🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 12 (01.12 - 08.12)

• 44 417
  • 1 165
  •   1
Отговори
# 420
# 421
  • София
Има два типа зрители на такива предавания. Единият тип гледат заради "сеира" и въобще не им пука, че продукцията дирижира събитията. За тях важното е да е интересно, да има интриги и скандали и ако може най- хлъзгавия и безскрупулен да прецака всички и да спечели наградата, но не е задължително. Сеира е с приоритет.
Другият тип са хора, които от началото си избират играч според техния вкус и морален компас(всеки с различен такъв) и си го подкрепят до края, освен ако този играч не оплете конците тотално. За тях важното е предаването да има някаква стойност и да стане победител някой, които според тях би бил пример за хората, гледащи предаването. По някакъв начин с примера и ходовете си да допринесе към вътрешното обогатяване на зрителите.
За съжаление първият тип са доста повече, а по голямата част от втория тип реагират много първично и емоционално на случващото се, без да имат обективен поглед върху стратегии, ходове и не се опитват да предвидят всички възможни развои на играта в даден момент, за да си изградят максимално обективна оценка на случващото се. Вместо това къде недочули, недогледали, недоразбрали, непремислили нападат един играч заради действията му, а оправдават друг, които прави абсолютно същото, че и по много по- недостоен начин.

Охоооо, някой се регистрира специално за да ни начука канчетата Simple Smile
Предполагам си много млад и незрял Wink още, и не  знаеш, че нас с такива излияния не мож ни уплаши Grinning Тука са ни давали какви ли не квалификации, че и помежду си си ги даваме Smiling Imp

Ще си гледаме както си искаме, а моралния компас... нали знаеш къде?
Това, мили ми потребителю е ШОУ, за забавление е направено и за някой лев за участниците (евентуално). Хората го гледат след тежък работен ден за да разпуснат, а не някой да им начуква канчетата И от телевизора, колко са неморални и бля-бля. На който не му харесва да го коментират и да, откровено хейтят, не се записва в подобна простотия, бута си каруцата ежедневно и вечер коментира от дивана. Peace ✌️

# 422
  • Враца
Абе хора, мен на промото Гогов ми изглеждаше щастлив Освен това Сано говори за безапелационна точност. Гогов е точен, бил е полицай, а и на играта дето целеха с кокоси дървени мишени почти нямаше пропуск. Та имам надежди за него. За да се омаже хептен  положението.

Пък мен, обратното ми се видя, на Миро очичките щастливи, Гогов - тъжен.

# 423
На мен Гогов ми изглеждаше ироничен, по начина, който той си го може. Гогов се поизчерпа като образ, не мисля, че има логика да продължава. Докато драмата с Миро явно тепърва започва. Затова смятам и че ще остане още. По същата логика смятам и че Георги или ще отпадне днес, или съвсем скоро. Човекът превъртя играта няколко пъти, не му останаха самоличности вече за разкриване. А очевидно сюжетните линии за "скритите зад палмата атакуват" се харесват на продукцията.

# 424
И на мен Гогов леко смачкан и без настроение ми изглежда в промото.
Той вече и се поизчерпа като образ, видимо е уморен, време му е да си ходи вкъщи.

# 425

По повод другия спойлер, че човек с 1 гривна е казал, че не се притеснява, тъй като останалите 99 работят за него - 100% това е Мая, голяма лисичка си е тя(с положително чувство го казвам Smile ) Много се надявам Миро довечера да победи, мен все още си ми допада. А в другата група Митов, за да има малко съспенс Sweat Smile

Той тоя синхрон на Мая вече мина, НН пак беше поукрасил малко историята - думите й бяха не, че 99 гривни работят за нея, както той каза, а че лагерът им има 93.

# 426
Гледам епизода от вчера, стигнах до първата игра. Включвам се само да кажа, че колкото и да не му се вярва на някого, Алекс и Миро наистина са с идея да отстраняват силни играчи. Иначе биха сложили при тях двамата Ванеса, която най-вероятно ще е трета, Миро би дал своите гривни на Алекс, завършвайки втори и той ще стане най-богат отново. Не съм смятала гривните специално, но така ми се струва.

