🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 12 (01.12 - 08.12)

• 44 378
  • 1 165
  •   1
Отговори
# 405
Скрит текст:
Е как бе тактиката на Мая от ден трети или четвърти е "аз за Бистрето, Бистрето за мен а другите кой къде да се нареди все тая, ама стоят ли ни на пътя лошо за тях."😁 Не знам защо и се приписват други машинации и има различни очаквания от нея, като тя е с една от най-ясно изявените позиции още от начало, нито приоритети е сменяла, нито лагери, нито "тактиката на сандъка"...😁

За Бистрето е и Миро.  Дали ?Действията му друго показват.

А Мая е колкото за Бистра..7важ повече е за Венци. И тук не вярвам, защото тя на първо място е за себе си. След това се нареждат останалите по ред на полезност. А има време да се видят приоритетите и, че той и Миро друго говореше в началото, ама се видя.

А лагери Мая сменя..в момента се наблюдава как ходи при Георги. Зад Гърба на своя лагер. Е не е ли това играта все пак, да се подсигуриш с каквато можеш и с каквито средства разполагаш. Мая за разлика от Алекс си няма Мирцата на нейна страна.
Подмолно. Ама защото ние пък гледаме " За чест и слава " и всите участници вътре са все най- честните и моралните и " хич" досега не са се крили из храсти, горички и сандъци през целият сезон.😁

# 406
daleCopper Не ти вярвам. Само си някой от хейтените. Да не си Алекс?

# 407
Ми не е баш така..Бистра колко пъти спасява Мая в началото? Ако не беше Б..Мая да е излетяла отдавна.
Та и да чака сега Бистра на Мая...е защото е дала в миналото и сега се очаква реципрочност и от Мая.
Ама каквато е....лисица..майчето...май лобира за Халхаберо ми се струва.
Бистра някак остана между двата стола...тъжно.
А е добра в игрите..с хъс се хвърляше в началото и ги търсеше дори.

А аз на Миро вярвам..пак го пиша! Вярвам че стои зад думите си!

# 408
  • България
Аз се улавям как в хода на играта съм търпяла сиви играчи с черни окраски, но на вчерашната битка стисках палци най-много на Митов, а не толкова за Жоро или Алекс. Последните епизоди и тримата ми фаворити (АВГ) ме дразнят. Разбирам действията на А и В, но Г ми се срина в очите. А и Г вече ми се струват несимпатични.
Слушах подкаста с Вера. В самата игра нещо ме дразнеше в нея и ми беше антипатична, в подкаста тотално ми се промени мнението за нея. Много интересни теми подхванаха.

# 409
DaleCopper, теорията е нещо различно от практиката. Но нищо, ще се научиш.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 19:40 от Анонимен

# 410
  • España
Брейййййй…. опитни зайчета викаш …. Ама белички или сивички ( аз си правя пък един друг експеримент 😉)?

Скрит текст:

Мая е от хората които няма да ти каже открито какво мисли и не й харесва. А ще отиде зад гърба ти да плете интрижки.
Ненавиждам такъв тип хора!
Да..обикновено такива постигат своето и добре се уреждат. Няма как да го харесам обаче, това.

Продължавам да не разбирам тя какво ся домогва да постигне??

Именно!

Тя не е логичен тип дето ще има план и алгоритъм.
Тя омайва хората, за да може когато нещо зависи от тези хора, да не е против нея, а в идеалния случай - за нея.
Тактиката е да омае максимален брой хора, оттам нататък нещата се случват.
Това нейното, нищо повече.

Присъединявам се към тези мнения ! То няма лошо в играта да използваш стратегии , но пък аз съм “консерва” и имам една …..хигиена на възприятията !
И на мен ми се иска да има жена на финала , даже много ми се иска … Обаче да си го извоюва сама , не “в кооператив” ( като Живка от една от “Фермите” , която ми е еталон за печелене на формАт )!
В този смисъл …. даже Мая ми е по-приемлива на този етап ….прави жената каквото може….😉
Макар и да не и вярвам на майчинската загриженост към “мъжкото си пиленце “ Венци ! Рязко го заобичва и “отобичва” според гривничките на ръката му ! Тя и близостта с Жорката така си я планира ….

# 411
Кога Бистра е спасила Мая ? Визирате слагането и в игра с Миро за да бъде " активиран" или спасяването и от Йочколовски ? Единствената помощ на Бистра към Мая е респекта който извоюва с игрите си и от който и Мая намаза.
И да май Бистра остана без бушон ,но ще се чуе. Аз все още имам вяра в женската подкрепа и солидарност.😁

DaleCooper лошо за курсовата Ви работа. Виждам пропуск нещо на "четене с разбиране" .😉😁

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 16:32 от Joy 05

# 412
Скрит текст:
А и така ми се иска Митов да е човекът , който от една , става с трийсет и намколкоси  гривни (по НН) ! Давай, момче !!!!! Хем и лагер 1 да живне малко и да захлеби  !!!!

