🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 12 (01.12 - 08.12)

• 44 407
  • 1 165
  •   1
Отговори
# 435

Аааааа….аз от “макрамета” не разбирам
Скрит текст:
….Нито са ми интересни ….🤪
За ОСГ сезон 2 обещавам да обсъждам във форума по темата само макраме, че всички да са доволни и да няма хейт Joy

Е никога не е късно да научим нещо ново , в група е по-лесно съм чувала.Joy

….Нито са ми интересни ….🤪
Не така към това древно изкуство. И на мен не ми е в топ 10 неща, но може пък приятно да ни изненада, както някой от играчите. Grinning

Да има втори сезон пък вие ще видите -  клуп след клуп  Joy

# 436
От Лагер Мимо Гарсия май само Миро играе отборно и за отбора. Може би и Алекс, Може би и Бистра..за сега.
Венци отявлено играе за себе си. Мая също.

Може би това е разочарованието на Миро - че се е опитал да даде нещо на отбора, да играе за тях, да играят като едно цяло с цел АБВ да са на финал, а накрая да е видял че е било напразно, неоценено, и че някоИ са си плели през цялото време своята кошничка само, а не общата.

Идеята му изначално сякаш е идеалистична и не би могла да се осъществи на практика, си мисля аз.
Направи добро, изяж л@йно...се сещам приказката...

# 437
  • София
Аз продължавам да вярвам на Миро, че е искал да помогне на всички от лагер 3, ама какво се обърка в преценката на този човек, не мога да разбера. Много ме е яд за избора на таблото, много.

Топ момент за епизода бат Жо потрива ръце и гледа като сериен убиец! Може ли някой да го извади на клипче? Този момент не трябва да потъне в забвение!

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 14:20 от January_

# 438
Миро играе за отбора, а такъв до онзиден нямаше. Не че онзиден се е създал, ми привидно там започнаха да се държат човешки един с друг, щото се сетиха, че играта не е само глад и гривни, ами и социалки.
Мая и Бистра не можеха да понасят 90% от съкооператорите си, после правиха семейство с Атито.
Атито спа 2 месеца в съндъка по стратегически причини, не можеше да понася Мая и Бистра реципрочно, но после и той прави семейство с тях.
Венци отиде в лагера им с Влади, за да си играе играта, не да прави семейства с хора със съмнителен морал. Поизтърпя им тъпотиите, но вече нещата са към края си и не е много нужно да си жертва още от времето и енергията да им пристава на тъпотиите.
Въобще целия лагер под надслов “интереса клати феса”.

# 439
  • София
Хареса ми Берке в надкаста. Симпатично дете.
И той и Биляна и Ванеса са ми симпатични, защото са много млади, но показват някаква интелигентност и мисъл. Той явно мисли и напред с идеята си за бизнес. Дано успее в ендокринологията.

# 440
Миро играе за отбора, а такъв до онзиден нямаше. Не че онзиден се е създал, ми привидно там започнаха да се държат човешки един с друг, щото се сетиха, че играта не е само глад и гривни, ами и социалки.
Мая и Бистра не можеха да понасят 90% от съкооператорите си, после правиха семейство с Атито.
Атито спа 2 месеца в съндъка по стратегически причини, не можеше да понася Мая и Бистра реципрочно, но после и той прави семейство с тях.
Венци отиде в лагера им с Влади, за да си играе играта, не да прави семейства с хора със съмнителен морал. Поизтърпя им тъпотиите, но вече нещата са към края си и не е много нужно да си жертва още от времето и енергията да им пристава на тъпотиите.
Въобще целия лагер под надслов “интереса клати феса”.

Не че не съм съгласна с теб, така е както го описа.

Ма защо Венцичка, когато и докато, има/ше интерес, го играеше семейство, като нямаше интерес - рЕзко стана индивидуалист. Значи привидно се е правил и той на умряла лисица? Като му бе изгодно...да, да, с вас съм....едно сме, отбор сме. Като искаше повечко гривнички - ми не, с мен съм си, нещо сте се объркали, че съм с вас??

От цялата паплач  в тоя лагер ми е жал единствено за Миро, честно .... излъган ми се види че ще остане, в надеждите си, чисти изначално...ще се сблъска челно с реалността и истината, че на хора /някои/ не можеш да имаш пълно доверие!

