Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 383
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Щастлива и уютна Коледа, момичета прекрасни! Бъдете здрави и обичани!🍀

# 121
Весела Коледа! Наборът пристигна, подарй и получи подаръци и отпътува. Утре е на работа.  Криво му е, че всички студенти са тук, но е поел мъжката дума, че ще си изкара графика. Там ще излиза с колегите от работата.  На 1.01 живот и здраве ще се видим пак.

# 122
  • София
Честита Коледа на всички! Бъдете здрави,  щастливи,  благословени! Много усмивки,  уют и топлина да има във всеки дом!

# 123
  • София
Честита Коледа! Нека да има здраве щастие и късмет във всеки дом. Нека да е топло и светло в душите ни 💜

# 124
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честита Коледа! Да е топло и уютно в душите ви!
Наборката нищо, че си е в къщи, почти не виждам очите й. Все е някъде или спи.
Ние бедстваме леко - къде с ток, къде без ток, но пък е приказно бяло - както трябва да е на Коледа!
Наборката отпрашиха с приятелите и брат си сутринта рано към Боровец на ски, но и там нямало ток, та от там на Мальовица.

Тук успях да ги щракна от уеб камерата Joy

# 125
Честита Коледа, момичета мили!
Здраве, усмивки и уютни празници ви пожелавам!

# 126
Честито Рождество и от мен! Ние тази сутрин изпратихме наборката обратно. И тя се появи за няколко дни, колкото да се случи суматохата около подаръците и коледното меню, видя се с двама трима завърнали се съученици и приятели и това беше. Ще карат Нова година с колеги от групата, щели да хапнат и да отидат на площада, дано омекне времето!

# 127
Весела Коледа момичета!
Моето се прибра и на другия ден се разболя. Грип показа теста. Пази леглото все още, но от вчера не е с температура. Отказахме всички предварително планирани празници с близки, все пак трябва да пазим и по-млади и по-възрастни от нас и нали ми се смяхте, че ще си припомням ЛААГ... Ами пробвахме два- три примера. Ако вземе този изпит ще е чудо...
Та Весела Коледа!

# 128
  • Sofia
Честито Рождество Христово, весела Коледа, здраве, щастие, спокойствие и семеен уют за всички! Revolving Hearts

J_M_M, бързо да се оправя наборът! Няколко познати деца го изкараха, включително едната ми племенница - седмица и нагоре с Т.

Аз съм от хората, които се радват на сняг само през прозореца и на снимки Grin

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 18:05 от aniK

# 129
  • София
Честито Рождество Христово! Здраве, щастие и благоденствие за всички!

Аз съм от хората, които се радват на сняг само през прозореца и на снимки Grin
Не си сама. Ако можеха да се редуват само юли и август щях да бъда много щастлива.

# 130
  • София
Откак остарях някак се справям със студа по-лесно отколкото с жегите. Може заслуга да имат новите леки термо дрехи.

Честито Рождество и от мен! Който може да се радва - да се радва! Който има нужда от утеха - да се утеши!

# 131
  • Пловдив
Честито Рождество Христово и от мен! Бог да пази България! Наборката се прибра от далечна София миналия петък и продължава с мат’риала, че явно нанагорнището е доста стръмно. Все говори, я по телефона, я по компа и като я гледам няма търпение да се върне. И аз се моля за вземане на ЛААГ, ДИС и ДС. За последното даже е проверила кога е поправителната сесия. Подготвя ни - аз само разправям, че тя си избра тази специалност, но и дума не дава да се изрече за преместване или прекъсване! Новата година иска да посрещне със състудентите, та на 31 си я изпращам 🥺.

# 132
  • В средата на времето
Наборът събира заверки (не в момента), остават му още няколко, но там трябва да предава някакви неща. Аз съм леко напрегната дали ще успее преди началото на изпитната сесия, той не дава вид да е на зор. С неговото учене съм изпаднала в лек конигтивен дисонас - всички говорят колко е сложна и трудна тази специалност, как има много учене и т.н., а наборът не ми изглежда релевантно въвлечено напрегнат.😁 Вярно, че вече нямам постоянен поглед над него, но и малкото, което виждам, не ми отговаря някак.😃 То ще се разбере де, като започнат изпитите.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 19:54 от Izida

# 133
  • София
Честито Рождество, момичета, да има щастие, любов и благоденствие в домовете ви! Ако има именици, живи и здрави да са.

Изида, какви заверки? Доколкото зная в СУ няма такива. Или в ЮФ е различно?

# 134
Светли и добри дни пожелавам! Да има здраве за вас и близките на сърцето ви хора, обич и топлина в семействата! Вие и децата ви да сте доволни и щастливи от живота си!

Общи условия

Активация на акаунт