Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 70 611
  • 2 206
  •   1
Отговори
# 1 980
Ули, за якето, пробвай с Гугъл-снимка да видиш кои други сайтове ще ти го предложат, понякога се намира на по-добри цени на други места. И ако не бързаш, изчакай, според мен ще пуснат намаления тамън около (преди/ след) 31-ви.

Ре, много благодаря за съвета! Как приемате точно сода с лимон? Изстискан сок със сода или на резен лимон сода?
Имам някакъв дежурен кабинет по заместване, освен да я мина за едно око, ако няма хора...

# 1 981
  • София
Злате, на резан лимон с лъжичка сода пишат, че го приемат.

# 1 982
Ули, в момента има намаление в About you, но не всичко е намалено, а на другите процентът намаление е различен. Често има там намаления, има и кодове на инфлуенсъри, които обичайно са 15%. Можеш да погледнеш и в Best Secret, за там мога да ти изпратя покана за регистрация.

Злате, аз смуча Хексоретелен, всеки път помага безотказно при мен. Дори последния, когато имах много силен гърлобол, успя да го надвие за два дни. Но не знам подходящо ли е за Тролчето.

Изобщо не спах снощи, главата ми е камбана, много ми е смотано.

# 1 983
  • sf
Нищо не ми помага на мен при гърло. И с лекарства, и без , поне седмица ме държи. Гранофурин малко облекчава, ама толкова .

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 12:17 от donsita

# 1 984
Злате, на моичките много им помага резен лимон поръсен със сода за хляб. След това поне 20- 30 минути да не ядат/ пият нищо.
Топло мляко с мед (и щипка сода) също много успокоява гърлото.
Гранофурин спрей, както и гаргара от 15 капки Цитросепт, разтворени в чаша вода (това е доза няколко гаргари).
Но ако не може да преглъща от болка или подържа висока температура, бих я завела на лекар.
В този ред на мисли- как е малкото Попи?

# 1 985
Златенце,  ако държи температура, да, по-добре на лекар.

Лаватера, направете един тест за грип, той тръгна вече за съжаление, особено ако сте в първите 24 часа от началото, противогрипно ще помогне, та поне ще знаеш да ходите ли веднага на лекар.

Аз всички кексове със зехтин ги правя Simple Smile щото олио нямам, а маслото стана златно Close

# 1 986
Тили, пооправи се. Заради Тамифлуто, заради грипа ли, апетит няма никакъв, а и без това е слаба, та сега съвсем. Борим хремата с капките за очи и се надявам днес-утре вече да е пушка, че ще пътуваме с нея на НГ.

Златенце, също Грануфорин помага. В разни аптеки го правят, а в една денонощна в Слатина съм купувала готов спрей.

# 1 987
Злате, и аз съм за лекар!Много му се събра на Тролчето!
   Ходих на кафе,беше ми много гот.Прибирам се и свекъра се постара да ми скофти настроението.И смята,че като обижда,едно извинявай е достатъчно.Да,ама вече не.Ако ще бъде на нова година с нас,ще си мълчим.
    Синът са минали граница,чакам да пишат като стигнат.Туршия ще правя аз и един сладкиш с маково семе съм замислила.

# 1 988
  • София
Оф, Марулче, много кофти така. Ни да му се скараш, ни да го игнорираш. Старческа проклятия ли е или си е оригиналната негова?

Злате, за гърлото допълвам - гаргара с листерин или с пресолена топла вода.

Момичета (и момчета), много сте ценни и готини!

# 1 989
Благодаря ви много! 💚🍀💚
Записала съм си всичко споделено!

Маруле, не му обръщай внимание. Имам чувството, че понякога толкова скучаят, че "ровят" да има конфротация и нещо да им се случва. Моите и двамата имат такива "факсове от Космоса" и после много обичат да се метнат в жертва "как някой лошо се отнесъл с тях."

# 1 990
И аз с две ръце за хексоралетен.
Мътна ми е тиквата, не съм много на център. Пуснах пералня, чакам я да приключи. Имам да свърша много неща, а нямам ентусиазъм за нищо. Сама себе си не понасям.

# 1 991
  • София
Сетих се още нещо за раздразнено гърло - йалоклийн спрей за гърло. С хиалуронова киселина.

# 1 992
Злате, преди доста време писах как преборих гнойна ангина само с бабини илачи. Това след 7 дни АБ, да не мислите, че са самолекувам... Просто на втория ден след като свърши АБ, пак видях белите налепи и ме боля много гърлото, та викам си край... Лайка на чай с мед и лимон. Квото остане-гаргара. Компрес с извара, поне 3-4 дни всяка нощ или денем, за по 3-4 часа и сменяш. 1/2 чаена лъжичка сода с лимонов сок да пие. Гадно е, но помага много. Лукчета, таблетки за смучене, спрей с невен и прополис. Друго май нямаше. Дано помогне нещо! 🍀🤗
И другите дребоси да се оправят.
Ние пак на шопинг. Утре е на рд Синеочка и трябваше да вземем нещо. Ся хапнах и мисля да полегна малко. После ОИ.

# 1 993
  • Наблизо
Попи,далече съм,иначе бих дошла..

Злате,и аз съм за лекар.Дано се пооправи!
Лавче,милото…Стискам палци бързо да мине!

Ние се прибрахме,готино беше.
Другата седмица съм на линия за срещи,ако има свободни.

# 1 994
Злате, на нас много помага гранофурин спрей. Гадно е ама от 2, 3 пръскания минава силно зачервено гърло. Ако поддържа температура, също съм за лекар.

Тъкмо се събуждам от следобедна дрямка. Кумовете ще посрещаме довечера и съм щастлива. 2-3 пъти се виждаме в годината.

Общи условия

Активация на акаунт