Звездни Компромати- Декември'24

• 350 046
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря за новата тема, много интересна ми беше информацията от първия пост!

За Горсов сте казали всичко, едва ли мога да добавя нещо, а и няма смисъл. Ланарте е синтезирала много добре и моите мисли по темата.

Какво лошо има, че Захари Бахаров се е включил в кампания против наркотиците? Или понеже брат му злоупотребява, това автоматично означава, че Захари е лош или лицемерен? Ами може точно заради личния опит на семейството му да е станал част от тази кампания - за да говори, да предрупреждава, да обяснява. Нито Захари, нито Рачков, нито Бербатов са виновни или отговорни за действията на роднините си. Малко прекалено ми идват последните коментари по тази тема. За Денкова специално съм с противоречиви чувства - от една страна тя не е виновна, че той е карал пил, дори не е била в колата. Наградата й от президента е за спортни постижения, вероятно конкретно сега са се сетили за нея и заради юбилея й. И на мен ми изглежда смутена на снимките. От друга страна, и аз си спомням как го защитаваше, по-добре да беше мълчала.

Ивет Лалова никак не ми харесва в лице на снимките при президента.
Донатела е много добре предвид предишното състояние на лицето й.
Риана - леле мале. То шапка, то сиси, то чудо.

# 226
Мисля, че на снимката е сестрата на Албена, Ина Демирева. Вероятно е получавала наградата от нейно име.

# 227
И аз не я познах на Албена.

# 228
Никога не бих я познала. Гледах спортните новини на БНР и нея не я даваха. Или не съм я познала?😎
На снимката е сестра ѝ Ина Лутай.

# 229
Напротив,за Горсов и случая информацията е разнопосочна и въобще не е ясно какво става... Но това не пречи на някои да раздават морални присъди,разбира се...

# 230
Мисля, че на снимката е сестрата на Албена, Ина Демирева. Вероятно е получавала наградата от нейно име.
Ахаа, това би обяснило защо ми се стори много променена. Признавам си, изобщо не се замислих, че може да не е тя, предвид повсеместното прекрояване и промени.
Но пък мернах някакво клипче от предаването на Гала, където говореше Албена - не разбрах кадрите от сега ли са, (гледах без звук), там си изглеждаше като себе си.

# 231
  • Sofia
Много тежка стана темата, реших да я разведря малко с клюки от жълтите медии Simple Smile
Накратко (и нямам представа дали има нещо вярно):

Саня Борисова е на романтична почивка. Не се знае с кого. Тя има ли половинка или се върна при Ники?
Щерката на Илияна Раева се върнала при бившия си годеник, когото обяви за гей.
Диляна Попова вече не била с ресторантьора, залюбила някакъв фотограф.
Деян Донков пуснал снимка с кучето на Радина. То не беше ли загинало?
Водещите на Преди обед щели скоро да бъдат уволнени. Предаването ударило дъно по рейтинг.
Камелия пости.

# 232
Тръгва нов сериал по Бнт с Рачков, бившата му жена и детето й от Евтим.Страхотна актьорска игра.Преди няколко години Захари и Саното играха в един друг сериал на Бнт "Денят на бащата".Там също беше жестоко.Много ревах на него.

# 233
"Денят на бащата" е много силен, изключителен сериал.
Новият с Рачков кога започва?

# 234
Ахаа, това би обяснило защо ми се стори много променена. Признавам си, изобщо не се замислих, че може да не е тя, предвид повсеместното прекрояване и промени.
Но пък мернах някакво клипче от предаването на Гала, където говореше Албена - не разбрах кадрите от сега ли са, (гледах без звук), там си изглеждаше като себе си.
Аз от години не съм попадала на нищо за нея и нямам никаква идея как изглежда в момента, сега даже ми стана любопитно. Но сестрата съм виждала някъде покрай последните Зимни олимпийски игри и бях 99% сигурна, че е тя, 1% си остана за променена Албена.

# 235
И коментар под официалният трейлър на сериала: ''Интересен факт: Жената във филма-Христина Апостолова всъщност е бившата жена на Рачков от който имат син-Димитър Младши,а момчето във филма пак е син на Христина Апостолова,но е от вторият ѝ съпруг режисьорът Евтим Милошев
В заключение: Във филмът играят двама бивши съпрузи и вторият син на Христина😀''

На мен вече ми стана интересно, пък да видим. Трудно ми е да си представя Рачков сериозен. Simple Smile

# 236
Албена и Максим имат школа по кънки,а Ина е една от треньорките.
https://www.facebook.com/clubdenkovastaviski/?locale=bg_BG

# 237
Емилия с доста странен тоалет,
Скрит текст:

Александра Тюркмен в амплоата си като брокер 
https://www.instagram.com/reel/DDHimlVo-oP

# 238
"Денят на бащата" е много силен, изключителен сериал.
Новият с Рачков кога започва?
На 5 януари, всяка неделя от 21 ч

# 239
  • Countryside
Няма я Албена на снимката, пише че сестра й е там

На Радина К. кучето не беше загинало, изгубено беше. Второ куче май губи, ако е при Деян добре.

Общи условия

Активация на акаунт