Звездни Компромати- Декември'24

• 346 082
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 690
Напоследък ми се случва като потърся инфо за някой мъж и се оказва ,че е имал връзка с Мария Илиева. Grinning Тя колко гаджета е имала през живота си Grinning

# 3 691
Джулия
Тя между другото много трудно преодоля раздялата с Митака, ако въобще е успяла да я преодолее. Докато бяха женени, той се опита да се изявява като нейна дуетна половинка, което се отрази много зле на кариерата й, но тя не се отказа от него и продължи да подхранва делюзията му, че може да пее 😀
 Преди това имаше връзка с Фики, но той я заряза заради Преслава
Скрит текст:

# 3 692
То не просто метафорично се отрази зле на кариерата ѝ - раздели се с продуцента си, защото той не искаше да работи с Митко.
Между другото съм чувала, че той е заработвал като жиголо в Италия, не се наемам да отчитам дали е вярно.

# 3 693
Той, пък един продуцент.Всички го изоставиха, дори и Преслава и Анелия.Клиповете им се въртят по Фен тв и др канали вече.От алчност загуби всичко и всички.Един концерт от години не може да направи.Чакаше на парите на Хриси за Мария и на Пеевски за Янева да им въртят песните на всеки час.Чака само да прибира пари,но не и да влага.

# 3 694
  • Пловдив
Като казахте Янева тя продължава ли да е заточена в Дубай?

# 3 695
Като казахте Янева тя продължава ли да е заточена в Дубай?

Да

# 3 696
Леле.. Преди празниците точно беше седмицата с Краси Куртев и сина му в Черешката на тортата. Синът му е просто страхотно момче! Възпитан, умерен, че и симпатяга. Личеше си, че на това дете много му се е обръщало внимание и че връзката с баща му е силна. Много тъжно. Да почива в мир.
Много хубаво си го казала, толкова готини бяха

# 3 697
Абе какви са тия световно неизвестни хора, за които водите дискусия?!

# 3 698
Кои по-точно?

# 3 699
Бояна Шарлопова е пуснала стори от Богота, Колумбия. Завидях! Латинска Америка ми е мечта, дано скоро я осъществя!

# 3 700
  • на село
Биометка може да има предварително сниман материал за рекламни кампании. Другите двама прясно събрани не ги знам. Мислех, че покрай тая тема съм осведомена надлежно за всички фолк певици!

# 3 701

Джулия, Митко, Кристия и т.н....

# 3 702
Аз Митко го познавам повече от някои известни с това че са известни, които коментирате тук. Все пак него и колегите му ги излъчваха в продължение на години. По най-гледаната телевизия и в най-гледаното време.

# 3 703
  • При семейството си

Рак на черния дроб погубил Красимир Куртев
Състоянието му рязко се влошило
https://www.dnes.bg/a/448-svobodno-vreme/664419-rak-na-cherniya- … l-krasimir-kurtev

Да почива в мир. Харесвам Акага.
Ужасен, най-големият бич на съвремието (ракът).
Да почива в мир. И аз харесвам Акага.
Черешката на тортата не съм я гледала, но сега ще погледна тези епизоди.

# 3 704
Тази болест е отвратителна.За жалост много хора са болни от нея.Преди малко гледах клип от подкаста на Алпер Чочев,в който гостува певицата Валентина ,тя е от 90-те г и жената каза,че е преборила рака.

Общи условия

Активация на акаунт