Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 146 003
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 2 010
Hot Springs Medical е топ. Но вашите дестинации ми идват далече. По натам от Трявна или Павел Баня не отивам по Коледа. Чукара в Трявна е просто утикален също!
Захванах се да пека браунита, утре заран баница. Ще се събираме в службата! 🙃

# 2 011
  • Бургас/Пз
Ще правя торта за нова година и понеже утре съм на работа, изпекох благовете днес. Утре ще я сглобя и се надявам до 31ви вечерта да поеме и да става за ядене Simple Smile
Направо се чудя какво да обличам. На работа е топло и по риза ми е добре, но пък ходя пеша и май ще трябва да сложа и пуловер

# 2 012
Ани, аз по риза...до работа е 5 мин. Wink
Да покажеш тортата, знам че ще е уникална! Не знам как ще се завлека с баницата, сладките и два детски подаръка! 😅

# 2 013
  • Sofia
Ще вземеш Ричърд Гиър за шерп😁
Онзи ден в МД мерих кожено яке, ненамалено, залепна ми идеално - нали ви надувах главите миналата година, че всичко мерено е с компромиси. Защо изобщо го пробвах...

# 2 014
Онзи ден в МД мерих кожено яке, ненамалено, залепна ми идеално - нали ви надувах главите миналата година, че всичко мерено е с компромиси. Защо изобщо го пробвах...
Ричард ще хърка, щото е отпуск. Купи ли якето?

# 2 015
  • Sofia
Ричард ще хърка, щото е отпуск. Купи ли якето?
Ще дойде заради теб, как , после ще хърка пак.
Неее😁 Защото мерих палто на Lio Jo и то ми залепна също...

# 2 016
И какво купи в крайна сметка? Не ни мъчи казвай?
Сладкишът е готов, чакам да стегне глазурата и ража на квадрати!

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 21:34 от mimi.7299

# 2 017
  • тук-там
Нв взе ли онова букле на Зара?

# 2 018
Първото, което гледам в една дреха, преди да я купя, е дали може да се пере в пералня. Ако не може, но много ми харесва, цената е решаваща. И ако в крайна сметка на нея пише, че не може да се пере в пералня, но мноооого ми харесва, купувам. И ако след първото пране се скапе, значи не е моята дреха.
Навремето, преди да се омъжа, имаше доста дълъг период у нас, когато нямахме пералня, поради една или друга причина. И за да улесним майка ми, двете със сестра ми се перяхме дрехите самостоятелно на ръка. Та, взела съм си моето с прането на ръка. Мерси съм.
Не искам да съм роб на дрехите си.

# 2 019
  • Пловдив
“ Не искам да съм роб на дрехите си!” - абсолютното ми верую. Ще добавя само…” и обувки и посуда”

Не може ли нещо да се почисти автоматизирано, въобще да не припарва до мен. Като бях млада треперех над едно или друго( особено бельо, кристал и пухени якета), но сложих хикс на тази страница.
Имам дрехи, на които пише да не се перат и съвсем успешно ги пускам в пералнята на програма фино или подобна. Суша на скара в машината и нямам грижи.

Ако някой успее да хване като панталона на Магни -   XS, и не му трябва, дори и ненамален да ме има предвид, моля. Знам, че при Зара се появяват артикулите след намалението.

# 2 020
Може да не ви се вярва, но аз съм във вечна надпревара с времето и не че не искам, нямам свободно И да пера на ръка. Ползвам кратки програми, за вълна, без центрофуга и ако нещо все пак се скапе го изхвърлям.
Може би ще досадя, но много искам да ви покажа коледната елха от тази година във столицата Валета. Изключително тематична е, предизвика много дискусии и обра много негативи. Сериозният проблем на малкото островче е презастрояването (всичко е пари разбира се). Руши се всичко старо, автентично, културно наследство и характерно като архитектура за сметка на нови, безлични сгради с десетки апартаменти. Малта е известна с цветните си красиви балкончета и входни врати. И съответно тази година традиционната коледна елха е призив тази лудост да спре. Обичайно я украсяват с характерните стъклени коледни топки ( стъкларството е с дълги традиции тук).

…..

За да не е съвсем спам мнението ми, искам да кажа на Деси, да облече новата си красива рокля и да се наслади на вечерта в компанията на близките си. Защото нищо друго няма значение освен днес и сега. За утре никой не знае какво ще е.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 14:20 от MagniМ

# 2 021
  • Sofia
Нв взе ли онова букле на Зара?
Онова го взех - обаче не е просто букле, страхотна материя е, с голям процент вълна. Палтото ще го преспя и ще реша. Якето не купих, че ще ме изгонят от вкъщи накрая. Защото чакам и поръчано дълго пухено яке на ТХ😁

# 2 022
  • Бургас/Пз
Веси, я покажи палтото и якето поне да ги видим 😀
Магни, елхата е много интересна, а щом има и смисъл, това е още по-хубаво!
Дх3, а също смятам, че трябва да облечеш роклята. Ще бъдеш прелестна и неотразима и хич не мисли за другите ❤️💋

# 2 023
  • Sofia
https://answear.bg/p/puheno-yake-tommy-jeans-v-bezhovo-zimen-mod … w0dw18864-1351967
Палтото няма да го показвам, че е само едно в моя размер 😘

# 2 024
  • Бургас/Пз
https://answear.bg/p/puheno-yake-tommy-jeans-v-bezhovo-zimen-mod … w0dw18864-1351967
Палтото няма да го показвам, че е само едно в моя размер 😘
Ооо, много е хубаво. За палтото напълно те разбирам 🥰 Пожелавам ти да намалят коженото на такава цена, че да не може да му устоиш 😘

Общи условия

Активация на акаунт