Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 050
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
J-M_M поздравления!
И аз мога да се похваля с успешно приключил първи курс. Синът ми изкара успех, какъвто не е имал в гимназията.  Сподели,  че е бил натоварен с упражнения и презентации през втория семестър,  но изпитите ги е взел по-лесно, успя да се освободи от един. Доволна съм от показаното. Лятото ще работи. Почивка щял да си даде края на август.
Безгрижни летни дни за всички!

# 706
  • някъде ... тук ...
J-M_M, защото преподавателката искала курсова за заверката и ако я предадеш и защитиш, няма да ходиш септември. Моят такива ми ги обяснява. Напъна се и успя. Някакъв срок от 2 дни ми се върти. Шашава история...

# 707
Да ама не му одобри курсовата работа. Нищо здраве да е всичко друго е повече от перфектно.

# 708
  • София
И на моето диване му остава само един изпит на 2 юли- другите са взети или се освободи.
Планира почивка на Созопол с тайфата около 3 август, дори са поставили ултиматум на шефа, да ги пусне всички отпуск за 2 седмици през август, защото така и така няма никой в София, само ще си стоят в ресторанта и да им плаща.
Да не повярваш съгласи се е шефа 😉
Сега остава и колата да си оправи, защото много глупаво си проби картера иначе незнам как ще отиде до морето. и където е решил да пътува лятото...аз моята не си я давам.
Весело лято на всички!

# 709
  • Варна
Моята девойка е на практика в Семково, след нея има още 1 изпит.. Днес били в планината със все уредите, когато започнало да гърми, тя мерила секундите между гръмотевиците, оказали се на често и хукнали да се спасяват. Баща й на гласово й обяснява, че уредите привличат още повече, и ако не може да се скрие, да събира краката един до друг, така щяла по-вероятно да се спаси Imp

# 710
  • някъде ... тук ...
Интересна ни е професията Simple Smile Смели са. До последно "на полето". Друг път да поглеждат и към небето от време на време. Ще се научат Simple Smile
Скрит текст:
Ама едно време първокурсната практика беше из София. Не стига, че Веринско вече не действа, а и 1ви курс на Семково.
Чудех се защо 3ти курс първо са на практика и после, юли ще са в сесия, то щото не могат да ги сместят всички.

# 711
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Наборката също приключи. Остана История на Психологията 1част за на есен. Като цяло съм доволна.

# 712
  • у дома с любимите си хора
Вашите още имат изпити, пък на моето му накъся времето. Още месец и отлита обратно за Щатите.
Интересно ми е чета как се справят наборите. Госпожицата някак оцеля тази година, но не може да избере какво иска да учи, че догодина завършва. Мятка се от едно на друго, а пък и аз нейното въобще не го виждам какво може да е. Не мога нито да я насоча, нито да я ориентирам.

# 713
Моята девойка е на практика в Семково, след нея има още 1 изпит.. Днес били в планината със все уредите, когато започнало да гърми, тя мерила секундите между гръмотевиците, оказали се на често и хукнали да се спасяват. Баща й на гласово й обяснява, че уредите привличат още повече, и ако не може да се скрие, да събира краката един до друг, така щяла по-вероятно да се спаси Imp
Милите деца, Алекс, сигурно са се поуплашили.
Вили, да имате още хубави моменти с момчето ти в този месец и той да почива пълноценно!
Моята дъщеря също доста се луташе какво да учи до последната година, дано твоето момиче да намери нейното си!
Браво  на успешно приключилите сесията студенти! Успех на останалите!
Моята девойка в петък взе една тежка химия. По важните предмети късат 30% от студентите, сериозно е положението. Следват в два поредни петъка-анатомия и физика-биофизика. За сега няма нищо за есента, дано вземе всичко! Сесията свършва официално за нея на 11.07, защото взе математиката предварително, иначе щеше да е до 18.07, а започват около 20-ти септември. Не са щедри на ваканция в МУ.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 19:58 от Госпожа Рада

# 714
  • София
Синът ми си заформя септемврийска сесия, очаквано.
В последните години гръмотевичните бури ме напрягат ужасно, във връзка с жертвите на мълнии в градски условия.

# 715
Като каза  Госпожа Рада, че по "важните предмети" късат повече - не се сдържах да споделя, че  по "История на фармацията" - най-маловажният от всички в първи курс, а вероятно и в цялото следване - 70% - 80% са скъсани в СУ, направо е изгонил професорът всички от залата без да ги изпитва - присмивал се и се подигравал, заканвал се, че ще се постарае някои студенти да не са студенти повече. По "Патоанатомия" около 40-50% са скъсани. "Анатомия на човека" беше през първия семестър - професорът беше направил уговорката, че не пишел шестици, той и петици и четворки много трудно Simple Smile. Та невероятни екземпляри има за преподаватели. Сесията свършва на 4 юли официално - имаха изпити през 2-3 дни. Чака се само резултатът от практическата част по "Микробиология и вирусология", но тя си е взела теорията. Имат оценка и по физкултура, по това е единствената шестица Simple Smile. Тя най-много се притесняваше от "Физика и биофизика" - но там мина най-добре. Историята остава за есента. В СУ май не можеш да се запишеш в по-горен курс, ако не си взел всички изпити.
Успех на всички студенти на останалите изпити от тази сесия  Flowers Hibiscus!

# 716
  • София
Можеш да запишеш, Rosita. Можеш да си “влачиш” според сина ми до три изпита. Той очаква поправка по Римско частно право (евентуално, още не е сигурен, но няма особени надежди Simple Smile ) та затова е проверявал пунктуално до кога най-много може да отлага свиждането с преподавателя. С останалите се справи много добре, разбира се, енергийно ефективно.

# 717
  • Sofia
pisho, в СУ ли е? Вчера след 16.30 можеха да си разберат резултатите по РЧП на място, а май в понеделник щели да бъдат обявени някъде.
За жалост и ние не можем да отдъхнем напълно. На хубавеца му остана МО-то - първи изпит от първи семестър, но май добре се притесни, защото останалите ги взе неочаквано добре. Остана да мине и избираемия във вторник, затова все още не давах отчет, но като се разписаха майки-колеги, реших да се включа.
Тази сесия напълно не знаех какво се случва. В началото ѝ написа един график на изпитите и го забоде на стената, но даже забравях да го погледна Relaxed

# 718
  • София
Ани, някъде в Ректората ли са изнесени резултатите? Моят също очаква да е на поправка по РЧП. Вчера никак не беше доволен от представянето си. Утре му е последния изпит. За момента е взел всичките и то с доста високи оценки.

# 719
  • София
Моето чужбинче е в Бг от четвъртък.
Сесията мина при него, но резултати другата седмица ще чакаме. От първата сесия има поправки, които ще са след 15. 08.
Силно се надява от втората да няма невзет изпит.

Общи условия

Активация на акаунт