Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 69 841
  • 2 206
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
Ренко, пробвай млечната, тя изобщо не звучи като майонезата с яйца.
Синът ми не обича руска салата, девойката обича.
Тя яде и сух таратор, а той само нормален 🤣. Угодия няма.
Преди време ми беше сърдит, че само сух таратор правя и като му казах, че може да си сипе вода и да го разбърка ме гледаше като все едно съм разкрила тайните на вселената.
Големи шматки са тези деца.

# 2 176
Ре Laughing Магьосница си!

Арте, аз дигитално надушвам, че сме далечни ели близки братовчеди Heart Eyes След онзденшната чаша направо съм сигурна. Joy

# 2 177
  • Euskal Herria
Да ви пожелая да посрещнете новата година така, както искате.
Не съм ви чела, дано няма болни.
Вчера бях до 2 на работа, после и нощна. Сега пия кафе и мързелувам. От мен се иска само да заредя масата, всичко останало - покупки и приготвяне на храната си има друг отговорник Wink. Тиквеник ще правя, ама той става за нула време. А баницата - традиционно е за 01 януари. Така или иначе почти всичката храна си остава, по-добре сутринта топла баница за закуска.

# 2 178
Ренкич, сърцето ме заболя. Няма спасение за съжаление. Нищо, догодина ще стане.

Азалия, браво момиче! Майстор!

ДобрЕ, още дълги години рамо до рамо!

Артемисе,  една патка от Великотърновско.

Болничките, да минава бързо!

Тринидаде,  много ти се радвам. Поздрави на ТУ!

Моята къща е пълна. Нагушках мишокО и най - сетне малечка.  Глъч вкъщи. Радост. Споделям я.

Посрещнахме поредни празници заедно, тази нова година също. Благодаря ви! Heart На всички весело посрещане на 2025! Да е успешна, здрава и спокойна!

# 2 179
  • София
Ренко, направо ти копирам мнението на техноложката, защото аз нищо не му разбрах. Laughing

"Трудно е. Трябва му температура около 30 градуса и непрекъснато да се бърка - например с барботьор за аквариум. Така че на лято."

# 2 180
  • Пловдив
Да ви пожелая весело посрещане на Новата година дружина! Да е здрава и мирна! Heart

# 2 181
  • София
Сиросче, и ти ли пусна снимка? Пак изпущих.

Рен, твоето вино пропуснах да го ожаля писмено, но вътрешно съпреживявам разочарованието ти. Пожелавам ти да стане "всяко зло - за добро" и да се получи най-добрия винен оцет форевър.

Аз също влезнах с мисълта да ви пожелая да посрещнете Новата година с добро настроение и да оставите всичко лошо в старата. Вероятно пак ще надничам тук в продължение на вечерта, но ако пък случайно не се появя, да си го имате посланието от мен. Simple Smile

# 2 182
Само да припомня, че след полунощ пускам януарската тема. В тази връзка, ако някой може да предложи хоризонтално изображение. Ще съм благодарна.

Весело прекарване на новогодишната нощ и от мен!

# 2 183
Кло, виж тези:

# 2 184
  • София
Ми, Кло, аз няколко пъти ти предлагах снимка на прасе на метла, ама ме отсвирваш. Simple Smile

Добро посрещане, вещички.

# 2 185
Где е прасе на метла? 🧐 Пропуснала съм.

# 2 186
Няма Златенце, издирва се из дебрите на интернет пространството.
Наздраве! Налях си питие, сипах си салата. Синковеца прави хапките.
Да остане всичко лошо в старата, а новата да ни донесе здраве, мир, благоденствие и късмет!

# 2 187
  • София
Аз гласувам за първите две картинки, предложени от Златето и за тази с еленчето.

# 2 188
  • София
Ето, ама метлата се счупи след коледното преяждане. Laughing

# 2 189

Тези намерих.Първото е преяло 😁
Наздраве!На виски сме със Скъпия.Май ни стана традиция да посрещнем с това питие.Салати,мезета,малко скара,и да става 12,че да си лягаме 🫣.Освен ако не ни дойде музата,и вдигнем къщата във въздуха 🤭

Общи условия

Активация на акаунт