За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 166
  • 521
  •   1
Отговори
# 405
Бях му блокирала номера ..той ми писа от друг как съм могла да го направя ,аз съм отказвала толкова лесно от него и т.н
Чудя се защо да го прави аз му скъсах нервите трих го ,блокирах го и той пак ме вика и настоява да си вадя виза.
Никакви нерви не си му скъсала, я как лесно си се огологъзила пак от втория номер, когато те е потърсил. Аз проблем нямам, ама искам за теб си да си помислиш КАК се е доказал пред теб? Какво е направил за теб? Ама нещо в негов ущърб, на него да му е трудно, неприятно за да може на теб да ти е добре. Всички действия и всички лишения ще са от теб - ти ще ходиш при него, ти ще си пускаш месеци отпуска/напускане на работа. Той какво? Освен това в момента си позволява да ти дава тон с кой да се виждаш, как да се обличаш и гримираш при положение, че на практика сте си никакви. Ами като станете някакви и имате връзка, а после брак и дете/деца? Какво? Ще излизаш навън само с майка му и сестра му?
Аз знам ,че е така в момента затова не правя нищо и искам той да се старае повече ,но не става...
Като се върна заради детето си ми предложи да ми вземел билет и аз да стоя там..но отказах.И стана проблем, че той не можел да дойде точно тогава в Бг защото трябвало да прекарва време с детето.Аз му предложих ако иска да си отдели 2 дни от тази цяла седмица и да дойде.Аз какво да правя там той си е ангажиран със семейството си братя- сестри, майки, бащи, деца и какво ли не аз къде се вписвам.И накрая ме изкара,че се оплаквам и следващия път като си резервирал билет да се връща ,резервира и за мен и не искал възражения.А и какво съм искала вместо да отиде при детето си да дойде при мен ли ...все ме изкарва виновна за нещо.Никой не му е казал да прави такова нещо

# 406
Какво да се старае повече. Той си е такъв. С тип мюсюлманско отношение. По-голямото му старание ще те доведе да те държи под ключ и да не те пуска да работиш, че да не те заглеждат.
Звучиш мега наивно и инфантилно.
Или просто темата е измислица.

# 407
Естествено, че ще прекара отпуската си с детето си, а не с някаква готова на всичко пачавра (защото за тях си такава) от България. Убедена съм, че нито жени, нито секс му липсват в ежедневието. Нормално е да прекара времето за детето с... детето си. Ти си никоя.

# 408
Естествено, че ще прекара отпуската си с детето си, а не с някаква готова на всичко пачавра (защото за тях си такава) от България. Убедена съм, че нито жени, нито секс му липсват в ежедневието. Нормално е да прекара времето за детето с... детето си. Ти си никоя.
Ако бях готова на всичко ПАЧАВРА да бях отишла
И след това го блокирах ,но той реши пак да се връща към мен

# 409
Ама ти СИ готова на всичко, нали затова е темата? Joy Приготвяш се океани да преплуваш за него.
И в техните очи винаги ще си пачавра, независимо дали си непорочна към момента. Joy
Ти си го блокирала, но той все пак те намерил и ти к'во? Шехерезада и приказки от 1001 нощи...

# 410
Много жени се умиляват, как мъжете се борели да си ги връщат. А те просто знаят, къде ще мине номера. Ако толкова им пукаше, нямаше да се налага никого да завръщат, защото щяха да са се преборили да не загубят жената изначално.

# 411
Пиша от гледна точка на туркиня,и този просто ми прилича на луд ревнивец,може бившата му даже и бой да е яла ,за да избяга от него в Турция.Както и да е авторката каза че нея не е интересува ,но дали се замисля за такива ситуации в които,тя се обажда че детето е тежко болно ,и той иска ме иска ще трябва да иде при нея ,и няма как да му забрани да не иде да си види детето.А,з и друг път съм писала,и съвет съм давала,че ако си ревнив,стой далеч от разведен/разведена с дете,за това винаги съм излизала права и мой познати са ми ревали .Аз специално,никога не бих се захванал с разведен с дете от друга жена (с вдовец да ),но не и с разведен.Не ме разбирайте погрешно,не заради детето и финансите ,а защото не ми се разправя с ревниви бивши (а на мен тя ще ми е никаква).А , авторката казва че й става неприятно от снимки на него , бившата му и детето.Друг е въпросът че на мен ми намирисва че тя да го остави,той има порок .
Авторката пише ,че тя го блокира той я търси ,и то от друг номер (ако това е вярно), класически нарцис, който не приема НЕ ,за да се почувстваш специална ,за да те въвлече в играта.Също така той от скоро е разведен.Огромен е шансът,той да я вземе не защото я обича,а защото му е удобна,да не остане сам и да натрие носът на бившата че е по успешният ,и тя е загубила много.

# 412
Голямо борене, голямо връщане е направил, писал от друг акаунт или от друг номер. И ти готова....

# 413
Голямо борене, голямо връщане е направил, писал от друг акаунт или от друг номер. И ти готова....
Не не съм била готова.Казах му,че няма да чакам някой ,който не е сигурен кокво иска ..и ако реши знае къде да ме намери.Той се извини и знаел,че е така ,но не си го признавал.Искал да му дам малко време да си уреди нещата с работата и щял да дойде .Просто аз губя търпение да си играем на котка и мишка.То е ясно,че и от моя страна ще трябват компромиси.Особено с такъв като него

# 414
Ами то нищо не е имало между вас, как очакваш да знае какво иска? С пръстен пред вратата ти ли? Нито сте били заедно достатъчно време, нито се познавате, секс не сте правили... Нещо си прекалила с любовните романи за арабски шейхове и невинни девици. И ако ти каже "аз съм сериозен, искам сериозна връзка и брак", какво? Никаква гаранция, че е истина, че иска тези неща точно с теб, а и както не се познавате, опознаете се, пък не вървят нещата, какво следва?

# 415
Ами то нищо не е имало между вас, как очакваш да знае какво иска? С пръстен пред вратата ти ли? Нито сте били заедно достатъчно време, нито се познавате, секс не сте правили... Нещо си прекалила с любовните романи за арабски шейхове и невинни девици. И ако ти каже "аз съм сериозен, искам сериозна връзка и брак", какво? Никаква гаранция, че е истина, че иска тези неща точно с теб, а и както не се познавате, опознаете се, пък не вървят нещата, какво следва?
Да знае дали иска да прави някакви неща за мен...Той ако и това не иска какъв е смисъла. Познава ме може да прецени какво иска ...не е чак толкова трудно .

# 416
  • Пловдив
Тази "връзка" мен ме натовари , дето само чета .....не те знам теб

# 417
Какви неща да прави за теб?

# 418
  • Пловдив

Бой с дракони, да намери Атлантида,  да реши някоя от нерешените загадки.....

Ей такива нормални неща .....сега нали е бизнесмен разведен от Турция  ,живеещ в Маями .....намери наша Гина ....кво толкова

# 419
Ставате груби вече.

Общи условия

Активация на акаунт