# 427
Има два типа зрители на такива предавания. Единият тип гледат заради "сеира" и въобще не им пука, че продукцията дирижира събитията. За тях важното е да е интересно, да има интриги и скандали и ако може най- хлъзгавия и безскрупулен да прецака всички и да спечели наградата, но не е задължително. Сеира е с приоритет.
Другият тип са хора, които от началото си избират играч според техния вкус и морален компас(всеки с различен такъв) и си го подкрепят до края, освен ако този играч не оплете конците тотално. За тях важното е предаването да има някаква стойност и да стане победител някой, които според тях би бил пример за хората, гледащи предаването. По някакъв начин с примера и ходовете си да допринесе към вътрешното обогатяване на зрителите.
За съжаление първият тип са доста повече, а по голямата част от втория тип реагират много първично и емоционално на случващото се, без да имат обективен поглед върху стратегии, ходове и не се опитват да предвидят всички възможни развои на играта в даден момент, за да си изградят максимално обективна оценка на случващото се. Вместо това къде недочули, недогледали, недоразбрали, непремислили нападат един играч заради действията му, а оправдават друг, които прави абсолютно същото, че и по много по- недостоен начин.

Алекс, из дет ю?

# 428
  • София
Ама стегнете се, диванна армийо , как си позволявате тука да не възхвалявате Ати, вий знайте ли кой е баща му, а леля му, а баба му, а чинка му? Ей го, влезе да ни се кара момчето, не се трае.
Купърчо, който го е страх от мечки, не ходи в гората. Който не иска да го коментират и анализират, не участва в риалити.

# 429

А Бистра не чака ли същото? Мая и Миро да й помагат? Вчера можеше да се включи в играта, но не й стискаше. Чака наготово.

Тя мама Мая директно си го каза, че Бистра се била "пазела" да не играе, защото разчита на гривни. Нищо, сега ще й осигури поредната патерица, в лицето на Георги.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 11:46 от sette

# 430
Мая е жив зян на терен. Я е влязла в игра, я е веднага на елиминация и отпадане.

На Венцо като толкова му се играе, вчера що се ската...желанието му за игра е пропорционално от това колко гривни може да спечели ли. НалЕ беше дошъл да играе, не да лежи....ко стана, Венци?

# 431
  • София
Абе хора, мен на промото Гогов ми изглеждаше щастлив Освен това Сано говори за безапелационна точност. Гогов е точен, бил е полицай, а и на играта дето целеха с кокоси дървени мишени почти нямаше пропуск. Та имам надежди за него. За да се омаже хептен  положението.

Те всички са щастливи, когато си тръгват Wink

# 432
  • Враца
Най-безобразният момент от цялото предаване до момента въобще - Миро да седи с нареден пъзел и да чака Ати на тати да препише. Срам. Ако това 45-килограмово мъжле имаше поне малко достойнство, щеше да спре и да каже на Миро да върти. Аз лично не бих могла да преживея такова падение, все пак имам чест, достойнство и гордост. Как ще спя нощес? Как ще се погледна в огледалото? И ще ходя на финал по този начин и цяла България ще ме гледа и ще ме запомни така. Нямам думи.

Много ми е мъчно за Гогов. Оставам си без любимец.

Дали, се харесва сега като се гледа?

# 433
Обаче огромен риск поеха. Може ли да изпляскат точно Георги в своята група. Може би по-добрата подредба би била те двамата и Ванеса, където обаче Миро нарочно да завърши трети, а в другата група да се трепят Георги, Митов и Дзами. Дзами щеше да отпадне и да се изправи срещу Миро. И в състоянието, в което е "прозорливия търговец", на Миро ще му е по-лесно да го победи.

Разбира се - днес ще стискам палци за Миро Heart. Може би и за Митов, но Георги е по-комплексен и не виждам как ще го победи, освен ако отново няма логика.

Допълвам - не ми хареса нарушаването на договорката да се играе само в "семейството" от страна на Мая. Може и да е добър ход в играта, но за мен си е чисто предателство.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 12:22 от ladonnae

# 434
Мислех си, че надкаста с Тренера ще ми е много скучен и го отлагах, обаче се оказа най - интересен за мен от всички отпаднали до сега. Много информативен, обективен, откровен, спокоен разказ на преживяването от негова гледна точка, без вечния наратив "то не беше така, но от монтажа така ме изкараха".

Общи условия

Активация на акаунт