Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 944
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Моето дете замина. И отнесе със себе си ключа за колата ми. На лизинг е и нямам втори. Отивам да си купя карта за градски транспорт.JoyJoyJoy

# 181
И моето момче тръгна и го мисля как ще пътува, той е шофьора.  Нищо не ми се прави докато не се обади. 
Сесията му е края на януари,  но на всички с по-скорошни изпити пожелавам успех!
Честит празник и на имениците днес! Късмет и здраве да им носи името!

# 182
Моето дете замина. И отнесе със себе си ключа за колата ми. На лизинг е и нямам втори. Отивам да си купя карта за градски транспорт.JoyJoyJoy
Абе, направо си купи нова кола 😂

# 183
Леле, Ети, ужас!
Голямата спретна този номер, но с не чак толкова необходими ключове. Пусна ги веднага по DHL, някаква малка пратка по суша беше избрала и дойдоха бавно. Май има и  експресни доставки.
Честит празник на всички празнуващи днес, със здраве да си носят имената! Flowers Rose

# 184
Леле,  Ети, звъннете все пак на лизингодагеля, сигурно има процедура за ключове.
Успех на всички студенти в предстоящите изпити! Толкова се радвам,  че съм приключила с всички видове изпити.

# 185
  • София
Ети, ей на това му се вика късмет 😆
Дано успеете бързо да намерите решение на проблема. Не, че пътуването с градския транспорт е лошо, но все пак, колата си е друго нещо.
Честит имен ден на празнуващите днес.
Успех и на студентите за които започва сесията. Да им е лека и да си вземат всички изпити 🍀

# 186
  • София
Saffron, не се сетих за този вариант. Моята първа мисъл беше, че мога да отида тези дни да си го взема.

Тя се прибира на 24ти. Няма драма да изкарам без кола. Цял ден искрено се забавлявам със ситуацията.

# 187
  • Sofia
Успех и на студентите за които започва сесията. Да им е лека и да си вземат всички изпити 🍀

И в тая връзка, от друга майка разбрах, че сесията започва на 20.01. Нямам представа кога са им изпитите. Гледам в susi, че събират таксите до 14.02. Има ли значение за плащането дали са взели всички изпити или някакъв минимум невзети Thinking Заверяват ли семестър, кога?

ети, нашият редовно забравя, губи и намира нещо. Много мисли имат в главата. Laughing

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 20:18 от aniK

# 188
  • София
За втория семестър няма значение дали са взели изпитите, защото не записват следваща година. Освен това има поправки и през лятото.

Днес ми беше първият работен ден след 20.12. Мъкааа, мъка!

# 189
И на мен Спунк, ама го преживях и сега ми се затварят очите Joy

# 190
И аз в отбора с първи работен ден след 20.12, след което изпращане на летище, имаше и малко сълзи... И двете ми деца си забравиха зимните якета на острова, на който бяхме 1 седмица, то вЕрно, че беше топло и не им трябваха, ама се усетиха чак като кацнахме на -7 в Букурещ, че пропуснали да отворят гардероба като си тръгвали...сега чакам оферта от DHL Simple Smile.

# 191
И аз. И не само ми се затварят очите Ами и дремнах 10 минути докато телефона не ме събуди и не решавах задача за 5 клас с племенникът.
Младежът днес имаше първи изпит. Сладур. Дали им три теми и той си развил само едната, като си мислел че ще избират. Добре, че са изтеглили тази по която се е подготвял...

# 192
  • Варна
И аз. И не само ми се затварят очите Ами и дремнах 10 минути докато телефона не ме събуди и не решавах задача за 5 клас с племенникът.
Младежът днес имаше първи изпит. Сладур. Дали им три теми и той си развил само едната, като си мислел че ще избират. Добре, че са изтеглили тази по която се е подготвял...
Мда, и моята девойка днес писа есе Simple Smile Супер щастлива е, че се справи с отлична оценка на контролното по Пиис и се освободи от практическата част на изпита. Друг е въпроса какво ще научи за теоретичната..
Ети, много яко с ключовете, посмях се Joy

# 193
  • София
За втория семестър няма значение дали са взели изпитите, защото не записват следваща година. Освен това има поправки и през лятото.

Днес ми беше първият работен ден след 20.12. Мъкааа, мъка!
И аз така Simple Smile Една седмица докато се настроя и после ще ходим една седмица на ски като изпратим наборката другия понеделник. Почти не и видях очите тези празници - прелиташе в бръснещ полет през нас да си вземе нещо, да се преоблече и да разтовари/натовари багаж ....... Сесията е чак края на януари/началото на февруари. Тя вече мина успешно една ноември и набра кураж, ама сега хич не виждам да учи нещо Simple Smile
После ще се видим февруари в Париж при сестра и, а после чак април - тази година католическият и православният Великден съвпадат.

# 194
  • София
И при мен се искаше настройка за работа след двете седмици в отпуска.
Аналогичен случай като на etomira с ключовете, само че от нас, от вкъщи. Останаха в джоба на набора, когато го изпращахме на летището, а ние нямахме други в нас, за да си влезем вкъщи.
Та той добре, че се усети на гейта, помоли служител да ми ги предаде, а аз го чаках на входа преди проверките.
Голям цирк.
Скоро не се очертава да се прибира насам. Чак за Великден.
Имаме планове ние да ходим през март, после за Великден той ще си дойде.

Общи условия

Активация на акаунт