За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 303
  • 521
  •   1
Отговори
# 105
Изчетох темата по диагонал и вероятно ще повторя някого, но разведен турчин (!?), живеещ по самолетите, прелитащи между два континента, имащ претенции към личните контакти на жена, с която практически няма никакви отношения... Несериозно е. Мъжете от този модел, независимо от етноса стават само за временно забавление, дори бих казала: еднократно, при това със засилени мерки за безопасност. А най-добре е да се избягват такива познанства и контакти, тъй като до нищо добро не водят. Най-добронамерено съветвам авторката на темата да не предоставя безплатно сексуални услуги на мъж, който сигурна съм, че ако тя не му е под ръка, би си платил. Въобще цялата история с воаяжите до Турция, подчертания афинитет към разведени мъже с деца и т.н. ме кара да смятам, че авторката на темата не я очаква светло бъдеще и щастлив семеен живот. По-скоро я виждам като самотна майка, пази Боже да не стане и жертва на насилие.

# 106
Флаг след флаг ....
Турчин е първият ти флаг 🚩и дано не ме изтрият
Интензивен интерес към теб,напиняне, твърде сериозни заявки след краткото ви запознанство - втори 🚩
Разведен с дете е третият (и най-малкият - все пак може да се получи)

Изобщо не се занимавай с хора с различна култура от твоята . В това число и българите мохамедани.  Отношението към жената в началото е божествено.  После не.
Забрави тая история, освен ако не искаш много, ама много да страдаш.  Като чета профила на тоя хубавец, може и изобщо да не е разведен.  Правя уговорката, че засега съм на първа страница от темата..

# 107
Доколкото знам се женят раничко в 20-те си години та затова не се учудвам като чуя за млад разведен и с дете  и затова не мисля , че е 🚩
А да се поставя цял етнос като 🚩 намирам за абсурдно .

# 108
  • София
🚩Мъж, който пътува много.
Опитвала съм се са завържа връзка с такъв. Не става.

# 109
Авторке, трябва ти време . Ако имаш интерес и свободно време нека дойде на твоя територия и някъде , където ти се чувстваш в сигурност. Прекарайте време заедно, виж как се чувстваш осамотена с него. Имай си винаги едно на ум. Би било добре да проучиш повече останалите жени в семейството му защото те ще са в живота ви занапред.  Обикновено турците не запознават жени към които нямат сериозни намерения със семействата си. Имаш още много време да си намериш мъж , не бързай само защото си над 30. Всяко стадо си има черни овце та това, че е турчин не го прави автоматично лъжец, използвач и т.н. Готова ли си да се грижиш за чуждо дете като твое?
Аз в момента не мисля изобщо за детето му.Макар че отсега се усещам как това ме дразни само заради факта ,че е имал бивша жена и дете и някак си се заяждам несъзнателно. Не обичам да правя компромиси по принцип и изобщо не зная как бих изтърпяла това.Някак сега ми е на заден план това.
Няма как  да разбера за жените в семейството му ,защото комуникацията ни в момента е сведена да не кажа до минимум.Напоследък е зает.Каза,че се е върнал на работа и явно няма много време за мен.Също и часовата разлика.
Но настоява като се върне да се срещаме.Аз му казах,че искам през това време да си общуваме ,за да се опознаем малко по-добре.Той отвърна ,че предпочитал срещи лице в лице ,за да можем да се разберем по-добре...което за мен означава ,че няма достатъчно желание да се опознаем,но си настоява за ваканция ,което много ме подразни..

# 110
А каква е причината, след всичко което разказа, все още да обмисляш евентуални срещи? Аз не прочетох нищо положително досега.

# 111
Моя роднина е омъжена за български турчин.
Скрит текст:
Бяха гаджета няколко години, тя забременя и в този момент той даде назад. Ако не бяха свестни роднините му да го убедят да се ожени за нея, можеше и да я зареже бременна. Та аз съм склонна да се съглася с твърдението на Rockstar.

