❄Февруарски бебета 2024- ТЕМА 2

• 6 099
  • 193
  •   1
Отговори
# 105
Точно така! Повечето са уголемени или отговарящи на размера. Мен много ме устройват техните размери. Бих казала, че ги предпочитам за бебка.

# 106
Благодаря Ви! Много красиви неща има и няколко комплекта поръчах, надявам се й да са качествени (използвам сушилня).

# 107
Споделям мнението на bilunga. Аз само от там взимам дрешки - много ми харесват и много ги ползваме. Постоянно ползвам и сушилня.

# 108
Привет, мами! След ваксината, която се поставя на годината, на Божидара и остана като твърдо топче на мястото на убоденото.. слагай риванол - без ефект.. някоя случайно да знае какво мога да направя по въпроса. Личната си знае едно и също - риванол, риванол...да де, ама ефект няма..

# 109
Казвали са ми за куул пач, но не ми се е налагало да ползвам.

# 110
И на нас така ни се беше получило от Синфлорикса, но си изчезна от само себе си. Беше и зачервено мястото, но и това отшумя за седмица.

Привет, мами! След ваксината, която се поставя на годината, на Божидара и остана като твърдо топче на мястото на убоденото.. слагай риванол - без ефект.. някоя случайно да знае какво мога да направя по въпроса. Личната си знае едно и също - риванол, риванол...да де, ама ефект няма..

# 111
Ще отворя една тема свързана с вкарването в менюто на детето прясно мляко и кашкавал. Кога обмисляте да въведете?

# 112
Прясно мляко консумира от момента, в който навърши годинка, тъй като в детската кухня храната за над едногодишни се приготвя с такова мляко, тъй че реално те ми го въведоха Grinning Същото и с белтъка.
За кашкавала - не съм го въвела, даже не съм се и замисляла кога трябва.

# 113
Аз не бързам нито с едното нито с другото, но съм слагала малко прясно мляко като съм и правила крем супа.
За кашкавал според мен е рано, защото е доста солен. Дават го да се въведе след година и половина, но познавам майки, които от сега правят сандвичи с кашкавал.. аз лично ще почакам поне още 2-3 месеца.
Някой може ли да препоръча хотел в който предлагат детско меню съобразно нуждите на бебоците? Знам за СПА хотел Марково, но ми се иска так да отидем когато порасне малко

# 114
Аз съм давала и кашкавал и прясно мляко. Но то моето дете като цяло нищо не яде, та от две хапки филия с яйце и кашкавал не мисля, че нещо ще му стане. Прясното мляко в палачинка е ял, пробвах да го предложа и като напитка, но отказа беше категоричен.

# 115
В Катарино знам, че има.
Ние още не сме ходили, но приятелки са били и препоръчват с две ръце.
Някой може ли да препоръча хотел в който предлагат детско меню съобразно нуждите на бебоците? Знам за СПА хотел Марково, но ми се иска так да отидем когато порасне малко

# 116
За Катарино и аз знам, да Simple Smile Може би не са толкова много хотелите, които предлагат такова "чудо" Simple Smile
Ще пускате ли децата на ясла? Аз искам да я пусна живот и здраве септември, ноооооооо.... местата са силно ограничени както знаете. Някоя софийска майка от Младост и околните квартали има ли? Насочили ли сте се към някоя частна?

# 117
Мами, по колко заместени и млечни хранения имат вашите дечица?
При нас е следното: сутрин става към 8-9 ч. и изпива между 220 и 250 мл АМ (това го приемам като закуска), на обяд, следобедна закуска и вечеря яде твърда храна и вечерта преди лягане пак изпива 220-250 мл АМ. Чудя се дали не е време да заместя и закуската (например с каша), но пък така ще остане само с едно млечно хранене и не знам дали не е рано само за едно млечно.

# 118
Ние започваме закуската с каша, попара, кус кус, към 10:30ч пие АМ (120-180мл), след това обяд, следобедна закуска, вечеря и преди лягане АМ (180мл). Водя се по нея изцяло, но много й харесва твърдата храна.

# 119
Нито едно 🙃 моя човек още отказва почти всякаква твърда храна. Пускахме изследвания, установи се железен дефицит, та сега давам железен препарат и се моля в някакъв момент да започне да се храни с човешка храна и най-накрая да спра да го кърмя 🥲

Общи условия

Активация на акаунт