Отговори
# 60
Възможно е, но накрая беше буквално по желание. Даже един познат с връзки успя да се вкара след висшето, щото искаше после да става полицай и ако е карал казарма било предимство. Обаче каква казарма са карали вече е отделен въпрос, нищо общо със службата от соц-а и до известна степен 90-те

# 61
И аз да вметка, че и аз имам много добри приятели, които не се познават помежду си, да, дори и от снимки. Просто сме близки по различни линии и не излизаме заедно, рождени дни не празнувам, за да ги събера и т.н. Както и да е. В случая аз бих споделила на приятелката ми, ако наистина ми е много близка, просто за такова нещо не мога да си трая. Това, че няма да ѝ кажа няма да промени факта, че се случва, или че аз знам. Нещо като заравяне на главата в пясъка. Бих го направила с ясното съзнание, че може след това да не сме приятелки. Въпреки че ми се струва нелогично, аз по-скоро бих оценила честността. Но хора всякакви. Не намирам, че това ще бъде публично унижение на жената, все пак няма да разкажете на целия град, ще споделите само на нея и ще си остане между вас. Ако тя знае вече, просто няма да има драма и нещата ще си продължат както досега. Ако не знае, да се разберат със съпруга ѝ дали ще приемат новата ситуация или ще се разделят. Също така бих се регистрирала във въпросния сайт, да опитам да проверя дали гей-приятеля не ме лъже случайно.

# 62
Авторката ме изгуби в момента, в който прочетох, че женения гей правил секс в семейното легло докато жена му е на работа. Без да го е страх, че сина или дъщеря му може да го изненадат. Дори жена му да знае за отклоненията му едва ли ще си замълчи, ако го завари в спалнята си. При толкова налични възможности за терен да го води в дома си е напълно изключено. Ако изобщо не му дреме за жена му, поне от децата му ще го е страх да не го хванат.
Иначе по казуса, аз съм ужасно гнуслива и няма да мога да седна на една маса с перверзника, храната ще ми се качва на врата.

# 63
  • София
Винаги ми е интересно как някакви хора се сърдят, че някой им е развалил блажения престой със заровена в пясъка глава. Ако са решили да живеят така, значи не полагат достатъчно усилия да не се разбере навън, та сами са си виновни. Но то който няма против такива отношения, нормално да си го изкара на другите.

Иначе, авторке, за толкова години приятелство, би трябвало да имаш някаква идея какви са нагласите на твоята приятелка? На твое място, първо проучила тях, ако не съм сигурна, но най-вече бих се уверила, че наистина става дума за съпруга й и информацията е достоверна. Имай предвид, че приятелството ти с гей-приятеля също е на пангара. Доста гадна ситуация, след която е доста вероятно нищо да не е същото между теб и тези двама приятели. Но вече си вътре и ще трябва да вземеш решение. Всяко твое решение може да има сериозни последствия, сега или в бъдеще. Приятелката ти може да цъфне с болест, например. Може да разбере, че мъжът й си го слага с твой добър приятел, и да се досети, че си скрила от нея. Та няма напълно безопасен ход, действай според съвестта си.

# 64
Смятам, че приятелката ти знае за бисексуалността на съпруга си или поне подозира за нея. Но го е  приела по някакъв начин и не си развява интимния живот в такива подробности включително пред теб - може да й е неприятно, неудобно и т.н.

Прав е мъжа ти, че не е твоя работа да й казваш. Остави хората да си живеят живота - теб не те засягат отношенията им.

Вече ако умираш за интрига и обичаш клюки и екшън, покани гей приятеля ти и неговото "гадже" да излезете някой път заедно Wink

# 65
Марго, а не те ли притеснява, че човек ако се разрови в мненията ти, може да разбере какво работиш, какво си учила и тн. не е трудно тая информация да се събере и да се разбере коя си.
Оттук - нужен е само един човек/клюкар, който те познава или се сеща коя си, който да разнесе клюката за твоя кум.
Може би трябваше като анонимна да пуснеш това разкритие

# 66
  • София
moonriver, тя не написа просто добри приятели, а най-добрите. Кумът на мъжа й, кумата и състудентът на нея. От над 25 г. И живеят в областен град. С изключение на Бургас, В. Търново, Ст. Загора и Пловдив, може би и Русе, всички останали са от типа, където всички се познават. В споменатите пък за 25 години поне веднъж има вероятност да се засечете с едните, докато пиеш кафе с другия и обратно.