# 441
Толкова си права, Тета! Плюс Бистра, която само чака протекции от този и от онзи.

# 442
  • София
В този живот на НИКОГО не можеш да имаш доверие, евентуално на истинското ти семейство, ама пак...
Това хора с опит би трябвало да го знаят Sad

# 443
Човек се учи от грешките си.
А и той е сравнително млад още..ще си вземе поука, вярвам...

# 444
  • София
Сори, ама какви чисти очаквания. Всички са там за нещо. Миро ми е изключително симпатичен, но и той е там за нещо. Дало за адреналин, дали заради друго, не е алтруизъм.
Нищо лошо няма в това, хората да си преследват целите, стига да не престъпват закона.
Нормално е всички да исскат да си постигнат заложените цели.
И ние зрителите имаме желания. Аз бих предпочела Миро да играе на 100% за себе си, защото в последната игра щеше да отвее Гошко, който никак не е слаб, но Миро спря няколко пъти.
Бистра, ако беше заложила на себе си, можеше и да не стигне до финал, но щеше да има уважението на всички, защото е боец.

# 445
Аз се включвам с коментар за играта.
Снощи ми направи впечатление, но днес исках да изгледам наново та да не говоря наизуст.
И да си изкажа защо според мен Миро и Жоро са топ умници при играчите.

В първата група и Миро, а и Жоро после, след като освободи първото колело и отидоха на катинарите, директно се хвърлиха на трети ключ нататък без даже да погледне ключалката. Никой не погледна втори или първи.
Даже ясно се видя, че Миро си ги отброи да си сложи нишан Simple Smile
Това е супер логиката за мен и много хитро, защото обикновенно тези, който правят игрите знаят, че хората ще тръгнат от първи ключ и методично ще си тестват редичката, докато стигнат до верния скрит някъде по средата  Smirk

Ей затова много ми се иска Миро да не отпада, да можеш да предвидиш как са мислили, тези който са правили игрите и то под напрежение за мен е топ.

Във втората група всички бяха класици, от първия ключ и нататък по редичката.

ПП: Не мисля, че им помагат в игрите. Може и да "побутват" социално този онзи или някоя сюжетна линия, но не мисля, че игрите специално са нагласени. За мен това си беше чиста съобразителност.

# 446
Моята гледна точка по казуса "Миро" е следната:

Той наистина имаше намерения да подкрепи и да се жертва за някой (в началото - Бистра), заяви го много пъти, и по синхрони, и на доста хора на острова, и в лагера си. Па се прегръщаха с нея, приличала му на дъщерите му, ох-ах...

Сашко като изпълзя от сандъка и спечели 2 битки, излезе на светло и си разкри стратегията. Омая и напудри мозъка на Миро, изманипулира го (той си го призна, как го е пробвал с онази прословута една гривна), видя в него шанс да избута до финал. Сигурно си е казал "Защо пък Бистра, а не мен да подкрепя?"

На Миро явно някаква струна му засегнаха, падна си по Сашко, мина на негова страна. Да, обаче вече е обещал на Бистра, че и го разгласи на кого ли не. Идва вътрешно противоречие, какво да прави? И си създаде илюзията за семейството, как ще играят заедно и ще бута тройката АБВ.
Просто искаше да приспи гузната си съвест, че се е отрекъл от Бистра и с тая "семейна" игра да си поддържа заблудата, че продължава да я подкрепя.
И съм сигурна, че той напълно си вярва, толкова си го е самовнушил. Но действията, езика на тялото и т.н. не лъжат. Всичко говори, че той подкрепа най-много и най-силно Алекс. Той може и да не го усеща, но отстрани е много видимо и ясно.

Снощи останах много доволна от победата на Жорката. Едно, че ми харесва като персонаж, второ - исках да видя Алекс победен и с натрит нос.

Продължавам да харесвам Мая, включително и с действията й спрямо Георги. Някой я обвини, че другите играели за семейството, а тя правела външни "предателства".
Нека не изкривяваме фактите. Тя отиде при Жоро чак когато видя на няколко пъти, че Миро реално играе само за Алекс и им хвърля прах в очите с това "семейство".

# 447
А, ходи и преди това облечена с тениската на Кирцата...при Георги. Не е само сега...тя си похожда, често....навънКА...

# 448
  • София
😂

# 449
Хронологично Миро почна да подкрепя АБВ-то още докато Алекс беше с 3 гривни. Веднага след излизането на Влади. Помня даже нашия tfn2k писа "айде Сашо да влезе първо в предаването, пък после на финал". Но Алекс никога не бил под моя радар, виждах го през цялото време, дори на 0.01% ефирно време.

Общи условия

Активация на акаунт