Звездни Компромати- Декември'24

• 347 394
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 330
Тото преди да стане гафа с Тити Папазов, дето беше разказвал как е стригал някакво гадже беше много добре и аз пък бях последвала баща му готвеше в селска обстановка, обаче видеата бяха с много добро качество. Човека готвеше агнета, мръвки, ама в големи количества и имитираше клиповете на едни хора, дето живеят сред природата и по цял ден се занимават с къщичката и животинките си, мисля че албанци бяха.

# 3 331
Не мисля, че който и да е било бг подкаст в Ютюб плаща хонорар на гостите си.  Печели се от реклами и гледаемост. Ако плащаха хонорари, със сигурност щяха да са на загуба. Мотивацията на известните да гостуват при някой ютюбър е именно репутацията и гледаемостта му, за да си направят и те реклама.
Ето например Криско отиде при Цанов, за да популяризира проекта си, защото не искаше да се занимава с телевизии, а Цанов има добра репутация за теми с каузи. Нищо, че броени дни след това започна да обикаля именно телевизиите като цветарка, но платформата на Цанов беше използвана първоначално.

# 3 332
Heidi Klum и тя в Аспен
Скрит текст:

# 3 333
  • София
Съмнявамсе, че Нели и Сано плащат или взимат пари от ютюб интервютата, по-нагоре се целят. Водещи, предавания, собствени канали. На сано в Островът му се получи.

# 3 334
  • Glasgow
По инфантилна шапка не можа ли да намери

# 3 335
Хайди Клум е като Бриджит Джоунс, когато караха ски.

# 3 336
  • Deutschland/HE
Гущеров не беше ли само със застрахователен бизнес, но не силов? Орел-Г беше неговата, после Витоша... продаде я добре и се оттегли. Не знаех, че и в други бизнеси е бил замесен.

# 3 337
Съмнявамсе, че Нели и Сано плащат или взимат пари от ютюб интервютата, по-нагоре се целят. Водещи, предавания, собствени канали. На сано в Островът му се получи.

Търсих първото участие на Нели в Черешката, било е  мисля около 2012, но не намерих нито едно видео и забелязах, че те се активизират преди празниците, обикновено през декември й намерих участие още от Никулден, та до Коледа, сега пак така се получи.

Стара е за водеща вече, все пак не е Гала. Реално можеха да я сложат да води на мястото на Деси в Преди обед, но там е някаква жена с доста неприятен глас, та даже и неприятна визия, сега по почивните дни попаднах и се информирах, та вече и двамата водещи на това предаване не ми харесват. Не знам защо не харесват Зейнеб, тя поне е по-лежерна някак.

Ако някой изрови участието на Нели в старата Черешка ще се радвам да го сподели.

# 3 338
  • София
Мда, застрахователен. Интересен беше този бизнес. Както и оръжейният и петролният. Контрабанда, наркотици, трафик на хора, хазаррт, проституция.
Някои сме стари и помним 90те.

# 3 339
Защо Светлана да се канселира заради Гущеров старши?

# 3 340
  • При семейството си
А аз пак да попитам, какви бяха и имаше ли изобщо последици след разследването на Валя Ахчиева.
Доколкото помня, имаше замесени и други фирми, болници, лица.

# 3 341
  • софия
"Застрахователният бизнес" от началото на 90-те помним как започна и кои участваха. Едни хора с едни куфарчета. "Случайни" и "честни", "работливи".

# 3 342
А аз пак да попитам, какви бяха и имаше ли изобщо последици след разследването на Валя Ахчиева.
Доколкото помня, имаше замесени и други фирми, болници, лица.

Нищо! Аз например разбрах от тук, т.е. който не чете тук едва ли нещо е чул и видял, т.е. нищо. Чак понякога се чудя как един разследващ журналист с опит може да свърши работа като за няколко институции.

# 3 343
  • София
Защо Светлана да се канселира заради Гущеров старши?
По асоциирани връзки, точмомкакто и Кроки.
Чии пари мислиш, че харчат?

# 3 344
В момента май харчат парите, които Светлана изработва от реклами в Инстаграм и от някое телевизионно участие

Общи условия

Активация на акаунт