За съжаление спойлера на НН си е за Алекс, защото след това от 1 до 30+ гривни НН каза, че въпросния човек след това е разказал стратегията с дрехите на синхрон и те останали учудени Smile По повод другия спойлер, че човек с 1 гривна е казал, че не се притеснява, тъй като останалите 99 работят за него - 100% това е Мая, голяма лисичка си е тя(с положително чувство го казвам Smile ) Много се надявам Миро довечера да победи, мен все още си ми допада. А в другата група Митов, за да има малко съспенс Sweat Smile

# 413
За ОСГ сезон 2 обещавам да обсъждам във форума по темата само макраме, че всички да са доволни и да няма хейт Joy

# 414
Да напомня как Бистра и Мая ядяха тайно в началото, после уж се оправиха, всички забравихме, но напоследък те пак ядоха тайно.
Не знам за вас, аз такива хора не искам на финал.

# 415
Алекс ми е най-неприятен, мрънкащ, арогантен готованко. Почти 30 годишен, а чака Миро да го бута напред. Миро му прави мечешка услуга. С цялата си лудост Георги ми е далеч по-симпатичен. Ще е добре малко да се разбъркат статегиите, че със сем. Лагер 3 става скучно.
Един непоискан съвет към Миро да помага на нуждаещи се хора, не на здрави готованковци, които смятат че светът им е длъжен, прави им лоша услуга. Нито Алекс, нито Бистра имат нужда от помощ.

А Бистра не чака ли същото? Мая и Миро да й помагат? Вчера можеше да се включи в играта, но не й стискаше. Чака наготово.
Ами аз съм го написала.

# 416
DaleCooper, теорията е нещо различно от практиката. Но нищо, ще се научиш.

+1
Ако верно е психолог ще знае, че максималното, което човек може да получи от собстения си хейт е да се осъзнае защо хейти. Ама калъч.

# 417
  • España
Сони , права си ….и аз така … Пък и откровено мутренско поведение в стил “Ти сериозно ли?! ….Мишок” ( Мая към Влади ) трудно забравям ! Аз даже някъде в този момент обърнах внимание на Алекс  ( щото да го пуснат на битка веднага след като се върна от “експедицията за храна “ за М и Б нямаше проблем( тайничко се надяваха да го “премахнат , щото им разваля дзена) , обаче Майчето на битка след 2 дена ….ама , моля ви се …)

Да напомня как Бистра и Мая ядяха тайно в началото, после уж се оправиха, всички забравихме, но напоследък те пак ядоха тайно.
Не знам за вас, аз такива хора не искам на финал.

Аааааа….аз от “макрамета” не разбирам ….Нито са ми интересни ….🤪
За ОСГ сезон 2 обещавам да обсъждам във форума по темата само макраме, че всички да са доволни и да няма хейт Joy

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 10:46 от Воден пъпеш

# 418
Кога Бистра е спасила Мая ? Визирате слагането и в игра с Миро за да бъде " активиран" или спасяването и от Йочколовски ? Единствената помощ на Бистра към Мая е респекта който извоюва с игрите си.
И да май Бистра остана без бушон ,но ще се чуе. Аз все още имам вяра в женската подкрепа солидарност.😁

Как кога, не гледаш ли предаването? Благодарение на съюзите на Бистра в началото, уговорката бе да не стрелят и по дружката й Мая? Постоянно се шушукаше че стреля ли се по Мая, то е равнозначно на стрелба и атака директно към Бистра?

# 419
Не вярвам тактиката на Мая да сработи. Невъзможно е да тъчеш на всички станове. Бистра може би ще пострада, защото Венци си е финалист вече. Но пък не ми е жал за Бистра. Изгърмя всички патрони в началото. Единствено има шанс, ако ще се проведе социално гласуване, не виждам към момента кой би събрал повече гласове от нея.

Съгласна съм, че проблемът в Мимо е в самото подреждане на тройката. Ама пък който е измислил плана и е положил най-много усилия в тази посока ми се струва, че има право да си решава и за това.

Иначе Венци сложи официалното начало на края на тази стратегия. Но и той никога не е участвал в нея реално - още от уговорките с Влади и Жоро се видя, че е хлъзгав и си е соло играч. 

Общи условия

Активация на акаунт