Любовница

• 12 109
  • 220
  •   1
Отговори
# 60
Тъкмо това щях да пиша. Който е изкръшкал, пак ще кръшка и никакви уроци няма да го спрат.

# 61
То ясно, че няма да го спрат.
Той, ако си е лайно, ще си е такова с всяка.
Не разбирам жените над нещата, в живота не съм срещала такива.
 Винаги реагират по определен начин.
За мен да не реагираш по никакъв начин е заравяне на главата в пясъка. И дупето стърчи. Но са горди, иначе.

# 62
Мъжете, обаче, нямат такова мислене за солидарност и честност. Никога не съм срещала мъж, който да каже истината на приятел, роднина... БНД имаше много колеги около него, които си джиткаха, имаше и приятели, за чиито жени знаеше, че си имат любовник (не слух, виждал ги е многократно и по хотели, коли), и не само той, всички знаеха, освен съпругът. Не му е хрумвало да каже и да се бърка.

Сегашният ми мъж също има един приятел, на когото жена му му е слагала доста рога в началото, а и целият квартал знаел. Не му е казал.

Аз също бих предпочела да ми кажат, не да шушукат зад гърба ми, а аз да съм в неведение.

Виж сега, разбира се, че мъжете имат мислене за солидарност и честност, изрязват се по друг начин. Просто социално са приели да не се бъркат в чуждите работи един на друг. Може да видиш в мъжка компания как 10 човека харесват различни партии, различни футболни отбори и различен тип мъже, и дори да спорят, всички ще са напълно окей с различията си. Докато трудно ще намериш такава женска компания, която да уважава различията - напротив, те ще се обработят така една друга, че да се обединят в един тип мислене.

Мъжете не си коментират отношенията помежду си, защото по презумция предполагат, че след като са мъже знаят какво правят. Ако някой почне да се меши в живота на другия и да му дава съвети за щяло и нещяло - другият ще каже - "абе, я се спри, аз си знам", някак си мъжете са по-чувствителни относно това някой да им дава наклон да.... (откъдето идва и израза).

Аз видях на един познат годеницата му прегърната с друг. Не му казах, защото не ми е близък, а и не ме интересуват техните отношения. Ако той не е разбрал досега, някак си губи уважението ми дори да му помагам. Също така, мъжете искат и доказателства, защото са по-склонни към самозаблуда. Много сложно става, по-добре да си прекарам времето по по-приятен начин от махленската клюкарка.

Дрън-дрън. В една женска компания не се обработват, за да са едно мислене, това не е секта. Явно познаваш женски компании с... кухо съдържание.

На единия от тези, които никой не му каза, едното дете му се роди скандинавски тип, при двама различен тип родители и прародители. Копие на кварталния бек, дето всички я бяха виждали, че джитка. Е снисходително му се усмихваха като обясняваше, че детето е копие на него, ама русо и синеоко на някакъв пра-пра родител на жена му (така му беше казала). И близък им беше уж, не да им е бил познат.

# 63
Русо, синеоко дете от тъмни родители е напълно възможно, но обратното не е.

# 64
Ако има в поколението такъв.

# 65
Съжалявам, че се чувстваш излъгана и наранена. Sad Наистина е много гадно да те подведат, да почнеш да се привързваш, да имаш чувства и да разбереш, че са се гъбаркали с теб, едва ли не.
Убедена съм, че си свестен човек и не си заслужила такова отношение.
 Не бива да виниш себе си. Не бива да си недоверчива към всички, само защото някой те е измамил. Била си открита и доверчива и това не е наивност - това е единствения начин наистина да допуснеш някой до себе си.
Имаш ли желание и ще търсиш ли начин да му отмъстиш? Или си от хората, които предпочитат да вдигнат глава и да отминат?

