Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 70 615
  • 2 206
  •   1
Отговори
# 1 965
Дорч,съжалявам, че съм те натъжила като споделих плановете на синчето.Изобщо, съжалявам за това,през което минавате.
   Да ,Фил, татко ти е бил прав.От думите оставам с впечатление,че е бил мъдър човек.Ами защо ти и систър не заведете мама , татко ти сигурно би се радвал.
   Бър, как ще натоварваш?!!

# 1 966
Бър, гуш и съболезнования! Двамата са си вече..

Момичета, утре мислех да ходя на хоротека, но дружката ми ще си пътува към моя любим град. Ако на някой му се тропва хорце с мен, да ми пише. Направила съм резервация +1, но не съм сигурна, че ще се престраша да ходя сама.

# 1 967
  • Варна
Ау, Марул. сакън!
Никак не си ме натъжила точно ти!!!!!! моля ти се, не си слагай на сърце нищо от моите писаници, аз изтрих и бездруго. какво ме напъна, не знам.

# 1 968
Добро утро!
  Пия кафе,пафкам една сигарка и влизам вътре да поработя и аз-малко плащания,осигуровки/малко ги забавихме/.Всички спят,само зетят отиде да работи.
   Една мусака мИсля днес да сътворя,ама ще трябва да ида на пазар първо.
  Спокойна да е съботата ви!

# 1 969
Добро утро! Кафе пия и аз.

# 1 970
  • Fairbanks, Alaska
Можете ли да повярвате, че не съм гледала Лост. Сега го загледах и е много зарибяващ.
Аз го гледах до началото на 6-ти сезон. Изгледах два епизода от този сезон и дотам. Иначе започва много интересно, навремето по AXN правеха маратон с този сериал-даваха по 11 серии на ден за 2 дни.

# 1 971
Добро утро!

Аз изпих вече кафето, ММ работи, детето е при баба си и има малко тишина. После съм на фризьор и малко пазар ме чака.

Бюти, ние взимаме винаги от Новомес по пътя за Асеновград. Аз сравнително скоро проядох такова нещо, но там е най-добрата, която съм опитвала.

# 1 972
  • Пловдив
Добро утро!
Ще тръгваме ний към нашите. Не съм пила кафе, а ме боли главата...

# 1 973
Ех Попи, че си ми далеч.

Направих капама. Мъхът е на банкет и ме помоли, как да им откажа. До тук е нагласил три тоалета плюс един резервен. До довечера не знам. Head Band

# 1 974
  • Somewhere in the World
Добро утро и от мен.
Въртя пералня, подготвям едни пилешки пържоли и отивам на пилатес.
Немога се понасям- само въртя кълки с книжка на диваня, снощи на маса с брат ми и сие, и само отлагам тестовете по английски.
Иии направих равносметката за 2024….и кроя планове за 2025.
Бър Hug

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 10:46 от Pretty_Mama

# 1 975
Добро утро! (То добър ден, де!)
Палачинки правих, поспахме. Да видим как ще е днес...

Кажете ми какво давате за гърло? Трети ден е днес. Правих компреси с извара, от аптеката ми дадоха някакъв Орофар за големи (вчера само пръска). Правила е гаргара със сода + един спрей Колдисепт със сребро. За днес мисля да й сваря лайка за гаргара. Не ми се иска да ходим по дежурни кабинети... нашият педиатър сигурно чак в понеделник. А за тогава имам и час за унг така или иначе.

За имунитет давах Самбукус (черен бъз с цинк и д), но ако знаете нещо по-ефективно, може би е добре да сменим...

# 1 976
Добрютру!

Златенце, трахизан и стрепсилс и помежду им лукчета или други бонбони за смучене, че да не пресъхва. Мед, лимон и джинджифил да облива гърлото и мед и сода да смуче.
Продължавай с изварата, непрестанно да има. Изцеждай добре в тензух, ако я правиш ти, че да не тече и се понася, не е като ракия с черен пипер, бъррр.
Инхалации с физиологичен също може да правите.
Хайде днес вече да минава.

Бъръльо, прегръдки!

Риюниън, и аз не съм гледала Лост Simple Smile

Я, кажете About you правят ли намаления сега? Едно яке съм си харесала,  ама търпи намаление цената Simple Smile

# 1 977
Ули, благодаря ти много! 🤗

Чак сега загрях, че Лост е Lost... 🫣 Чудех се какъв е този сериал и си мислех, че е в смисъла на лост за упражнения 😂🤣

# 1 978
БърБър, прегръдки. Пусти живот.
Дорчи, и за теб голямо гуш.
Тромпета вече не е това, което беше. Не съм пробвала скоро шкембето, де.

И ние отворихме лазарета. Малкия е със зверска кашлица и температура. Сутринта му дадох за първи път Авирон, но го повърна. Дано успеем да закрепим положението.

# 1 979
  • София
Благодаря за рецептите момичета.
В крайна сметка направих този
https://www.thebigsweettooth.com/lime-olive-oil-cake-easy-lime-cake/
Много хубав стана и няма натрапчив вкус на зехтин.

Злате, да се оправя детето. В другата тема се кълнат в лимон със сода, аз съм за лекар, защото ако е ангина си трябват лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт