Звездни Компромати- Декември'24

• 347 333
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 510
Аз съм впечатлена от липсата на библиотека и книги. Моята мечта някой ден, когато си имам собствен дом, е именно библиотеката. Сано поне, като човек на изкуството, не чете ли.

Не, не чете и си го признава. Но пък поне не се прави на интелектуалец, откровен си е.

# 3 511
Ами личи му на Саното, че не чете.

# 3 512
Тия всички вазички, изкуствени цветя, толкова много прах ще събират, че само като ги гледам и ми иде да кихам… а тези декоративни възглавници със зайците в хола на дивана, вече навсякъде ги виждам, нещо като онези секции от соца, които бяха във всеки дом.

# 3 513
  • До морето
На мен на пръв прочит ми хареса апартаментът. После като взе да показва детайлите вече ми дойде в повече. Абсолютно в неин стил е. Много малки хубави неща събрани заедно правят едно голямо грозно нещо 🫣🫣🫣

# 3 514
Мен ме удиви с какво самочувствие говори за преодолените предизвикателства в този интериорен проект. Връх на инженерната мисъл + предизвикателството да угоди на собствения си вкус. Не виждам нищо различно от естетиката на всяка фирма за турски мебели с инстаграм акаунт.

# 3 515
Хареса ми дома на Нели, но прекалените джвъчки ме разсейват и ме карат да мисля: "За Бога, колко време ще ми отнеме  ще изчистя всичката тая натурия нацвъкана из цялата къща и защо, защо по дяволите си го причиних това?!"
И чистачка да имам пак самите прахосъбирачки ме напрягат.
Библиотека нямам и не искам, не ми е нужно да парадирам, че чета(много), а и отдавна не чета книги на хартиен носител. Предпочитам максимално изчистени пространства тип "аптека", но това е моя вкус. Обичам камина, камъни, пастелно-млечни цветове и все залитам по бежово-кафявата гама, та всеки с вкуса си и акъла си. Joy

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 21:08 от Джаста Праста

# 3 516
Аха, да, гледам е решила проблема с угодяването на собствения си вкус. Наредила е цяла стена с нейни секси фотоси, това е върхът на интериорния дизайн. 🤪

# 3 517
Е, жената си е у тях, фотоси на комшийката ли да нареди. Joy

# 3 518
Нели Сано е качила клип как е обзавела дома им.Честно да ви кажа на мен ми хареса много.
https://www.instagram.com/reel/DEIXrrdMvtG/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Тапетите в антрето, каменната облицовка на колоните, офис кътът и витрините на кухнята са много хубави и малко по-различни от масовите.
Но по принцип цялостно и останалото е стандартен продукт на дизайнерска къща.
А тия малки предмети и портретчета и принтове в златни рамки са супер банални прахосъбирачи.
И липсва библиотека.
Поне има килим в хола, да не е като склад или офис.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 11:11 от Linda*kiss

# 3 519
Предизвикатекство е да се усвоят скосените стени, но тук няма кой знае какво направено в тази посока, освен едни ресни. Бестрис след година-две ще им види сметката. Плюс това, ресни зад леглото и празно пространство зад тях, не е много безопасно за малко дете.
И вместо книги, навсякъде има наредени рамки със снимки. Който ще бърше праха, да му мисли.

# 3 520
Е, жената си е у тях, фотоси на комшийката ли да нареди. Joy

Не можа ли да реши снимките в друг стил, що така с разголена гръд и по жартиери. 🤪

# 3 521
Каменната облицовка именно връща спомена за 90-те и мутренските години. Тази облицована колона дава усещане, че е някакъв ресторант или хотел на мутра от 90-те.
Ми не, това са основни материали. Даже класически. Никаква препратка не е към 90те. Датират с постройки от много преди това. Ама всеки си прави неговите асоциации де. Както примерно аз като видя гол ламинат и си мисля - офис на фирма еднодневка.

Нели според мен малко нейна мисъл е вложила. Това са й предложили дизайнери според предпочитанията й и тук таме нещо да е допълнила от личния си вкус, тя. Портретите си.

# 3 522
Сега вече отричаме всичко на килограм ли? Даже осветленията в тавана? Юск? Икеа?

Не съм фен на Нели, но в преден коментар казах конкретно какво ми харесва и какво не.
Както и че основният проблем не са материалите и да не използва всичко от А до Я, а че няма индивидуален нейн стил.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 11:31 от Linda*kiss

# 3 523
Тя е дизайнерът, това ѝ е някакво ново професионално ампоа.

# 3 524
Изобщо не го вярвам, че тя е разчертала това. А стилът лесно се вижда, че е копиран. Разбира се винаги има взаимки, но при нея липсва собствен щрих.
А може би има нейн си стил - няма библиотека 😂

Общи условия

Активация на акаунт