Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 315
  • 908
  •   1
Отговори
# 570
Днес въобще не ходете, това е от 09.00 часа тази сутрин.

То малко обяснение, локация, кой офис, кой куриер? Близката бакалия ли, Изи Пей ли?
По принцип се досещам, но така пуснато със снимка, може да не е ясно на всички.

Някой ползвал ли е тази оферта?

Не ми се пуска поръчка, защото ако офертата е ок, няма да я канселирам и не знам кога ще пристигне, за да мога да я вземе. Ако се паднат и БГ пощи и там нито можеш да пренасочиш, нито да проведеш човешки разговор да задържат пратката.

# 571
Здравейте,

Дойде ни поръчка от Тему, но Спиди ни е пренасочи до офис без да се обади и изобщо без наше съгласие. Получихме СМС, че пратката ни е в офис и толкова. Живеем на село и Спиди идва тук понеделник, сряда и петък. Обадихме се на националния телефон и служител обясни, че имали много пратки и едва ли не подателя препращал до офис... и след празниците отново ще доставят до адрес. Всичко Ок, но никой не ни пита можем ли да "скокнем" до близкия град, не можем ли.... Едно тъпо е такова....
Някой имал ли е подобен проблем и има ли смисъл да се прави заядня? 
Той подателя вероятно си плаща таксата за доставка до адрес, но нашите тарикати не си изпълняват договорните условия..
Какво ще стане също, ако не отидем да си вземем пратката от офис?

Това е проблем на Спиди, не на Тему, освен ако договорните им отношения не го включват. Аз лично бих се свързала със спиди, направо питайте за отдел международни пратки и да ви посъветват как да ви пренасочат пратката обратно към вас (това най-вероятно ще се проточи във времето), което си е тяхно задължение + бих писала на Тему, евентуално може или да ви рефънднат, или да ви компенсират ... това като процедура ... иначе, най-лесно е някой познат да ви я вземе ... Спиди го правят този номер, но ако дадеш зор, може и да се размърдат, много от офисите са на франчайз и понякога не са много прилежни ...

# 572
Спиди са страшно зле в момента. Вчера си взех пратка и питах защо не ми се доставя до адрес, както принципно трябва. Куриерът бил идвал (видиш ли), бил звънял, нямало никой....хахаха. Това ми е офис адреса и от 7,30 до 18 ч. има хора постоянно. Отделно никой не ми е звънял на телефона. Сега поне с мобилните телефони, няма как да ти кажат, че са те търсили, но не си отговорил.

# 573
Хич не се и опитват, направо си ги разпределят до поискване да са. Съобщение още сутринта че имам пратка за прибиране при тях. Няма как да ми кажат че куриер е ходил по адреси и се е върнал, оставил я е, пък те на всичката лудница и на момента са я регистрирали че е там и стои до поискване.
В моя случай не от Тему а 2 пратки от Шейн пак така. То за тях сигурно е все тая.
Знам че са им с нисък приоритет но като не възнамеряват да ги разнесат на адреси изобщо, могат още в това което пращат предварително по мейла да кажат.

# 574
Мен ме дразни повече това, че просто ги пльосват в някой си офис, без да ги интересува дали на теб ти е удобен. Иначе са си взели парите за доставка до адрес....

# 575
  • Пазарджик
Аз пък влизам да похваля Тему и Спиди. Имам поръчка от 7.12 и днес Спиди ми я  достави до адрес.

# 576
  • София
Питах снахата дали е доволна от робота, който има. Не е от Тему. Отговорът беше, че най-добре се чисти със сивата кърпа от Тему. Иначе гледах клипче и ми се стори, че е много досадно ръководенето на робота. Бях готова да купя, но се отказах.
Аз писах онзи ден за моят робот за прозорци от  Тему. Доволна съм, единствено ми пречи, че прозорците са ми сравнително малки и трябва да ходя да го местя от прозорец на прозорец сравнително често. Първо го пускам на сухо отвън и отвътре да обере праха, после същото, но с препарат, като отвреме на време сменям и микрофибърната кърпа. И като е в друга стая само отстачам да го нагледам и преместя.
Но за управлението не знам какво имате предвид. Аз използвам изцяло автоматичен режим от дистанционното. Тоест отлепям го от единият прозорец, доближавам и пускам на другият да направи вакум и цъкам дистанционното да почне да мие. След това си го оставям и си върша някаква друга работа, докато не го чуя че е приключил и е спрял в средата и чака да го преместя.
За прозорците навън при мен имам достъп или от терасата или са отваряеми, така че не съм ползвала реално обезопасителното въже, но ще се наложи като го пусна на прозорците на село, да видя как се връзват възлите и трябва да се обезопаси, че на първо четене в ръководството ми изглеждаха много сложни Simple Smile

# 577
Да си дам и аз моите 2 стотинки по темата за роботите за прозорци. Имаме подобен на показаните, купуван преди близо 7 години. Цената тогава беше доста висока, но определено си заслужава . Повечето ни прозорци не се отварят и задължително ползваме обезопасително въже. Ползваме винаги автоматична програма, при която се качва сам до горе и започва да чисти, слизайки постепенно надолу. Като е готов, сигнализира.
Получих този кран и ММ го монтира 
https://share.temu.com/vssNNn5ulXA
За сега съм много доволна, но ми трябваха няколко ползвания, за да му свикна.
Три играчки получих и за дребния и тях ги препоръчвам:
https://share.temu.com/fVSfCZR8WbA
 https://share.temu.com/vc0JyyaJTjA
 https://share.temu.com/GWP5xUsw0nA

# 578
Някой сравнявал ли е цени межу отделни акаунти? Чисто любопитство, ако на някой му се занимава, да каже при вас каква цена дава за същия линк?
Например, това при мен излиза 20,01лв - черно, май ще взема това или подобно... мини-прахосмукачка за кола

https://www.temu.com/bg-en/1pc--handheld-cordless-vacuum-cleaner … 079547_n1i2z4annf

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 12:35 от Sneji_223

# 579
  • София
Линкът е даден неправилно, не се разбира за какво става въпрос.

# 580
Линкът е даден неправилно, не се разбира за какво става въпрос.

самото тему явно дава проблем, хем зарежда, дава го в количка, после изведнъж е солд-аут и не зарежда ... смених го с друг линк ...

# 581
  • София
И при мен излиза 20.01 лв.

# 582
И при мен излиза 20.01 лв.

Явно няма разлика, благодаря за пробата Simple Smile

# 583
и при мен е 20,01 лв

# 584
Здравейте отново! Оправих се с офертата за кредити, благодаря за насоките тук. Сега пиша за казус на приятелка - вика claim credit офертата от търсачката, но все я дава като максимум 27лв back, а не 80лв. Изчаквахме по ден/два, но пак се появява все такава. Как може да викне тази за 80лв или е на произволен принцип по акаунти и трябва да направи нов? Това ще бъде първа поръчка, ако има значение. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт