Звездни Компромати- Декември'24

• 347 652
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 2 820
Джокер, не си права. Наемането на ПР агенция, не е знак за вина. Джоли и Амбър също работят с ПР агенции. Даже агентът на Амбър е сексуален насилник с две обвинения за изнасилване.
Винаги е добре да можеш да поемеш отговорност за действията и думите си и да не търсиш вина в ПР агенции.

# 2 821
  • Glasgow
Тогава на какво основание няма достъп до децата толкова години? Само "лудостта" на майката не стига да се ограничи достъп.

# 2 822
Весели празници,момичета.
Денси,специално за теб!

Ай, каква хубост, каква радост!
Благодаря!
Момичета, весели празници! Най- забавната и готина тема е тази! Да сме живи и здрави и все така готини клюкарки!

Аз много харесвах Блейк, то сред изцепката с Катрин вече не ми е толкова симпатична.

# 2 823
Megan Fox не планирала да се събира отново с MGK. Но близките им не са сигурни колко ще издържат разделени. Той и е дал пространство, но когато тя роди, съм сигурна че ще опита отново. Или преди това. Искал е разрешение да присъства на раждането, но тя е отказала.

# 2 824
Тогава на какво основание няма достъп до децата толкова години? Само "лудостта" на майката не стига да се ограничи достъп.
О аз не го защитавам. Казвам само, че ПР агенциите не са това, в което се опитва да ги обвини Блейк.

# 2 825
Megan Fox не планирала да се събира отново с MGK. Но близките им не са сигурни колко ще издържат разделени. Той и е дал пространство, но когато тя роди, съм сигурна че ще опита отново. Или преди това. Искал е разрешение да присъства на раждането, но тя е отказала.

Искал разрешение да присъства на раждането?!
Те разделени, тя навярно не може да го гледа в момента, той разрешение искал за раждането.
Тия мъже направо чупят непукизмомера.

# 2 826
Сигурно и двете са верни, и тя е неприятна като колега...и той. Май повечето от екипа застават зад нея.. Съобщенията от ПР екипа му не са много приятни, за което той може и да няма вина, просто така да работи ПР машината🤷🏻‍♀️ На мен друго ми е интересно, не само покрай този случай, как лични съобщения стават достояние? Имейли, смс-и. Изтичат ли или властите имат право да изискват? Извадено от контекста много съобщения могат да звучат ужасно, а да е шега. Помня покрай Джони и Амбър като публикуваха отвратителните съобщения между него и Пол Бетани, който много харесвах. След това в интервю Бетани беше казал, че му е ровена лична кореспонденция десет години назад, това не се ли блъска с други закони?

Аз мисля че съдът нарежда предаването на съобщенията.
Не, съобщенията са пуснати доброволно от агенцията. Това е наказателна акция срещу бившата им служителка, която е напуснала и е създала нейна си агенция. При напускането си предава служебния телефон и лаптоп. В пост в социалните медии служителката разказва, че никога не са правили план с Джъстин, камо ли да действат по план срещу Блейк. То реално нямат никакви уличаващи доказателства срещу Джъстин, всичко е комуникация между агентката му и нейна колежка.

Така или иначе всички знаменитости в Холивуд имат пр агенции, които им уреждат участия, проекти, интервюта. То дори и българските инфлуенсъри имат също пр агенции, не е изненадващо, че Блейк и Джъстин също имат агенции.

# 2 827
Няма ли достъп, всичките ли не вижда или Анджелина настройва децата? Те са във възраст, в която са много податливи на всякакви настроения. А може и самият той да няма желание да вижда осиновените деца.

# 2 828
  • Glasgow
Никое не вижда, ни осиновени, ни биологични. И ако вече са големи и не искат, като се разделиха бяха малки, съдът не може ли да наложи режим като при милиони други разведени

# 2 829
  • 🌊
Нашите "златни"момичета верно много златни. Къде има злато, там ходят! Брей!
За съжаление, от взаимодействията ми с тази среда си е абсолютно вярно. Много малко имат реален хъс, а голяма част са една идея по-нагли бръмчалки, които се въртят навсякъде с надежда да си намерят спонсор. И това се подклажда още от родителите им, дори пред мен беше казано "като не стане в националния, поне да завърти някое футболистче".

Иначе мен ме дразни общо как се плюе по корупцията, как трябва да сме по-добри като общество и после какво? Гледат Под Прикритие и се радваме на Куката, Косъма и другите съществителни, правят едити в Тикток на ВИС.

Нелито е в лошата позиция да няма какво да каже, но да не може и да млъкне. За 30 години най-голямото ти постижение да е, че си била нечия държанка, ай мерси. И сега с новия шансон на "щастливо семейство" ще има ядове, защото ако преди булката се откачаше за 1-2 години до следващия, сега ще седи дълго заради "златната" фамилия

# 2 830
Да направя една интрига
Преди един-два дена Златка Райкова беше пуснала стори как сегашния мъж на Алекс Петканова пее (вие) в някаква механа. Та се чудя, да няма някаква интрига там... Ама той бил беден, така че не го виждам със Златка точно

# 2 831
Е, той си пее по участия.

# 2 832
Е Златка точно на негово участие ли ще отиде?

# 2 833
Четох някъде, че певецът се бил нанесъл при Богданска.

# 2 834
  • София
Аз нея я разбирам, повече се дразня на всички интервюиращи, които непрекъснато вадят Карамански и тя обяснява, къде лъжи, къде истини. Тези хора трябва да се споменават само с престъпленията си и всички недовършени дела да се изровят. Отдавна истинските мафиоти трябваше да са подведени под отговорност, но те се облякоха в легитимна власт.
Иво никаква вина не носи, предполагам, че не му е ок да чете за баща си, но всеки с наследството си.

Общи условия

Активация на акаунт