Уж не е религиозен, уж тва, уж онва, обаче ако бяхте присъствали на сватбата, щяхте да се изненадате. То българска реч почти не се чу и всичко по техните салтанати.

Да не говорим, че си беше писал вече женен във ФБ, че се интересувал от жени. Почти съм сигурна, че забърсва по някоя мацка докато се води, че е на работа. Но на роднината ми са ѝ важни децата и явно затваря очи за доста неща. Посветила се е на майчинството. Кариера и някакъв друг живот, различен от тоя вкъщи - йок.  Представям си, ако беше от фанатиците мъжът ѝ.

# 112
Слава Богу нямала съм честта да имам връзка с разведен, но моя позната го яде голям от връзката с един такъв прясно разведен.Срещаше се с бившата си ,уж заради децата и тя въобще не се замислеше за този факт че е разведен и само по себе си това е червен флаг.Малоумника даже я убеждаваше че иска деца и от нея .За да стане по бързо тръгнаха по инвитро.Найрая стана така че бившата му цъфна бременна с трето от него и като се изнасяше той и беше казал подигравателно "Бившата ми те прецака".Най лошото е че тя малоумната изтегли кредит заради него, защото той беше с ЛКИ.И ,тя така на 30 си мислеше че няма да намери не разведен без деца . Мен специално това че е прясно разведен би ме накарало с мръсна газ да бия на задна .Нека си признаем че секса между бивши се случва.А ,вие че е турчин само и изтъквате . Макар че и това е червен флаг.В моето село което е помашко един неандерталец се качи в кола пиян и уби човек.Техните бяха много в Исляма ,а майка му като арабките ходеше забулена.След делото, не знам лежа в затвора около три четвърти години мисля и излезе.Веднага се ожени за християнка ,а иначе майка му и баща му плюеха "Гяурите ".В една компания с моята майка я попитаха защо е разрешила да се ожени за неверница ,а тя беше отговорила че никоя помакиня няма да вземе синът й . Така че съм съгласна че има нещо вярно
Ако се е издънил с нещо като алкохол, наркотици и пр ,се е насочил към теб защото ти си му най удобна .Но ти си знаеш авторке .Не знам защо се насочваш към разведени мъже? Може би не искаш да раждаш деца ?Ако е това има и доста млади мъже които не искат да имат деца .Но този мъж има ужасно много червени флагове .

# 113
Ами да, и аз вече съм съгласна с останалите момичета. Щом само мисълта те дразни няма да я бъде тази работа. Детето и бившата жена (защото е майка на детето) ще присъстват винаги в  живота му.

# 114
О, да, мен и българин ме е лъгал, че е разведен. Призна ми, чак като го зарязах заради други неща, които намерих за притеснителни.
Най-големият смех беше като каза, че не се бил развел досега, защото му било жал за бившата ( те поне бяха разделени или поне такава беше версията, защото аз у тях не съм стъпвала), но заради мен имал намерение да се разведе. Даа, да! Тя бившата сигурно горещо е благодарила Богу, като се е пръждосал от живота ѝ, ама на човеко му е жал да официализира нещата. Тъй се дават 500 лв. за бракоразводно дело. Отделно уж страдаш, че съм скъсала с него, го засичах с разни пак бивши. Бил се съветвал с тях за мен. Sweat Smile
Тъй че, изпечени лъжци от всякакви народности, колкото щеш. Но в добавка и друга вяра, вече може да стане опасно.

