Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 050
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Няма как да пусна пост за всеки от делничните дни.
Сложих анкета във ФБ.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 14:15 от Спунк

# 691
[quote author=Госпожа Рада link=topic=1712523.msg49819361#msg49819361 date=1749208940Поработва по малко, не излиза толкова, колкото и се иска, но всичко е наред. И за протокола още няма гадже  :
[/quote]

# 692
  • София
Izida много успех пожелавам на младежа☘️.
Моят синковец тепърва започна сесията.
От един изпит се е освободил, но смята на колко поправки ще остане 😄. Доста им е трудничко. И при тях доста хора отпадат след първи курс. Някои хич не се справят с програмирането, други с математиката.
С гаджето е една бурна и забавна за мен любов (дечурлига).
Успех и мнооого късмет на лятната сесия на всички.
Да ви се оплача, явно критиката ме тресе едни вълни, едно чудо. Гледат ме вкъщи много странно все се обличам или събличам. Един "пояс" съм заформила около кръста, абе ужас, тежи ми. От 1 месец ходя на фитнес редовно ама с храненето не се разбирам много 😒,но ще го преборя. Трудно ми е с готвенето - аз искам да отслабна, синчето да качва мускули, а мъжът ми трябва да напълнее, защото е много слаб заради заболяването си.
Е похвалих ви се и ви се оплаках 😀
Ако може и аз да се включа в групата във фейса 🙃

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 15:14 от V_M

# 693
Здравейте, може ли инфо за минимални балове 2024г за МИО

# 694
V_M, аз преди 3 години свалих за 6 месеца 10-11 кг с калориен дефицит. Сега върнах малко от тях, но като цяло си промених начина на хранене и се чувствам много по-добре. Обаче аз не ям каквото ядат другите, не ме и дразни - свикнах. От наесен задължително тръгвам и на фитнес. Успех от мен с влизането във форма!

Моята дъщеря най-сетне ми прати няколко снимки от Щатите - на много готино място са.

# 695
Мами от Варна, може ли да ми кажете от Катедралата има ли още бус/маршрутка до Бургас?  Последният автобус от автогарата е в 18 часа, а ми трябва около 19. Някога е имало точно в 19 от Катедралата, но не откривам в нета инфо. Благодаря 🥰

# 696
Аз нямам представа, но на ден два пъти минавам край Катедралата и не съм виждала бус, само такси.

# 697
  • Варна
Възможно е да е автобус за Турция, те преди сякаш тръгваха от Катедралата. Качвам снимка, фирмите са Нишикли, Арда Тур и Метро, има с тръгване 20, 20.30, 21 и спират в Бургас, но пак от Автогарата.

# 698
Много благодаря и на двете! Алекс, дано да  минават наистина през Бургас. Не ми го казаха от автогарата. Поздрави на красивия ви град! 😘

# 699
Здравейте мами на набор 2005! Извинявам се, че като мама на 2006ти набор човече, се вмъквам неканена при вас, но мисля, че ще разберете вълненията ни. Синът ни се е насочил да кандидатства в ТУ-София+ филиала в Пловдив и в ПУ- все компютърни специалности. Вашите студенти вече имат наблюдения от техните университети, а може би са ги сравнявали и с други университети, в които техни приятели учат в това направление. Можете ли накратко да споделите впечатления: от базата, от обучението, най-вече лични впечатления на децата ви? Доволни ли са от избора си на университет/специалност? Синът ни завърши Езикова Гимназия и математиката не му е най-силния предмет, но пък по Информатика и Информационни технологии се справя чудесно. Ще ви бъда много благодарна за отзиви, защото като излязат класиранията и трябва за 1 ден да избираме и да решаваме между 3 университета и ще е добре да имаме някаква идея кой да е приоритетен.

# 700
punch, компютърни специалности е много общо казано, още повече, че са и в различни факултети.
Моята дъщеря изчете подробно програмите за различните специалности и изучаваните предмети, и съответно хорариуми, това определи избора и за учебно заведение.
Отделно тя има стабилна подготовка в избрания профил и за нея беше важно веднага да започне работа по специалността, както и се случи, така че определено е доволна от избора си в ТУ София. Но на някои от колегите и определено им е трудно, не всички се справят с изпитите.
ТУ дава възможности за стаж или работа, и затова изборът на специалност е хубаво да бъде съобразен с конкретните умения и желание за развитие, защото в университета се дава основата, а останалото си зависи от студента.

Успех в предстоящия избор!

# 701
Здравейте, MIK! Благодаря за отговора. Синът ми също разучава учебните програми и се надявам да "избистри" подредбата.  По-скоро се интересувах от лични впечатления- съвременно ли е обучението, доволни ли са? Топ 3 от специалностите, към които се е насочил синът ми, ги има и в трите университета и има вероятност да се застъпят в класирането. Затова се опитваме да добием информация "от първа ръка". Благодаря още веднъж!

# 702
За обучението нямам идея дали е съвременно, това се обсъжда надълго и широко с баща и, и на тях двамата явно им е интересно - на мен категорично не!:)) За базата със сигурност има какво да се желае. Важни са семинарите, там асистентите бяха съвсем млади хора, работещи в различни фирми, някои по- интересни и справящи се с преподаването, други не толкова. Лекциите, някои реши, че няма смисъл да се ходи, други бяха достъпни онлайн, а на трети си ходеше редовно.
Реално тя намери време за всичко, но пък в работата и има младежи с различни специалности, така че отново всичко е въпрос на желание.

# 703
Много благодаря, MIK!

# 704
Влизам да си похваля момчето, успешно мина сесията. За есента остава някаква икономика, която не разбрах защо ще е тогава, реално изпит не са имали сега.

Общи условия

Активация на акаунт