Любовница

• 12 086
  • 220
  •   1
Отговори
# 30
Дами, как се преживява такъв тип унижение? Работя и живея в друга държава. Тук започнах да се виждам с един мъж и за кратко време развих много дълбока и емоционална връзка, защото той ме допусна до себе си. Оказа се, че съм негова любовница. Играчът е обвързан в България и приятелката му ще идва при него скоро, а аз.... аз запълвам дупката във времето, в което няма с кого да прави с*кс. И по-лошото е, че го разбрах сама, а не от него.
Това не е унижение. Унижение е нещо съвсем друго. Приемаш го за унижение, защото си приела, че се намираш на някаква позиция, на която си разбрала, че не си. Употреба също не е. Било е взаимно. Като те чета си или на 20 или на 50+. И двете възрастови групи са неопитни в свалките и не виждат сигналите. Едните поради своята младост и неопитност, вторите поради своята наивна представа за зрялост и за опитност. Най-лесно се лъже човек, който иска да бъде излъган. Особено като го “допуснеш до себе си”. Едно място в нечие сърце се заема, там се нахлува, никой не чука и не чака да му отворят. Той ли ти ги наговори, че не пуска никой до себе си? Отначало е било всичко секс и после си му станала единствена? Класика просто!
Какво значи как се преживява? Преживяват се сериозни неща. Това, че някой имал връзка и те е излъгал и поставил в ролята на любовница се забравя. В живота има много по-сериозни неща за преживяване. Говориш, че си наранявана и говориш за “не всички са такива”. На  20 си! Работи над това. В живота си важен само ти! Когато поставиш себе си на първо място, обичаш се, уважаваш се, автоматично изчезват всички ония другите, дето не умеят да ценят и разбират теб и се появяват точните. Никога една жена не иска повече от някой мъж. Просто иска от неподходящия.

# 31
Съгласна съм, справедливостта е нещото за което трябва да сме За, да я има. Но защо само ако сме лично засегнати? Защо не винаги? Тук в много теми е дъвкана изневярата и за първи път виждам повече хора да са тя да бъде разкрита пред потърпевшия, но само ако сме лично засегнати и се чудя защо.
Ако наш приятел, познат съсед е потърпевш не е наша работа? Но е наша работа да кажем на жена с чийто мъж спим?! Що?

# 32
Щот' при съседа не знаем каква е ситуацията. Може жена му да си затваря очите и да и стане криво, че съседите знаят и говорят. Да се раздели с него от срам, като разбере, че не само тя, пък и квартала знаел. А иначе да и е било все тая. Любивницата на мъжа и също знае със сигурност, че той има жена.

В казуса на авторката жените не знаят една за друга и са лъгани. (е, вече едната знае)

# 33
  • София
То и жената/приятелката на любовника може да няма против, когато са разделени, той да "разпуска" с други. Откъде знаем, че ще се радва да ѝ отвори очите или че ще повярва, а няма да реши, че някаква просто иска да ѝ открадне мъжа?

# 34
Ааа не е така, официалната приятелка може да предполага, но да не иска да знае със сигурност и да се почувства унизена, двойно. Защото любовницата смята за справедливо да й пише и да я информира.

# 35
Тук говорим за доста останалото "мъжете плащат за секса с брак, жените плащат за брака със секс"
Само по себе си някога е работило.
И сигурно още работи някъде.
Но не и тук.

# 36
Ааа не е така, официалната приятелка може да предполага, но да не иска да знае със сигурност и да се почувства унизена, двойно. Защото любовницата смята за справедливо да й пише и да я информира.
Лично аз бих била благодарна да ми се изпрати доказателства за изневяра.
В лъжа не искам да живея, но има хора може да искат.

# 37
Това, този дето те щипеше ли е, с привилегии ли е, трети ли е?
Заблуждавал те е съвсем умишлено. На нас ни е все едно кой как го квалифицира. Съветите са общо взето да го разкараш.

# 38
Лично аз бих била благодарна да ми се изпрати доказателства за изневяра.
В лъжа не искам да живея, но има хора може да искат.
Лично аз - също, но не само любовницата да ми казва. Бих била благодарна приятел, познат близък или далечен да ми каже -ако знае че съм лъгана и правена на маймуна.

# 39
Чакаш времето да мине и често си мислиш, че съществува карма и тя ще го върне на гнусната мижитурка. С други щуротии на ниско ниво не се занимаваш и правиш това, което ти харесва.
Горката му приятелка.Confounded

# 40

Лично аз - също, но не само любовницата да ми казва. Бих била благодарна приятел, познат близък или далечен да ми каже -ако знае че съм лъгана и правена на маймуна.

Няма значение кой за мен. Приятел, роднина, близък, все тая.
Даже би ми било обидно и приятели, близки, роднини да знаят и да не ми кажат, ще счета, че тези хора не са ми май  толкова близки.
А една огорчена любовница може да има различни причини да информира приятелка.
От ревност, от злоба към играча, да му отмъсти, или просто да ги раздели.
Или пък да ги раздели с цел да спечели играча. Има и такива.
Но важното е да знам истината.

# 41
Чакаш времето да мине и често си мислиш, че съществува карма и тя ще го върне на гнусната мижитурка. С други щуротии на ниско ниво не се занимаваш и правиш това, което ти харесва.
Горката му приятелка.Confounded

Не знам дали кармата хората сме си я измислили, за да ни носи комфорт, но аз много пъти съм я виждала в действие през годините. Чак е плашещо. Брутални шамари от съдбата съм виждала и като знам предисторията - освен карма няма какво друго да е. И включително върху мен самата.

# 42
Аз бих се погрижила приятелката му да разбере и ще му бия шута. Може да маркираш жилището му с разни женски предмети на места , които тя ще ги намери.  Червило, молив за устни и др в банята,  дам. превръзки и презервативи под леглото. Може да  му се обаждаш вечер късно или да се изтърсиш в тях вечерно време.

# 43
Щом няма съпруга, значи не си му любовница. Обвързан нищо не означава.

Въпросът е принципен. Аз бях употребена.

Вие не сте била употребена, а сте се предложила да бъдете употребена. Има разлика SmileSmileSmile

# 44
Мъжете, обаче, нямат такова мислене за солидарност и честност. Никога не съм срещала мъж, който да каже истината на приятел, роднина... БНД имаше много колеги около него, които си джиткаха, имаше и приятели, за чиито жени знаеше, че си имат любовник (не слух, виждал ги е многократно и по хотели, коли), и не само той, всички знаеха, освен съпругът. Не му е хрумвало да каже и да се бърка.

Сегашният ми мъж също има един приятел, на когото жена му му е слагала доста рога в началото, а и целият квартал знаел. Не му е казал.

Аз също бих предпочела да ми кажат, не да шушукат зад гърба ми, а аз да съм в неведение.

Общи условия

Активация на акаунт