойлер. Най-малкото до вчера никой не изрази дори подозрение, че тя участва, но веднага след като се обяви името ѝ вече било ясно, че е победителка… А и не вярвам Марто да се навие на уредени работи.

# 395
Абсолютно. Просто я даваха повечко в промото, но то още няма избрана победителка.
Защо БТВ ще рискува толкова много с далечна екзотична дестинация, съкратен сезон, двама ергени, за да спасява положението от миналата година и накрая ще даде платена победа? И кому е нужна тази победа - те не печелят пари или някакъв договор, печелят последователи. Мони Зенгинер с 3 седмици участие има повече последователи от Боряна, която стоя почти до края.

# 396
Ще има трети ерген. Sweat Smile

# 397
  • София
Като качиха снимката с трите рози и на мен ми хрумна дали няма да са трима.

# 398
Като качиха снимката с трите рози и на мен ми хрумна дали няма да са трима.

Може да избират само 3 кокошки 😃

# 399
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Коя от участничките е с психични проблеми?
На мен половината участнички от епизода ми приличат на такива.

# 400
Клаудия ,Адриана или Пресиана ми изглеждаха като "нецентровани" ,останалите си бяха о.к.

# 401
Наистина ли Емануела е тази, която ще влезе в Ергенът? 😀

# 402
Не е Емануела, но искат така да си мислим. Йоана Илиева е.
Там въпросът е, че връзката е доста актуална.

В клиника не знам коя е, но къдравата с отказ от Виктор има ОнлиФенс. Нея и Алекса със сигурност ги знаеше от Валерия.

# 403
За тази ли имаше откъс от предстоящи епизоди и там Мартин й каза, че няма да остане /тръгва си ?!

# 404

В клиника не знам коя е, но къдравата с отказ от Виктор има ОнлиФенс. Нея и Алекса със сигурност ги знаеше от Валерия.
Къдравата художничка, по която всички полудяха? Ти да видиш.

Общи условия

Активация на акаунт