За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 167
  • 521
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Ти си една голяма бяла птица, как няма да усети.

# 346
  • До хладилника, който обичам
Като за случаен познат има удивително много претенции какво да правиш, как да се държиш и какво да говориш. На всички ли разрешаваш така да те третират или само на любовни интереси?

# 347
Оххх,жива и здрава да си ,но знай, че ,много като като теб са плакали от разведени .Теб от сега те дразни снимки на бившата му,а какво ще стане ,и как ще се почувстваш , когато бившата му се обади и каже ,че детето се е разболяло и трябва да отиде спешно при нея в Турция?Ти ,мислила ли си за такива ситуации?А ,ти няма как да му забраниш ,тя да е в живота му ! Веднага ще те обвини че си ревнивата луда , колкото и право да имаш ,той да има граници на комуникация с нея ,ти винаги ще си в не изгодна позиция.Много като теб са мислили, като теб и после реват по форумите че бившата му не го оставя на мира .А ,друг е въпросът че отиваш не просто в друга държава,а на друг континент.

# 348
Темата е пусната в началото на декември миналата година, сега, пет месеца по-късно, той ли ти е единствената опция все още, Гери? През това време имала ли си очи за други, или си се вкопчила в тази "връзка"?

# 349
Темата е пусната в началото на декември миналата година, сега, пет месеца по-късно, той ли ти е единствената опция все още, Гери? През това време имала ли си очи за други, или си се вкопчила в тази "връзка"?
Аз опции винаги съм имала ,имам и сега ...но да наистина съм се вкопчила явно. На няколко пъти му казах, че няма да се получат нещата ,но и той не ме оставя на мира и стана омагьосан кръг

# 350
  • Down south
Ами така се случи просто и аз не искам да е разведен и да има деца но...
Относно детето не се връща само 2 пъти в годината.В момента просто се връща по-рядко.Детето му имаше рожден ден и той се прибра заради него за 1 седмица.
Какво да направи те като са се развели тя се е прибрала в Турция какво да прави в Америка.Това дете нали трябва да е при майка си .Като порасне може да си го вземе в Америка да учи. Той също е учил в Щатите .Аз така си го обяснявам не искам да си тормозя главата с лоши сценарии
Поне да беше отишла в Турция в рамките на тази една седмица, че ако не друго да се запознаете.

С какво толкова омайват тези турци или турчин + САЩ е магическа комбинация.

# 351
Аз опции винаги съм имала ,имам и сега ...но да наистина съм се вкопчила явно. На няколко пъти му казах, че няма да се получат нещата ,но и той не ме оставя на мира и стана омагьосан кръг

Опцията блокиране съществува при всички начини за комуникация. Не разбирам жените, които вместо да я използват, казват на някоя лепка да ги остави на мира и се надяват той просто да спре. Ами очевидно е, че няма да спре, а този дори е на друг континент, та няма как да стои пред вратата по цял ден. Изобщо не е нищо сложно да се прекратят нещата без значение той какво мисли

# 352

Лъжат красиво, нищо повече.

# 353
Имам приятелка, омъжена от 20+ години щастливо. Именно в Тексас. Запознанство по Интернет. След 2 седмици американецът беше в София да се запознаят, да я "иска" един вид от родителите й и да я води към Щатите. Там се ожениха, за да може да остане и тя. Към днешна дата имат две деца, вече пълнолетни. Това е реалността за мен - който те иска, ще прелети възможно най-бързо с някакъв вид официални намерения.

# 354
Ами така се случи просто и аз не искам да е разведен и да има деца но...
Относно детето не се връща само 2 пъти в годината.В момента просто се връща по-рядко.Детето му имаше рожден ден и той се прибра заради него за 1 седмица.
Какво да направи те като са се развели тя се е прибрала в Турция какво да прави в Америка.Това дете нали трябва да е при майка си .Като порасне може да си го вземе в Америка да учи. Той също е учил в Щатите .Аз така си го обяснявам не искам да си тормозя главата с лоши сценарии
Поне да беше отишла в Турция в рамките на тази една седмица, че ако не друго да се запознаете.

Ние се познаваме .Запознахме се в Турция .нещо е убягнало като информация

# 355
  • По света и у нас
Поздравче.

Този от видеото какво е чиче вече , а само на около 27...

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 22:08 от PriMadonna

# 356
Като за случаен познат има удивително много претенции какво да правиш, как да се държиш и какво да говориш. На всички ли разрешаваш така да те третират или само на любовни интереси?
Не ,на никого не позволявам да ми казва какво и как да го правя по принцип.
Той напоследък така се държи .Недоволен е ,че нещата не се случват така както иска той и се опитва да ме изкара ,че явно аз съм проблема

# 357
  • Down south
А, ясно, не съм дочела сагата.
Поне сте се видели наживо. Тогава избухна ли някакво неистово привличане, любов от пръв поглед? Или това, че не можете да се срещате прави "връзката" толкова притегателна, поне за теб изглежда, че е такава.

# 358
Не ,на никого не позволявам да ми казва какво и как да го правя по принцип.
Той напоследък така се държи .Недоволен е ,че нещата не се случват така както иска той и се опитва да ме изкара ,че явно аз съм проблема

А даже не живеете заедно. Тези неща стават все по-зле с времето

# 359
Абе ,мацко така и не прочетох спали ли сте заедно?Само не ми казвай че НЕ!!Само ,ако има златен , тогава ще успея да намеря някаква логика в това да идеш на друг континент.

Общи условия

Активация на акаунт