Звездни Компромати- Декември'24

• 350 085
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 255
  • софия
"Денят на бащата" е много силен, изключителен сериал.
Новият с Рачков кога започва?
Януари май 5 беше.На трейлъра плаках.Рая Пеева също играе.
Много е трудно да пуснеш линк към нещо, което коментираш, а и имаме правило в темата.
Сериалът се казва "Всичко за сина ми".
https://bntnews.bg/news/serialat-vsichko-za-sina-mi-s-premiera-n … -1316680news.html
Милошев и Христина правят хубави неща по съвременен начин.

"Денят на бащата" ми е един от най-хубавите бг сериали. Продължавам да го помня, а не се славя с това. Весела Бабинова ми е най-любима заради него.

# 256
На Палома бабата е много хубава жена!

Шарлопова я гледах при Зейнеб. Очите и са станали цепки, но устата и прогресивно расте. Жалко, предобрила е

# 257
За Велина четох в клюкарски сайт, че момчето зарязал жена си с новородено заради нея. Нещо със соларни панели бизнес ми се върти, но не запомних.

# 258
Гледах интервю на Зейнеб с Шарлопова в "Преди Обед". Зейнеб й зададе някакъв въпрос свързан с отишлия си Шарлопов. След като гостенката отговори, Зейнеб побърза да уточни че се е разчувствала дори повече от самата нея и отправи няколко смутени погледа към камерата. Зейнеб нали е била в Big Brother и в На Кафе? Да я бяха научили да не следи камерата както следи детето си на детската площадка 😂
Не може да се абстрахира от камерата. Голямо следене пада.

# 259
  • Glasgow
Дейлимейл: Риана steals the show на фешън награди 2024.🙄 Мъжът ѝ с костюм, тя като за Мулен Руж
Скрит текст:
Балканска двойка на коледен банкет. Bowtie
това бил моделът от ревюто, Кристиан Лакроа, есен 2002
Скрит текст:

# 260
Дейлимейл: Риана steals the show на фешън награди 2024.🙄 Мъжът ѝ с костюм, тя като за Мулен Руж
Скрит текст:
Балканска двойка на коледен банкет. Bowtie
това бил моделът от ревюто, Кристиан Лакроа, есен 2002
Скрит текст:
Не е баш същия. Риана малко е позабравила нощницата под губера. Или от 2002 вече не й става 🤣🤣🤣

# 261
Има реклама с Николета Лозанова как се качва в един джип и приканва джуджанки да се качат при нея.В лице е заприличала на житената питка.Много странно.А имаше период,в който беше хубава.

# 262
За Велина четох в клюкарски сайт, че момчето зарязал жена си с новородено заради нея. Нещо със соларни панели бизнес ми се върти, но не запомних.
Сега видях, че е обявила бременност, и този се вижда малко -младеж е и изглежда добре. Интересно кой е и дали това е истина.

# 263
Сега видях, че е обявила бременност, и този се вижда малко -младеж е и изглежда добре. Интересно кой е и дали това е истина.

Върнах се да намеря статията. Мега Солар Пауър. Бил собственик с брат си и още някакво име. Какви неща помня….
Много ми е нечистоплътна Велина.

# 264
Нали с някакъв руснак живееше последно?

# 265
  • Viena
Да,обикаляше с него .

# 266
  • София
Донатела през годините.
1989 г.
Скрит текст:
1993 г.
Скрит текст:
1997 г.
Скрит текст:
1999 г.
Скрит текст:
2005 г.
Скрит текст:
2008 г.
Скрит текст:
2010 г.
Скрит текст:
2013 г.
Скрит текст:
2014 г.
Скрит текст:
2017 г.
Скрит текст:
2018 г.
Скрит текст:
2023 г.
Скрит текст:
2024 г.
Скрит текст:

# 267
На Палома бабата е много хубава жена!
Нали! Висока, слаба, напета възрастна дама
А Доника за мен има най-успешните естетични намеси от всичките ни чалга и прочее селебрита. Страхотно изглежда

# 268
Не разбирам величаенето на Шарлопова. Държанка на дядо, чакала го е дълги години да си отиде, за да му наследи парите.
Може да бъде за пример и да буди възхита само в някоя млада златотърсачка.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 10:31 от Анонимен

# 269
Подкрепям, Шарлопова нямам идея с какво може да впечатли когото и да е.

Общи условия

Активация на акаунт