Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 773
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 720
Разликата е, че едните го правят, за да уважат заслужилите, а за другите е важно да има положителни отзиви, защото оттам им идва хляба .
Концертът на Катрин не е създаден с идеята да се излъчва по тв, това е само +, който ѝ е предложен впоследствие. И как има негативни коментари, като дори още не е излъчен? Въобще не може да се сравняват, едните го правят за пари, а другите, защото слушат сърцето си.

# 721
Максима от вчера е страхотна, но Мади не, не и не.

# 722
Полата на Летисия не би отивала на нито една фина и слаба жена като нея. Би отивала на по-висока, по-едра жена като Максима например. Летисия е толкова слаба и дребничка, че буквално се губи в полата.

А и със сигурност овърсайз сакото не помага за визията.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 12:23 от FreesiaR

# 723
  • София
Полата на Летисия страшно ми хареса, бих я носила едно към едно и не мисля, че сравненията с визиите на Катрин са уместни.
Показаните са в съвсем различен стил.

И аз, и аз! Точно така с бялата риза - страшно ми харесва, и цветът е много хубав.
Излезе ли вече каква е, може пък да се окаже достъпна Simple Smile.
А на тази снимка както се е разперила полата - много кукленско и като за принцеса, женствено.

# 724
Сиена Милър се присъединява към Дейвид Бекъм като посланик на Фондацията на Краля.

# 725
  • Някъде там
За мен всички имат много запомнящи се визии, някои повече, други по-малко. Но, за един едно е запомнящо се, за друг друго.
Мислех, че съм сложила  снимка с таг.
Не ми излиза точно полата.
Летисия  има и рокля от тях.
Не са бюджетни.

https://the2ndskinco.com/en/search?q=midi+taffeta+skirt

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 12:25 от daviz

# 726
  • Пловдив
Род Стюарт също ли е посланик?

Полата на Летисия според мен би стояла много добре с нещо по нея, както при черната рокля, а не свободна риза.

Скрит текст:
Вчера една от прислужничките в училище (от ромски произход) беше със същия костюм като Маделин. Мисълта ми като го видях е, че се носи като кралска особа. Днес направо го видях и в действие от особите Simple Smile

# 727
Полата на Летисия страшно ми хареса, бих я носила едно към едно и не мисля, че сравненията с визиите на Катрин са уместни.
Показаните са в съвсем различен стил.

И аз, и аз! Точно така с бялата риза - страшно ми харесва, и цветът е много хубав.
Излезе ли вече каква е, може пък да се окаже достъпна Simple Smile.
А на тази снимка както се е разперила полата - много кукленско и като за принцеса, женствено.

Добра е за Летисия. Високата, дори и слаба жена, би изглеждала много едра.
Аз с тази ризка в комбинация не харесвам. Но аз поначало риза шемизета с фриволни поли не одобрявам. Те за строга пола или панталон. С тази пола трябва нещо леко, по тялото, гладко, топ или с къс/три четвърти ръкав. Ще грейне с нея.
А, ето, Давиз е показала как се носи такава пола 😉 😄

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 12:15 от птица

# 728
Род Стюарт също ли е посланик?
Да

# 729
  • София
Сега се сетих - полата ми напомня една зелена, любима пола на Мери, макар нейната да е по-обрана.

За мен всички имат много запомнящи се визии, някои повече други по малко. Но, за един едно е запомнящо се за друг друго.
Мислех че съм сложила  снимка с таг.
Не ми излиза точно полата.
Летисия  има и рокля от тях

https://the2ndskinco.com/en/search?q=midi+taffeta+skirt
Нямам надежда за добра цена, вече Simple Smile

# 730
Сега като казвате май наистина ризата е проблемът. Аз този тип поли по принцип ги харесвам, точно кукленски са.

# 731
  • Някъде там
Няколко подобни любими мои визии на Мери.

Вики и Мете имат черната.

# 732
Сега като казвате май наистина ризата е проблемът. Аз този тип поли по принцип ги харесвам, точно кукленски са.
Сакото също е проблем, изглежда още по-прихлупена.

# 733
Зелената пола на Мери, с този топ, е разкош Sparkling Heart

Не виждам проблем и със сакото на Летисия, поне така наметнато.

# 734
  • София
Не е сако, палто е до коляното. Много е хубаво.
Сигурна съм че ще я видим и в друга комбинация полата. С топ като на Мери черния също ще е добре, но аз харесвам с ризата.
Летисия има няколко страхотни подобни комбинации, на кукленска пола с риза - тази ми е любима

Общи условия

Активация на акаунт