Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 70 618
  • 2 206
  •   1
Отговори
# 1 935
Бър, дано всичко лошо остане в тази година!
  Бюти,малко младоженци ще бъдете,починете си!

# 1 936
  • София
Можете ли да повярвате, че не съм гледала Лост. Сега го загледах и е много зарибяващ.

# 1 937
  • France
Ох, Бър... животът е мамата си джаса. Cry

Ре, това е идея. Обаче не знам дали ще стане, защото платих половината с едни бонове. Ще пратя Недовършений да се разправя.

И на мен ми е малко тъпо днес.

# 1 938
Бър, прегръдка!

Бюти, приятно изкарване!

Рен, мога. Даже не го знам и какво е Grinning

Ние вече сме у дома. Не починахме,  а направо се размазахме.  Не било лошо на Коледа, да не сме у дома. Сега багаж и манджа. Колелото се завърта.

# 1 939
  • София
Аз днес почнах с прането. Три перални ме чакат поне, ако не и четири.

# 1 940
  • Пловдив
Ре, зарибяващ в началото...така го помня.

Бър, гуш! И на нас от вчера ни е чоглаво заради съседката...Confused не сме спали. Ще свикваме някак...

Избягах от работа, бянях се и чакам мъхов, за да тръгнем към кумци N2 Simple Smile на кафе, да се разведрим. Тряя суша косището ся...а как е суха и капе. Пфууу! Не случвам ни на маска, ни на балсам.

# 1 941
Бър...
Не зная какво да кажа. Силна виртуална прегръдка пращам.

# 1 942
Бър, много тежка година преживя, много неща ти се струпаха. Прегръщам те.

Поработих малко аз, макар и не на пълни обороти.
МУ се затръшка за кекс, та бърках и пекох заради него. Сега ми се въртят в главата картофи с масло и подправки в пота. Имам цял куп дрехи за гладене, а така да не ми се занимава с тях.

# 1 943
  • София
Дайте някаква изпитана и лесна рецепта за кекс да зарадвам мъх за закуска. Не че заслужава, че яко ме ядоса.

# 1 944
  • sf
Прибрахме се. Добре мина, само дето навръщане се изпокарахме със синкото. Сега не си говорим. 🙄

# 1 945
Ре, имаше ли килър? Има един лесен портокалов кекс, но май става и за фурна.

Весела Коледа, общество любимо! Благодаря ви, че бяхте подкрепа през изминалата година, оценявам го! ❤
Изпращам виртуална прегръдка на всички и ви желая през следващата година най-вече здраве, спокойствие и хубави неща да случвате! 🎄

# 1 946
Аз напоследък правя по тази рецепта в пота
Скрит текст:
4 яйца
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. смес масло и олио
½ ч.ч. прясно мляко
½ ч.ч. портокалов сок
2 ч.ч. брашно
1 бакпулвер
1 ванилия
Настъргана портокалова кора
Шоколадови капки
Боровинки
50 мин. На 167 градуса – програма Bake

# 1 947
  • France
Ай махайте ги тез рецепти, че вече грухтя Joy

Оф, свекървещицата пак ни вдигна кръвното задочно. Или почва да губи ума си или съвсем нарочно прави поразии. Не знам кое по ме притеснява

# 1 948
Бър, прегръдки!

# 1 949
Бър, съжалявам. 😔
Ре, пробвай този кекс с газираното. Няма грешка.
Болните да се оправят.
Ходих и аз да работя, ма то няма живо пиле. Всичко е вкъщи на топло или на маса. 😅
През почивката скочихме до куриерите, после на шопинг малко... Дребната ми взе силите, обиколихме 100 магазина. 😁 Напазарувахме доволно, ама ся се присеща  за още неща и пак ще ходя. Има доста намаления.
Ядохме пица по никое времее и няма да вечерям. Виж, един кекс бих хапнала и аз, ама ме мързиии.
Чакам МЦ и ме боли кръст. След малко баня и в кревата, че и утре съм на работа, по куриери, да плащам сметки... Край няма!

Общи условия

Активация на акаунт