Звездни Компромати- Декември'24

• 347 624
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 2 865
Мен като цяло ме дразни този драматичен оттенък на всичките интервюта на Мондьо.
Още повече ме дразни озвучаването им. Че то от тежки песни, надути на макс, не се чува какво говори човекът срещу него. И не стига, че на тежки теми говорят, ами и допълнително този музикален акцент. В повечко ми идва на мен.

# 2 866
  • Glasgow
"Ти си великан в тялото на порцеланова кукла"🤣🤦🏻‍♀️Сама се смея, Тес, зяпат ме хората. Ще го ползвам тоя лаф, само че съм обратното

# 2 867
Мондю съсипва всяко интервю. Опитвам се да се сетя за по-голям некадърник от него, но не, май няма. Не знам кой го подпира толкова, а може самата управа на телевизията да е некадърна.
Относно Богданска, аз наистина мислех, че е умна. Моите очаквания към нея бяха, че ще си намери богат и умен мъж, който да не носи на гърба си. А сега виждам, че е с някакъв, който вие на умряло. И сигурно пак безработен.

# 2 868
Блейк на мен ми стои добре на екран и обичам да я гледам като актриса. В колкото филми съм я гледала, все съм я харесала.

Други жени може да са много талантливи, ама "Роди се звезда" например не можах да го изгледам заради Лейди Гага. Направо ме плаши с вида си (знам, че не била грозна, ама на мен ми е такава, и то много.)

Та не ми се рови в греховете на Блейк, щом няма насилие и не е пребила някоя асистентка. Да се оправят. Там вечно някой някого съди, така им се върти света.

# 2 869
Обожавам Гага и ролите и, в Домът Гучи беше всичко - и мръсница и бял trash и оскърбена жена и всичко изигра великолепно

# 2 870
И аз съм фен на Гага. Много талантлива. 😏

# 2 871
Блейк никога не ми е била приятна, без да има конкретна причина. Но след неуместната шега или опит да се подиграе с Катрин, за да си рекламира марката безалкохолни, ми опротивя напълно. Разбрах, че е имало е защо да ми е неприятна. Това, че не се е знаело, че принцесата е болна от рак, не може да послужи за оправдание на Блейк, защото още в началото на годината обявиха, че Катрин е претърпяла тежка коремна операция и ще се възстановява поне до март - това е достатъчно тежко здравословно състояние, което да спре всеки съвестен, почтен и свестен човек да не си прави подобни шегички с цел реклама. При това е също и майка, сега самата тя се оплаква, че нейните деца са "травматизирани" от "кампанията" срещу нея, но не помисли за едни други деца на 6, 9 и 11 години преди месеци.

# 2 872
Страхотна е в ролите си Гага.

# 2 873
Обожавам Гага и ролите и, в Домът Гучи беше всичко - и мръсница и бял trash и оскърбена жена и всичко изигра великолепно
Точно тази роля и лепна перфектно. За мен тя е адски талантлива жена.

# 2 874
Да, там играе някаква ужасна жена и наистина й подхожда Simple Smile

# 2 875
Зъбите на Нели са коронки, мисля, и венецът й се подува от време на време от тях. Но не съм сигурна, така ми изглежда. Тя си е хубавица, която просто е била млада по  времето на мутрите. По онова време нямаше много наследници на бизнеси, банкери, продуценти, мастити политици и т.н. Имаше мутри и обикновени хорица. Сега ако беше на 20г. това Нели щеше да си осребри хубостта, с някой по-така, второ поколение наследник на някой бизнес, или пък с някой продуцент и т.н.
Аз само се чудя как Саното понася това жена му да бъде приемана завинаги като любовницата на Карамански и да говори за тая мутра като за мъжа на живота си. Всички я знаем като Нели на Карамански, а Саното само повтаря че "богинята" се объркала и избрала него, по някаква случайност.

# 2 876
Това е тяхна семейна стратегия, все пак Карамански не е никаква заплаха за Сано. Актьорите и въобще хората пред медиите имат други идеи за имидж. Различни от нашите.

# 2 877
А аз не мога да разбера Цветелина Янева защо все още прави песни - нито печели от тях, нито ходи на участия, нито живее в България... Толкова много въпроси без отговор 😀

# 2 878
Мондьото си служи точно за това, за което е била целта на самото интервю, лъскане на имидж, реклама на някакъв продут, каквото и да искат да кажат, и по начина, по който искат да го кажат и да се изкарат - Мондьо е човекът.

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 16:00 от Анонимен

# 2 879
Мондьо всеки път с тази брокатена брада просто ме съсипва.
Зъбите на Нели не ги бях загледала, докато не ги споменахте. Станно е как средните ѝ са по-къси от страничните.
Скрит текст:

Ауууу,това направо разбива цялата фасада
Да не показва зъби като се усмихва

Общи условия

Активация на акаунт