# 115
Оххх ,тя нека си присъства в живота му ,но въпросът е дали нещата с чувствата и секса са приключили.Мен би ме усъмнило , защото няма и година от техният развод (ако има такъв де ).В живота на един мъж винаги присъстват жени .Мен това не би ме подразнило .Би ме подразнило,ако няма някакви морални граници.А ,нека си признаем че е гадно да влагаш чувства в един мъж и нормално е да очакваш любов от него и изведнъж се оказа че той като си е лягал до теб е мислил за друга .Това е гадно и не знам такива хора какво мислят?Да си влюбен в друг/друга ,а да започваш връзка с трети човек който има илюзии за любов с теб.Както в случая с моята позната.Прочетох една друга история в друг форум за жена която се разделя с първият си съпруг заради родителите си ,жени се втори път но все още влюбена в първия си съпруг и ражда двама сина на вторият съпруг.Жената на бившият й вече съпруг умира и тя питаше дали да се разведе с вторият съпруг за да се опита да се събере с бившият си съпруг от който има една дъщеря.Гадна история и там тя описва че никога не е обичала вторият си съпруг.Затова по добре според мен сам/сама , отколкото да влезнеш в такива филми.Самото присъствие на бившата не е проблем но стига нещата с чувствата да са приключили.Така че авторке според мен тоя мъж е с прекалено много червени флагове.Но ти си знаеш.Защото го има и този вариант развод въобще да няма.

# 116
А каква е причината, след всичко което разказа, все още да обмисляш евентуални срещи? Аз не прочетох нищо положително досега.
Общувала съм с доста турци ,имах връзка с такъв и общо взето поведението им на повечето ме отблъскваше. Както казвате повечето тук ни имат за леки жени .
Той освен това,че ми каза,че нямам повече приятели,друго нищо лошо не е направил.. Искал е да каже,че не иска да се виждам с други мъже .Аз съм им свикнала на манталитета донякъде и не ми прави впечатление.Никой не може да ми казва с кого да се виждам така или иначе докато нямаме сериозни отношения.
Повечето му приятели са готини хора със сериозни приятелки или са женени.Пътуват си навсякъде и  имат социален живот. Няма никой в обкръжението му ,който да изглежда по нещо консервативен...това казвам на пръв поглед ...
Другото искам да кажа ,че никога не съм се насочвала към РАЗВЕДЕНИ мъже .Няколко пъти го прочетох вече.Винаги съм ги избягвала .Просто сега така се случи допада ми момчето и то не говоря за външен вид толкова дори  .Имала съм и по-хубави гаджета. Просто ми е приятно да си говорим .Разбрах,че сме една и съща зодия и явно затова комуникацията ни върви доста леко.Това е .Не искам да мисля толкова занапред ,но все пак неговата ситуация ме притеснява и не знам дали ще успея да се напасна ако си задълбочим отношенията.
По-скоро имам доста страхове мои си и от предишни връзки и съм настроена негативно.Той реално нищо не е направил .Поканил ме е да се видим..какво друго да направи човека.Нищо не мога да изисквам от него поне в началото

# 117
Ами чудесно, имаш си опита и едното наум. Остава да се отърсиш от премисляне на нещата и да оставиш на времето да покаже накъде ще се развият отношенията ви.

# 118
  • Сф

Но настоява като се върне да се срещаме.Аз му казах,че искам през това време да си общуваме ,за да се опознаем малко по-добре.Той отвърна ,че предпочитал срещи лице в лице ,за да можем да се разберем по-добре...което за мен означава ,че няма достатъчно желание да се опознаем,но си настоява за ваканция ,което много ме подразни..

Откровено ти е казал, че не иска да си губи времето с писане, защото няма намерение да те опознае за нещо сериозно. Иска да си се виждате на секс туризъм и толкова. Няма да си първата, няма да си и последната международна любовница Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 15:42 от Miraj*

# 119
  • Варна
Какво страшно да стане, бре? Човекът си казал, че не ще сериозна връзка, тя пък не искала несериозна - значи няма място за умуване. Ако момата продължи, ще си го получи, ама няма да й хареса. И без да е мюсюлманин, будист или зороастриец. За религията ще се тревожи, когато има заявени сериозни намерения...
И не, нищо няма да се получи дори и тоя изведнъж да заиска общо бъдеще. Тя авторката ревнува от миналото му. Дразнела се, че имал някога жена... ама сега не го мислела. Ми кога? Какво бъдеще, ако не можеш да приемеш човека с всичките му плюсове и минуси, а детето е постоянна величина и не е минус.
Бе умряла работа, даже без да нищим него, само тя стига за провал (зодии, моля ви се, затуй имат какво да си говорят)

Общи условия

Активация на акаунт