Любовница

• 12 068
  • 220
  •   1
Отговори
# 15
Подкрепям горните мнения. Видяла си го що за стока е, зарязвай го. Аз обаче бих написала поне едно кратко съобщение на приятелката му. Все пак момичето не е виновно, но от чисто женска солидарност бих и казала - никой не заслужава да е лъган по подобен начин

# 16
  • София
Не е унижение да те прекарат - опитен сваляч, гаджето му е далеч. Ти какво си виновна? Унижение ще е да стоиш с тоя. Кажи му довиждане, добави, че е задник (да си знае) и си тръгвай. "Употребена", това е някакъв израз от 19 век, не си била девствена и не те е съблазнил с годежен пръстен, нали. Така че ти си преценяваш дали ще се чувстваш унизена, или ще приемеш, че си имала кратка и вълнуваща връзка с един, който се е оказал страшен задник. Второто на всички ни се е случвало по един или друг начин, пък не скубем коси. Горе главата.

# 17
Подкрепям горните мнения. Видяла си го що за стока е, зарязвай го. Аз обаче бих написала поне едно кратко съобщение на приятелката му. Все пак момичето не е виновно, но от чисто женска солидарност бих и казала - никой не заслужава да е лъган по подобен начин

Била съм в обувките на авторката. Един така ме свали докато гаджето му не беше в града. За негово нещастие нейна приятелка ни засякла в кафене, докато се натискаме. Като видя общата им позната пребледня и ми призна. Играча от два стола падна на земята. И аз не знаех, че е обвързан. Просто си търсел развлечение докато приятелката му учи в друг град (колко удобно).
Не съжалявам, на всяка може да се случи.

# 18
Употребена е за запълване на времето, за временно развлечение. Защото авторката явно се е надявала на сериозни и дълготрайни отношения.
Авторке, при следваща връзка не тръгвай с голямата кошница, че ето, това е любовта на живота ти. Няма как да знаеш дали изобщо ще си паснете. Карай го малко по-леко, забавлявай се без очаквания за Менделсон на всяка цена. Ако се получи, получи, а ако не - има много риба в морето.

# 19
Това е толкова разпространено, че съм изненадана, че ти си изненадана. Айде да не кажа всеки, ама всеки втори човек, който е сам в чужбина, си има някой, докато е там. В България си имат семейства и деца, но това не им пречи да си запълват времето с някой, който също си има семейство в България. Просто не е бил откровен, за да си прецениш дали те устройва.

# 20
Нито си първата, нито последната, така че дишай.

# 21
Това е толкова разпространено, че съм изненадана, че ти си изненадана. Айде да не кажа всеки, ама всеки втори човек, който е сам в чужбина, си има някой, докато е там. В България си имат семейства и деца, но това не им пречи да си запълват времето с някой, който също си има семейство в България. Просто не е бил откровен, за да си прецениш дали те устройва.

Така е, много често срещано явление. Както и тези, които остават тук, не всички се замонашват. Но да кажем, че го дават по-предпазливо, все пак много хора могат да ги видят и изклюкарят.
Но ако някой си седи тук и си въобразява, че гаджето му в чужбина седи на сухо толкова време, трябва да е много наивно същество.

# 22
  • София
Е, как се преживява!?
Палиш свещ, че си го разбрала какъв е. Пиеш едно питие за Наздравица към себе си. И забравяш кой е и какъв е, радвайки се на живота.

# 23
...за кратко време развих много дълбока и емоционална връзка, защото той ме допусна до себе си.
Такива връзки винаги са подозрителни,  стабилни отношения се градят за по-дълго време. Скочила с двата крака и си се излъгала.

# 24
Допуснал я в леглото си и тя развила дълбока и емоционална връзка Joy
ПрипадВам.

# 25
ПрипадВам.
Е това е нормално за жените по принцип, след секс развиваме чувства доста по-бързо и сигурно от мъжете.
Ма се чудя, че я съветвате да каже на приятелката му. За да възтържествува справедливостта? А ако знаете че на съседа жена му изневерява бихте ли казали?

# 26
Когато ти участваш в историята, е друго. Wink
Страничните хора да се оправят. Там не се месиш.

# 27
А на мъжа на любовницата на вашия съпруг?

# 28
Преди 10-15 години не бих се замислила. Бих пила една студена вода и бих продължила живота си без много драми.

На тази възраст, обаче, бих се поставила на мястото на жената. Ако върви към 40-те, като мен, няма много години за губене, за да разбере после презряла, че мъжът, върху който възлага надежди за бъдеще, семейство и деца си тъче на няколко стана.
 Не казвам, че съм сигурна, че бих и казала, но щях да се замисля.

# 29
ПрипадВам.
Е това е нормално за жените по принцип, след секс развиваме чувства доста по-бързо и сигурно от мъжете.
Ма се чудя, че я съветвате да каже на приятелката му. За да възтържествува справедливостта? А ако знаете че на съседа жена му изневерява бихте ли казали?

Принципно да, ама дефакто не винаги се развива близост. Тук играят много фактори.

Няма какво да се чудиш за друго. Аз бих го направила, особено ако ме е излъгал, че няма приятелка или жена.
Не прощавам лъжи.
И напълно ще си заслужи да се каже на приятелката му.
Първо,  да му е за урок да не лъже.
И второ, другата да се отърве от съжителство с такъв индивид.
Да, справедливостта всеки я иска, не е нещо лошо.
Какво общо има съседа? Примера няма общо с казуса.
Имала съм съсед, който изневерява, но трябва да съм много зле, че да ходя да казвам на жена му.
В случая аз не съм засегната. А и в чуждия живот нямам работа.
Ако обаче примерно лично съм засегната от този съсед, излъгана и т.н.
Да, бих казала.

Общи условия

Активация на акаунт