# 67
  • София
Към авторката – наистина не е твоя работа. Ако толкова не можеш да издържиш говори с мъжа и му кажи какво е станало. Не е невъзможно и това изобщо да не е вярно, много хора си измислят истории, включително това може да прави и твоя състудент и познат. Ако пък е вярно, възможно е съпругата да знае, ще я поставиш в много неловко положение ако повдигнеш въпроса.

# 68
  • SF
Margarita1976, странни отношения си създала с приятелите си. Аз имам и имах много, много близки отношения с гей приятели, но никога не са ми споделяли истории от интимния си свят, въпреки че са склонни към интрижки и разклюкарване. И двете страни сме се правили, че няма нищо неестествено и не сме обсъждали кой е гей, кой е хетеро и какъв партньор му се е паднал. Само на единия познавах и гаджето, защото живееха заедно и понякога споменавахме съчетанието "гей двойка", но без да ми разказват никакви детайли. Аз също не споделям интимни подробности с приятели и роднини.
Защото ето до къде се стига. Приятелят ти издънва друг приятел на принципа на случайността и в резултат ти се чувстваш между чука и наковалнята и не можеш да спиш.
Преразгледай си приятелствата и си помисли трябват ли ти такива отношения и добре ли ти е да се вариш в чужди каши. Лека-полека се оттегли и от двамата, щом тези филми не са твоите филми.
От гей двойката постепенно и аз се отчуждих, както и с друг приятел гей защото.... Ами не са ми притрябвали. Имам и други приятели, с които ми е по-интересно, понеже сме от една порода.

# 69
  • София
Тя съпругата вече си е в неловко положение, ако знае, пък се надява никой да не разбере.

# 70
  • София
Тя съпругата вече си е в неловко положение, ако знае, пък се надява никой да не разбере.
Именно. Твърде възможно е да знае, но едва ли иска други да знаят. И без мъжа да е гей много семейства се крепят на приятелство и отглеждане на деца, не на бурна любов, тяхно си право и тяхна работа.

# 71
Разбира се, но не могат да очакват, че околните няма да разберат на какво се крепят отношенията им. Не живеем в сапунен мехур, а в реалността всичко рано или късно се разбира някак.

# 72
  • София
Esmee е права за странните приятелски отношения. Какви са тия показвания на снимки, търсене на женско мнение, разкази за креватни истории и т.н.?
Нямам приятел мъж с обратни наклонности, но имам приятелка лесбийка. Израснали сме заедно от деца. Никога не сме коментирали интимния си живот една пред друга. Аз и с хетеросексуалните си приятелки не обсъждам интимни неща. Тя повече от 20 години има "съпруга", познаваме се и толкова. Не сме приятелки с жена й и не се събираме семейно, а просто с приятелката ми се виждаме на кафе отвреме-навреме, говорим си за безброй неща, пращаме поздрави на "половинките" ни и т.н., но никога не бих си позволила да коментирам, да се шегувам с предпочитанията й или пък тя да ми споделя колко горещо си изкарва в леглото. Уважавам я, обичам я по приятелски и толкова.

# 73
  • София
Разбира се, но не могат да очакват, че околните няма да разберат на какво се крепят отношенията им. Не живеем в сапунен мехур, а в реалността всичко рано или късно се разбира някак.
Ти така го каза все едно е нещо лошо и другите ще разберат. Тяхна си работа. Повечето бракове в историята са били и са такива. Не с гей мъж, но със забежки и компромиси. Не е работа на другите да се бъркат без да са потърсени. Нито знаем лъже ли тоя приятел, нито знаем положението в семейството, нито на авторката и влиза в работата. Според мен. В годините с много хора сме бистрили подобни казуси и трябва ли да се намесва човек, а и как, и моето мнение е, че при по-близки хора, много близка приятелка, бих говорила с мъжа и, не с нея. Него бих укорила, ще му кажа, че знам и не е ок да лъже приятелката ми. Да се стяга.

# 74
Вярно ли? А аз по никкаъв начин не си представям да се изтреса на мъжа на приятелка и да му размахам пръст, че е би, гей или каквото е там. Най-вероятно просто ще спра да се виждам с цялото фемили, за да не изпусна нещо, което не искам и да се вкарам в приключения. Не би ми се занимавало просто.

Общи условия

Активация на акаунт