Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 247
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте и от мен 🤗
Браво на наборчетата за изминалата сесия. Взети, невзети изпити сигурна съм, че са положили доста усилия.
Да се похваля със синчето с успешната сесия. Взе от 5/5 изпита. Много трудна сесия беше, но той си знаеше какво е във ФМИ. Изпитите им бяха на 2 етапа - задачи и теория. По някои се беше освободил от задачите и ходи само на теория. Макар че теория по математически дисциплини си е е.....
Гаджето не взе 2 изпита, но той каза, че ще и помогне да се справи Heart Eyes
Сега три дни са неспирни купони, почти не съм му видяла очите.
Надявам се да успея да се присъединя следващия път на срещата, предполагам, че ви е било много весело.

# 451
  • София
Тя си замина и не отнесе нищо мое (или на колата ми) със себе си. И вечерта се обади да каже, че има нашествие на паяци в квартирата. Аз я пратих да пусне тото. Вместо това, тя отиде да спи в нейна приятелка. Не успява да се свърже с хазяите и сега си търси къде да спи довечера. А аз много искам да отида да й помогна. Там в сряда ще е 15 градуса.

Днес започна втория семестър. Даже имам отзив, че професорът по история си има страница в уикипедия. Но нямам нито името, нито линк към страницата. А ми е люботпитно.

Много сте тихи.... Във ваканция ли са всички?

Светкавица, будката цяла ли е?Wink

# 452
Тихо се сипе белият сняг - днес е прекрасно (за мен Grin)!
Понеже съм оставила изцяло отговорността за жовата на собственика му, нямам какво да се хваля или оплаквам, но ви чета и се радвам на успехите на всички Hug

# 453
  • Sofia
ети, нужно си е майчина ръка да пипне тези паяци викаш ... Grin
Много ми е странен тоя страх от паяци - приятелки, моите деца пищят-врещят, все едно змия са видели.

Днес излязоха последните две оценки от тази сесия и семестърът започна.
Аз принудително съм вкъщи за втори път в рамките на два месеца Weary
Нищо интересно Nature Snowflake

# 454
  • София
Ани, защо? Какво ти се случи? Бързо да минава!!!!!

Сега разгледала труповете. Има и дървеници. Което обяснява сърбежът и пъпките с които се беше обзавела.

# 455
  • София
Ани, защо? Какво ти се случи? Бързо да минава!!!!!

Сега разгледала труповете. Има и дървеници. Което обяснява сърбежът и пъпките с които се беше обзавела.
Ети, ужас!
Хазаите да се заемат. Има ли възможност за разваляне на договора и да потърсите ново настаняване?

# 456
  • София
Сливка, тя не успява да се свърже с хазяите. Каза, че ако не успее да се свърже с тях до утре, ще се обърне към университета за съдействие. Те, слава богу, и за това са помислили и има кой да й помогне. Което, за съжаление, обезсмисля моята разходка... не че аз мога да й помогна. Но щях да я черпя бира и шоколад.

# 457
  • София
Етомира,отивай!Поне имаш повод,хем и тото ще пуснеш вместо щерката.
Моята отдавна е започнала семестъра.Успешно приключи първия и сесията също.
Нямам какво друго да кажа,освен че чакам следващата среща.Може би напролет, като знам по колко време се организираме.

# 458
  • София
Ети, само при мисълта, че там ще е 15 градуса, а тук - 15, въобще не се замисляй, а стягай куфарите. Хем ще се сгрееш, хем едно белгийско тото ще пуснеш, хем и шоколад ще хапнете.
И у нас сесията приключи успешно. Пребори 6 изпита и поне от тази сесия няма да има за поправителната. Днес като за първи ден след един месец вкъщи, се успал и пропуснал единствената за деня лекция.

# 459
  • Sofia
Днес като за първи ден след един месец вкъщи, се успал и пропуснал единствената за деня лекция.

Нищо не е пропуснал, лекция не е имало. Студентите се разшумели покрай излезлите резултати от ОИТ, този се разсърдил, че не го слушат, и си тръгнал. По-опитни с него казали, че му е редовен номер.

ети, дървеници е лошо. Моят мъж на дърти години след университета беше в казармата и последния месец го изкара в токсикологията във ВМА точно заради ухапвания от дървеници. Той прави алергични реакции и беше страшен за гледане. На мен ми дойдоха малко неочаквани проблеми до главата, но се надявам скоро всичко да е в миналото. На следваща среща ще дойда да полеем. Засичам ви с още няколко съфорумки в една много приятна тема, която чета от балкона Revolving Hearts

# 460
И моята девойка (май) успешно завърши семестъра. Пиша май, защото като ми показа онзи ден платформата, видях, че по няколко курса няма нанесени срочни оценки, но тя твърди, че всичко е минато успешно. Не знам подробности и не се бъркам, да си ги следи.
Вторият им семестър започва следващият понеделник. Чакам с нетърпение да започне, барем излезе от дупката, в която е от 2-3 седмици. От около средата на миналия месец ми е облачно на главата и на мен поради стечение на куп обстоятелства, надявам се скоро планетите да се наредят благосклонно, да вземе да дойде и пролет, а с нея и някаква доза оптимизъм.

Ети, паяците може и сравнително лесно да ги утрепе, обаче за дървениците знам, че е кошмар. Дано се намери решение, и то бързо.

АниК, бързо да се нареди всичко при теб по най-добрия начин!

# 461
Аз влизам да споделя за паяци, дървеница и разни насекоми. Когато работих в хранителен магазин от фирмата за ДДД ни даваха флакони като тези за ароматизаторите на Амбип@р. Слагаха се в такива машинки и се настроиваха да пръскат. Имаха мирис на лайка. Хората от фирмата споделяха, че ги продават и на граждани, но цената била друга. Вземала съм и свекъра беше доволен   че лятото е на село.  Ако искате попитайте в такива фирми.

# 462
  • София
димис, благодаря! За съжаление тя е в Белгия и е по-сложно.

Лошото е, че хазяите се опитват да замажат проблема, а тя откри и някаква плесен. Ще изчака до утре вечер и после ще потърси помощ да развали договора.

# 463
По-важното от развалянето на сегашния договор е да намери алтернатива!  Не че на запад развалянето на договор е лесно: обикновено в техните клаузи може едва ли не само собственика.  Успех, Ети!!!

# 464
etomira успех с битката с хазяите/ насекоми. Мъжът ми на работа скоро имаха проблем с дървеници, буквално навън го карах да се съблича да не ги докара у дома.
aniK бързо възстановяване!
Младежът приключи успешно сесията и сега чакам да се обади да каже как е минал ден първи от втория семестър.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 18:45 от J_M_M

Общи условия

Активация на акаунт