Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 69 805
  • 2 206
  •   1
Отговори
# 2 190
  • France
Предлагам "шапката" за януари да е от първите предложения с 2025. А февруари със свинката с метлата. Много ни ходи Joy

Видях само Тьорти Heart Eyes Браво, браво! Само тъй.
Ние сме си по домашно му, но всъщност ми е много кеф

# 2 191
Аз съм на бЕло, недовършениЙ на уиски, Тролито ни кашля и чати на компа. МанЖа много, никой ней гладен, ма ний драго, топло и хубаво.

# 2 192
Наляхме си и ние по едно виски, докато го избера вчера... т.е. докато изкачам наставленията.
Ама ми се пие просеко, та чакам 12 да ударя едно и да лягам, че ми е много след вечерния час Simple Smile

# 2 193
Аз лежа на дивана,другите седят около масата.Пак с температура,ама ще мине.
   И аз да пожелая,ако заспя , да сте здрави,да ви е успешна 2025г, да сбъднете мечтите си! И да ви е уютно тук!

# 2 194
Ули, покажи го, ако го одобриш.
Аз ще отварям това:
Скрит текст:

# 2 195
  • France
Тук е 9 часът, а на мен ми се спи вече. Пожелавам ви хубава нова 2025. Сигурно ще я посрещна спяйки

# 2 196
  • София
Пантата заспа. Преди да заспи я попитах ще дочака ли 12 ч. Отговорът беше "много ясно, че да".

За да съм честна, искам да я последвам. Но стоя заради баща ми. Уморих се в офиса, а виното не ми помага да се разсъня.

# 2 197
Панди, тури си кафенце с малко бейлис.
Ако не ти се спи после, пиши ми на вайбър, аз си пийвам лекичко и така мисля до ранен час, когато се надявам да ме унесат Морфей и Дионис.

# 2 198
  • София
Злати, изкушаващо предложение. Благодаря! Но ще пропуснат кафето. Ще гледам да остана будна до 12 ч, но после ще се наспя. На теб обаче със сигурност ще пиша скоро.

# 2 199
Марули, хайде да се оправяш вече и ти.. 🥹
Оф на нашата улица от сега гърмят пиратки и се чува много силно в стаята.. дано малката заспи дълбоко и не се уплаши, щото ще разстрелям някой накрая… от сутринта са почнали.. Мале, звуча кат някоя кисела зелка.. така де, лелка 🤭
Наспорт, на спортуващите! 🥂

# 2 200
Златенце, твоето по-добре изглежда.
Аз вчера взех някакво на посоки, защото не ми се пиеше, то се оказа същото като миналогодишното, което се оказа, че си стои кротко недопито на терасата Rolling Eyes

# 2 201
Ули, не мож така да я караме. Ще те водя на дегустация на просеко (и аз имам нужда) да знаем за други НГ! Kissing Heart

Азалийка, хич не си кисела зелка. Просто НГ ни се развива по различен начин. И мен ме дразнят, защото детето е спало 5 за 6 предните дни и я виждам, че тази вечер е аха да си легне. С тез пиратки, дето очаквам, надали.

Панди, Ритуалната плаче за нас и кафе в крачка. Heart

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 23:13 от zlatenceto

# 2 202
  • София
Злате, там сме! ❤️

Не ѝ позволих да събори елхата. Сега се прави на приятно разсеяна.

# 2 203
Мъхът каза да ви пусна целувка на изпроводяк Kissing Heart

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 00:13 от zlatenceto

# 2 204
Злате, Heart Wine Glass
Ний куфеем на Веско Маринов Grinning

Общи условия

Активация на акаунт