Например ако той не знае, че знаеш имаш много "номера" които да му спретнеш. Но и вече да сте говороли спокойно можеш да го инфрмираш, че си бременна и не приемаш аборта по ред причини. И държиш детето да знае кой е татко му, дори и таткото да не иска да го вижда - съдебно ще му търсиш отговорнот. Жегва и най-коравосърдечните, че ще им искат нещо за тяхно дете. Wink
Ако си по-хард и по-добра актриса вместо бременост може и полово предавана болест да му споменеш. Не познавам мъж, който да не умира от страх от СПИН... Ще му дадеш няколко дни да се поизпоти и тества и ще му кажеш, че е шега, като неговата и че същата шега ще я кажеш и на приятелката му /разбира се подобни неща са глупави и жената за нищо не е виновна/.
Та кажи ако ще гаднеем и ще генерираме идеи или поне ще се посмеем Simple Smile

Но наистина не си го слагай толкова на сърцето и душата. В тоя живот бая сволач ще срещнем. Понякога и в близките и децата си може да видим такива ужасни черти, но няма как всички да са ангели. Пак казвам - нищо лошо не си направила!

# 66
  • Paris, France
Русо, синеоко дете от тъмни родители е напълно възможно, но обратното не е.

И обратното е възможно, макар и малко вероятно. Има нови мутации, кумулативен ефект итн.

# 67
  • София
На моя братовчед майка му е тъмна, баща му е светъл. Той е тъмно копие на баща си. До последната бенка.
Жена му е руса и бяла. Двете им деца са копия на братовчеда, но руси и светлооки. Баща им от един поглед може да се каже кой е. Даже ги мислят за деца на дядо им понякога.
Но и в двете двойки партньорите са различен цветови тип. При еднакви е малко по-сложно.

# 68
От гурбетчийските ми години си спомням едно събиране, на което някой попита дали една от жените, които бяха там е "омъжена". Имаше един стрител от Монтана, Методи, и неговата приказка беше "На гурбет, ако сме сами - всички сме разведени". И много от хората там бяха, много се разведоха след като се прибраха обратно в България, много си начесваха нагона с ясното съзнание, че "каквото става в чужбина, остава в чужбина". Една жена, която е "развила дълбока емоционална връзка" след два или три месеца секс не може да се впише нито в графата "бъдещ материал за брак", нито даже в категорията "любовница". Ако има по-добри показатели от настоящата "приятелка" на съответния мъж, то може и да се пребори за нейното място. Любовницата обаче е жена, която знае че е любовница още от самото начало.

# 69
  • SF
Дами, как се преживява такъв тип унижение? Работя и живея в друга държава. Тук започнах да се виждам с един мъж и за кратко време развих много дълбока и емоционална връзка, защото той ме допусна до себе си. Оказа се, че съм негова любовница. Играчът е обвързан в България и приятелката му ще идва при него скоро, а аз.... аз запълвам дупката във времето, в което няма с кого да прави с*кс. И по-лошото е, че го разбрах сама, а не от него.

Аз такъв тип унижение не преживявам.
Ако не те устройват условията, които ни споделяш - да си употребена за секс, просто ги преустанови. Нали не те държи някъде заключена? Кажи му на него същото, което и на нас, или просто чао, или нищо не му казвай. Намери си начин да не преживяваш такъв тип унижения. Има хиляди начини да не си в такива връзки и само един да си в отношения, които не ти допадат.

# 70
Любовницата обаче е жена, която знае че е любовница още от самото начало.

Дай да правим разлика.
Авторката не е знаела, че господина имал приятелка.
Той я е излъгал.

# 71
Има право да реагира така тя.
Да е разочарована, да се чувства използвана и прецакана.
Да си излее чувствата и натам.
Предъвква ситуацията и слага в архива.

# 72
Любовницата обаче е жена, която знае че е любовница още от самото начало.

Дай да правим разлика.
Авторката не е знаела, че господина имал приятелка.
Той я е излъгал.

Да, но зависи и какво и е казал онзи. Такива свалячи много често успяват просто да не кажат нищо по въпроса с обвързаността си, стараят се да не лъжат и така се чувстват в мир със съвестта си, но иначе се възползват от склонността на някои жени да чуват каквото искат да чуят, макар да не е казано. Та много се съмнявам, че онзи нищо не е обещавал и не е лъгал, просто на авторката и се е искало да е сериозна връзка.

# 73
Ами най-малкото не и е казал, че има друга някъде. Това си е лъжа!
И после се оказва, че другата е "водещата жена" - ами обидно е! Много обидно и нараняващо даже!

# 74
Премълчал и излъгал не е съвсем същото. Особено в чужбина, когато може би се приема за универсална истината, че "тук всеки сам е необвързан", и презумпцията е, че няма нужда да се казват ясни неща. 

Общи условия

Активация на акаунт