За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 287
  • 521
  •   1
Отговори
# 150
Има как да разбереш дали е разведен. Поискай да видиш документа за развод .

Какво значение има дали е разведен, или не, когато изрично я е предупредил, че няма намерение да се жени за нея, трябва му само за секс.
То е ясно, че тя няма да се откаже, докато не се пробва, и не разбирам защо е цялото това допитване, като така или иначе го е решила. Търси си жената турски провайдър, който да ѝ сбъдне мечтата за охолен живот. Няма лошо.
Това, че е по-вероятно да си счупи главата, си е лично неин проблем. Не е като да не е взела информирано решение.
Акъл с фуния не се налива. При някои влиза само през... изхода да го наречем.

# 151
Ами аз го давам полека ,дори му казах,че няма смисъл и без това ще е трудно да се виждаме .Дразни ме това,че уж не търси нищо,всичко ще говорим като се видим, а аз сега сама да съм си лягала докато се видим
Моооля? Той наистина ли ти каза това? Определя ти приятелите, връзките, още малко в манастир ще те затвори, при все, че няма никакви сериозни намерения, даже не иска да си пишете / говорите и живее на другия край на света!
Странното даже не е това, а, че сякаш неговото отношение те ласкае. Може би за теб това означава, че е увлечен по теб.
Ами, ти си знаеш какво търсиш. Ако това търсиш, значи си го намерила.

# 152
А той сам ли ще ляга, хабиби? Satisfied

# 153
  • Пловдив
Той спокойно може да каже "да", без това да е вярно.

# 154
Той спокойно може да каже "да", без това да е вярно.
Тя също.
Гери, ако търсиш романтична, необвързваща международна авантюра - ще я получиш. Ако търсиш по-сериозна връзка - със сигурност ще бъдеш разочарована.

# 155
Ами аз го давам полека ,дори му казах,че няма смисъл и без това ще е трудно да се виждаме .Дразни ме това,че уж не търси нищо,всичко ще говорим като се видим, а аз сега сама да съм си лягала докато се видим
Моооля? Той наистина ли ти каза това? Определя ти приятелите, връзките, още малко в манастир ще те затвори, при все, че няма никакви сериозни намерения, даже не иска да си пишете / говорите и живее на другия край на света!
Странното даже не е това, а, че сякаш неговото отношение те ласкае. Може би за теб това означава, че е увлечен по теб.
Ами, ти си знаеш какво търсиш. Ако това търсиш, значи си го намерила.
Изобщо не ме ласкае ,нито търся това.
Не искам да изглеждам като параноичка ,че поставям условия за връзки и т.н още преди да сме прекарали повече време и затова нищо не казвам обаче се ядосвам накъде бие .Мога да бъда много крайна ,но това едва ли ще ми е от полза

# 156
Младо, хубаво момиче... Няма ли други мъже наоколо? Аз съм в щастлива връзка с разведен мъж с дете, но с турчин никога не бих се хванала. То е... съвсем друга култура, друг един свят.
Много ми е едно такова любопитно ти с твойта любов колко време след развода му се залюбих те?Едно е да тръгнеш с един разведен от няма и година от развода,друго десет години от развода.

# 157
Моя партньор беше, като се запознахме, 6 години след раздялата. Да има разлика, дали е от скоро или от няма година

# 158
Младо, хубаво момиче... Няма ли други мъже наоколо? Аз съм в щастлива връзка с разведен мъж с дете, но с турчин никога не бих се хванала. То е... съвсем друга култура, друг един свят.
Много ми е едно такова любопитно ти с твойта любов колко време след развода му се залюбих те?Едно е да тръгнеш с един разведен от няма и година от развода,друго десет години от развода.
Аз не мисля,че като си се разделил с някого има точно определен срок,в който трябва или не трябва да правиш нещо Тези неща не могат да се предвидят кога и кого ще срещнеш,както и какво ще се случи. ...дори не говоря за конкретния случай , а като цяло.
Имам приятелка беше  10 години в сериозна връзка .Разделиха се и момчето си намери веднага нова приятелка и досега е още с нея.Не са имали брак,но 10 години връзка си е почти цял брак

# 159
Аз не мисля,че като си се разделил с някого има точно определен срок,в който трябва или не трябва да правиш нещо Тези неща не могат да се предвидят кога и кого ще срещнеш,както и какво ще се случи. ...дори не говоря за конкретния случай , а като цяло.
Имам приятелка беше  10 години в сериозна връзка .Разделиха се и момчето си намери веднага нова приятелка и досега е още с нея.Не са имали брак,но 10 години връзка си е почти цял брак
Зависи дали има чувства или няма .А,това дали твоя турчин няма чувства към бившата си ще го кажеш ли със сигурност?

# 160
И аз знам случаи, когато някой се разделя с дългогодишна приятелка (не съпруга) и после се жени за първата срещната. И причините за това са за друга тема. Това не са прясно разведени хора с деца. Играта там е съвсем друга.

# 161
Зависи дали има чувства или няма .А,това дали твоя турчин няма чувства към бившата си ще го кажеш ли със сигурност?
Не ,не съм сигурна и няма и  как да знам това в момента.

# 162
  • София
Виж ся, Хабиби, от моя опит с мисюлмани - те наистина ни имат за лесна плячка и за лесно забавление, гадно и унизително, но това са фактите. Този даже се опитва и да те манипулира от разстояние, което е - НЕ. Още дори не сте имали нищо и той вече се опитва да те контролира, за мен това е кофти знак. Блокирай го и си продължи живота преди да станеш "излъгана и прилъстена" и да ти е загубил времето. Той си знае, че като разведен мисюлманин ( ако изобщо е вярно) жените мисюлманки няма да му се редят на опашка, та затова "разширява кръгозора". В крайна сметка прави каквото искаш това е твоето право, но имай предвид възможните резултати предвид не особено обещаващото начало.

# 163
Защо не излизеш довечера на дискотека и не си "почесаш крастата"? Мераклии винаги ще намериш и няма да ти сложат условие "искам да съм единствен".

# 164
Виж ся, Хабиби, от моя опит с мисюлмани - те наистина ни имат за лесна плячка и за лесно забавление, гадно и унизително, но това са фактите. Този даже се опитва и да те манипулира от разстояние, което е - НЕ. Още дори не сте имали нищо и той вече се опитва да те контролира, за мен това е кофти знак. Блокирай го и си продължи живота преди да станеш "излъгана и прилъстена" и да ти е загубил времето. Той си знае, че като разведен мисюлманин ( ако изобщо е вярно) жените мисюлманки няма да му се редят на опашка, та затова "разширява кръгозора". В крайна сметка прави каквото искаш това е твоето право, но имай предвид възможните резултати предвид не особено обещаващото начало.
Няма смисъл да .Аз отсега съм много зле настроена към него .Непрекъснато се заяждам и не мога да разбера защо го правя. Имам лош опит с турците и им нямам никакво доверие.

Общи условия

Активация на акаунт