Проблем в отношенията със сестрата на мъжа ми

• 5 924
  • 83
  •   1
Отговори
# 75
  • Melmak
Е, човек може да не дава конкретна причина защо не може. Освен на някакви много близки хора. Просто отказваш поканата и толкова. Мен ме изумява обвинението как в най-грипавия сезон ще смеят да правят юбилей. Ми какво да направим, че майките ни са ни родили зимата. Наистина и на мен не ми харесва да не мога да празнувам навън в някое заведение или на пикник, както правят всички родени по топло време.
Утре сме на бар по случай рождения ми ден. Не ми се чака до април-май, за да го празнувам.

# 76
  • София
Тази тема "никой никому не е длъжен за каквото и да е" е дълга и противоречива.

# 77
  • София
Куку, действието се развива в България.

# 78
Е, човек може да не дава конкретна причина защо не може. Освен на някакви много близки хора. Просто отказваш поканата и толкова. Мен ме изумява обвинението как в най-грипавия сезон ще смеят да правят юбилей. Ми какво да направим, че майките ни са ни родили зимата. Наистина и на мен не ми харесва да не мога да празнувам навън в някое заведение или на пикник, както правят всички родени по топло време.
Утре сме на бар по случай рождения ми ден. Не ми се чака до април-май, за да го празнувам.
Остави юбилея, то и Нова година не трябва да се празнува в тоя грипав сезон.

# 79
  • Melmak
Направо в метрото не влизаме. 😁😁😁😁

# 80
Точно за да не слуша  такива глупости е най -добре човек да не се обяснява много защо не иска да отиде някъде. Това е била и грешката на авторката.

# 81
  • София
Куку, действието се развива в България.
Да, прочетох.
А ти видя ли последното изречение на авторката, което съм цитирала?

Отчасти по темата: В събота синът ми планирал да се вижда с приятел от предишния клас, обаче 2 часа преди това се сети, че е канен на РД. Писа му "Няма да мога" и смяташе, че е достатъчно, защото не искал да го помислят за шматка. Обаче двамата с ММ го убедихме, че не става дума за случаен познат и заслужава да обясни причината.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 16:53 от Cuckoo

# 82
  • София
Да, видях, но тя пише за българските роднини.
Идея нямам защо сравнява с Дания. Датчаните са също нормални хора и всеки си е с неговите разбирания. Затова си права - всякакви има, та подобни обобщения са смешни.

# 83
Правилно си постъпила. Те явно не са зрели жени, щом се сърдят така. Joy

Общи условия

Активация на акаунт