Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 70 627
  • 2 206
  •   1
Отговори
# 1 905
  • София
Подсети ме как боли от настъпване на лего. Ауч!

# 1 906
Еее, Тарти, ужасно звучи наистина, как няма да плаче детето...
Панде, поздравления за това, че усещаш на къде отиват нещата и търсиш начин да се погрижиш за себе си!

На болничките пожелавам скорошно оздравяване.

# 1 907
Моят първороден и до ден днешен му свидят разни играчки. Негови си били!!! Дъртото магаре  последния път като се прибра си изрови кутиите с Юги О картите и си ги помъкна към София. Беше отказал да даде "най-ценните" на брат си преди години, когато малкия беше цапардосан от Юги О манията( не вярвах, че и второто ще се запали от нея). А колко хот уилс писти и колички имаме не е за разправяне...

# 1 908
  • France
Тарти, сега те прочетох. Стана ми много криво за щерка ти. Момичета на една възраст могат да бъдат много, много лоши... не знам как да ù кажеш, че само след 2-3 години няма да ги помни дори

# 1 909
Вечеряхме и сега сме готови за поредната семейна киновечер, днес ще е с “Елф”. После взимам вана и с четеца в кревата. 😍

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 21:48 от TuЛи

# 1 910
  • София
Хайде и тука да се похваля със сладкиша.

Патладжанено шоколадов кекс.

# 1 911
Тарти, гушни малката Тарталета 🤗! Плаша се колко жестоки могат да станат тинейджърките!

Изкарахме два дена като залепени с Беболина! Само двете навсякъде заедно. Най-уютната и спокойна Коледа в живота ми!
От утре пак тичане, бързане, графици…

# 1 912
  • София

Мда, дошло е времето да насадя Мери Джейн в задния двор на кооперацията. Laughing

# 1 913
Пиши ме в персонала по поддръжка.

# 1 914
  • тук и там
Патладжанено шоколадов?!

# 1 915
  • София
Патладжанено шоколадов?!

Да, брашно няма. Има пюре от печен патладжан.

# 1 916
  • Наблизо
Ехо от роден град.

Реанимирам.

Тарти,ужас!!! Панди,радвам се че пантата е добре вече,ма ти пък..Да се оправяш!

Артемис,звучи..странно това с патладжана.Усеща ли се,има ли вкус на истински сладкиш?

Уморена съм,ама не ми се спи..

# 1 917
  • София
Сладкишът е фантастичен, въобще не се усеща патладжан, защото има много шоколад.
И аз съм уморена и не ми се спи, а утре съм на работа.

# 1 918
  • Варна
Гушки за дечицата Heart
На нас ни се струват някакви малки драми, а за тях, по размерите на техния светоглед, са си огромни. То за децата малки проблеми няма - или всичко е наред, или има супер сериозна тревога.

# 1 919
Голям смях с този “Елф”.🤣 Все едно за пръв път го гледаме.

Патладжанено шоколадов?!

Да, брашно няма. Има пюре от печен патладжан.

Това дори на мен (пословична съм с комбинациите си на странни продукти и вкусове) ми е трудно да го визуализирам, камо ли да пристъпя към реализация.

Общи условия

Активация на акаунт