Майка й идва чудесно, но 1 м. в чужда къща не е нормално. Предполагам, че няма стая за гости с отделна тоалетна и условия за такова гостуване.
Това с реването е някаква "мода", масово явление, за най-малкото нещо рев, празен поглед и бягане от отговорност, няма мисъл за решение, действие, но рев за всичко. Имам подобен пример, помагат им, включителто има решение, но никакво действие, нищо не се прави и само се реве. Като питаш направи ли еди какво си, няма отговор и сълзите тръгват. Също имам и една колежка на 24, като я видя със сълзите в очите и защо реве, щяла да дойде войната, преди това корона вируса, сякаш в "саксия" са расли. И като чуя "мама" от възрастен човек ми стова ясно много, може да е мама, но изказа издава незрялост, на такава възраст се изразяваш с майка ми...., а не с мама, защото това е подходящо, като обръщение за дете.
, а истинското ми мнение е, че в България животът не е за мен. Неуредицата би ме побъркала, както и голяма част от проблемите в манталитета. НО миже би е човешки инстинкт за свързване с корените си... кой знае? А ако ти се зъби една гадна свекърва насреща, това само ще се подсили. Абсолютно нормално нещо.