Звездни Компромати- Декември'24

• 347 548
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 105
Ако и мъжа й беше с коледно пуловерче, тогава само роботът щеше да де чернее.

# 3 106
Снимката в хубава и си личи, че е спонтанна.
Иначе нямаше да има робота, а елха с голяма панделка на преден план Wink

# 3 107
Защото някои хора се снимат ей така, без предварително да подреждат стаята, да си съгласуват облеклото или да обработват снимката след това, за да махнат излишни обекти в кадъра.
Знам, че за много хора това е немислимо.

# 3 108
Защото е решила да си спести семейния скандал и мрънкане за една снимка и  да не го кара да облича коледния пуловер Grinning

# 3 109
Изабел Гулар. Понеже тука се коментираше, че краката й не са нещо особено, тъй като я снимат отдолу нагоре, та ми излезе тая снимкa, така да се каже - отгоре надолу 
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 110
Дай Боже и на мен едни същите неособени бе!🙏

# 3 111
Ох и аз тъй 😂

# 3 112
Е, как тъй напомпаните с хиалурон устни не ги броим за корекция? Корекция е и още как! Все още не се раждаме с филъри. 🤪
Според мен и майката има филър в скулите, за това са еднакви. Бабата, на която всички са взели носа и костната структура, няма никакви скули.

Моля ви, какви са тия километрични крака и плоски кореми, дето ги показвате тука, аз от обяд едвам дишам... 🥧🍖🧀🍞🍷🍮

# 3 113
Камелия и семейство
Да питам - Камелия нали е говорила наскоро за сурогатвото майчинство.  Къде е била гост? Казала ли е, че са използвали сурогатна майка или?
Скрит текст:

# 3 114

Моля ви, какви са тия километрични крака и плоски кореми, дето ги показвате тука, аз от обяд едвам дишам... 🥧🍖🧀🍞🍷🍮

Сармагедон 😀

# 3 115
Руслан е на зоната от години,браво че се взе в ръце и жалко,че толкова много хора залагат на лекарства и бързия начин,а не постепенно и здравословно.
Интересно само защо толкова се състари. Само на 48г е. Дано не е болен.

Като отслабнат им се набръчкват и състаряват лицата.

# 3 116
  • Бургас
Камелия беше вчера в Преди обед на БТВ, не знам дали го каза директно, но се подразбра, че е ползвала сурогатство, не можела да роди, имала няколко аборта, за детето ходила в чужбина, щото тука не можело, даже се бракували, защото било нужно за документите, сега помага и на други с инфо къде и как да отидат в чужбина и популяризира сурогатството

# 3 117
Коледна Мила Михова
Егати ръките
Симпатична жена, нулев финес
Скрит текст:

# 3 118
Коледна Мила Михова
Егати ръките
Симпатична жена, нулев финес
Скрит текст:

Не беше ли се вталила

# 3 119
Е, какви рЪки видяхте с тази черна блуза 😄 Нищо й няма на Мила.

Общи условия

Активация на акаунт