Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 053
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
Сесията в МУ тепърва започва. Имат много междинни колоквиуми, ама не знам да се освобождават.
И аз съм за среща - ако искате на 20 или 21, примерно на Прага 18.
Успех на кандидатстващите и тези с предстоящи изпити.

# 676
  • София
Кой каза среща?!?Хайде,че ще дойде Коледа и следващия Великден.По една случайност няколко дами от тази тема се озовахме на едно и също място,по едно и също време и се получи много приятно винопиене.
Изида,нищо толкова страшно не се е случило.Сега им е времето на младежите и девойките да опитват и да решават кое е за тях и кое не.Стискам палци следващият избор да се окаже успешен за сина ти.
Сега се сещам за познат младеж,влезна медицина,изкара първата година и се отказа.Кандидатства в чужбина и замина за там да учи биология.С това искам да кажа,че не е чудо невиждано децата да променят желанията си.

# 677
  • Sofia
Izida, сестро, дали и едно "Право" да не пише за разкош. Да ти кажа, даже не знам този човек как на това УАСГ се хвърли. Аз съм ОК, ако нашият реши, че не е неговото. Лошото е, че не виждам кое друго би било Laughing

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 06:16 от aniK

# 678
  • София
Успех на наборите на изпитите и в изборите!
Днес беше последният изпит на сина ми.
И аз чакам среща. Надявам се да е скоро.

# 679
  • София
20.06 - петък

# 680
И при нас вторият семестър е с мижав интерес, но доколкото съм допусната до ежедневието, бута си задачите. В разгара на сесията започна много натоварваща работа, и като смени, и като физическо натоварване, но при нея вече нищо не може да ме изненада, Телето му с Теле. Доколкото разбирам от спорадичните ни разговори, много от приятелите в обкръжението й са сменили посоката след първата/втората година, включително чужбина/България. Така че взех да го приемам като нещо съвсем естествено за тази възраст и за това поколение.
На среща идвам с голямо удоволствие преди юли.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 02:02 от мартеа

# 681
  • София
Да помогна, ако Спунк иска да пусне друг пост/дата за "полезване" Simple Smile Пък и за смяна на Коледната тематика ще е от помощ още някой друг пост.  Simple Smile Не съм активна напоследък тук, нещо девойките ме изтощават. Стягам се за 3то НВО догодина - разбирайте, че преди седмица осъзнах, че закъсняваме с курсовете, министъра не ме радва изобщо с приумиците си,  ... и така. Наборът се справя с изпитите засега - първи семестър отметнат. От втори минаха някакви мидтърмове. Днес беше на изпит по избираемия плюс задачи по Мат с цел евентуално освобождаване от писмен по Мат II, инак сесията започва от понеделник. Зимата му се получи. Дано и сега.
Изида, ще стискаме палци на сина ти. Дано си попадне на място и се почувства в свои води. И аз мисля, че е по-добре да сменят, когато е ясно, че не е тяхното.

# 682
  • В средата на времето
Благодаря още веднъж на всички!🤗
Ани, правото не се разглежда като всриант изобщо. Като го попитах, защо не кандидатства МО в СУ ми отговори, че бил разглеждал програмата на специалността там и не му харесала,защото имало повече правни дисциплини.🙄 Дали е така, не знам, защото не си направих труда да проверя. Очевидно стремежът е да не се товарим излишно.
На среща на 20.06 няма да мога да дойда, защото няма да съм тук, но за юлска, ако има, ще съм на линия.

# 683
И на мен правото винаги ми е изглеждало мега досадно и не ми допада като материя, но си има аудитория.  Да направим на 28 юни среща -как е мнозинството тогава …?

# 684
  • София
Аз на 20- ти мога, на 28.06 не.
Според мен, през седмицата по- лесно ще се съберем, защото почивните дни всеки гледа да мръдне някъде.

# 685
  • някъде ... тук ...
Дзак 😀
Съгласна съм със Сливата.
Моите уикенди са заети всичките, освен петък 13.06, защото на 14.06 има среща на випуска.

За УАСГ, синкото каза, че и при тях има отпаднали и било ясно още от началото, че не е тяхното. Той завери. Сега - сесията. Междувременно го викнаха на старата работа да помага. Харесва си специалността и се ядосва на не заинтересованите от групата, които само материали искат и не стъпват в университета....

# 686
Според мен, през седмицата по- лесно ще се съберем, защото почивните дни всеки гледа да мръдне някъде.
През седмицата съм ОК и аз - без 27 петък.

# 687
  • София
21.06 - събота

# 688
  • София
И аз мисля,че среща през седмицата е по-удачен вариант.Дните са дълги и топли и примерно след 18 часа, който, когато и доколкото иска може да се включи.Ще ми бъде приятно да се видим.

# 689
В делничен ден е най-добре през лятото. Петък го броя към уикенда.

Общи условия

Активация на акаунт