❄Февруарски бебета 2024- ТЕМА 2

• 6 011
  • 193
  •   1
Отговори
# 15
Всичко това трябва да св следи от педиатъра и само той е човекът, който може да каже дали има място за пристеснения или не. Дъщеря ми също не обичаше да стои по корем и плачеше всеки път като я слагах, но не е имала другите посочени от теб проблеми. Това, че не лази също не е необичайно. Какво казва педиатърът ви?

# 16
Момичета според вас какво е това? Има час за 22 за консултация да изчакам или да е водя? Прилича ми на гъбички? Сухо е и грапаво а на другата ръка и е само грапаво и все едно много ситни пъпки, но не е кръг.

# 17
Прилича ми на екзема. С атопична кожа ли е?

# 18
При нас имаше подобни петна (сухи и грапави) на врата и крачето. Док. ни изписа Cica-creme на А-дерма. Не е страшно, след известен период на мазане  изчезнаха.

# 19
Не е с атопична кожа.
Ще и взема и аз този крем и на 22 ще я види лекарката . Благодаря.

# 20
На мен ми прилича на лишейче.

# 21
[
Здравейте, може да я водите на физиотерапия за деца, аз моето бях го водила още докато беше на 4 месеца не че имаше му нещо , а просто на раздвижване и от там се научи на много други неща  може да пробвате нищо не губите

quote author=ale_ex link=topic=1713879.msg48994624#msg48994624 date=1734038692]
Здравейте! Малко започвам да се притеснявам за двигателните умения на нашето бебе. Не харесва да е по корем още от мъничка, колкото и да я слагам и мъча, тя на 2рата минута мрънка, пищи и реве да я обръщам. Единственото, което може е да се завърти по корем и понякога обратно по гръб, опитва се да лази, но безуспешно. Не може да си вдигне дупето, изнервя се и я вдигам. Да се изправя сама също не може, само с подаване на ръце и леко придърпване. Ходи хваната за ръчички, вече отказва да стои в проходилката, иска ние да я водим, оставам без кръст. Не знам дали изобщо ще лази или не, но това че не умее доста от нещата ме притеснява. Гледам разбира се да не я сравнявам с другите деца, но наистина изглежда, че изостава. Мога ли да й помогна с нещо определено?
[/quote]

# 22
  • София
Здравейте! Малко започвам да се притеснявам за двигателните умения на нашето бебе. Не харесва да е по корем още от мъничка, колкото и да я слагам и мъча, тя на 2рата минута мрънка, пищи и реве да я обръщам. Единственото, което може е да се завърти по корем и понякога обратно по гръб, опитва се да лази, но безуспешно. Не може да си вдигне дупето, изнервя се и я вдигам. Да се изправя сама също не може, само с подаване на ръце и леко придърпване. Ходи хваната за ръчички, вече отказва да стои в проходилката, иска ние да я водим, оставам без кръст. Не знам дали изобщо ще лази или не, но това че не умее доста от нещата ме притеснява. Гледам разбира се да не я сравнявам с другите деца, но наистина изглежда, че изостава. Мога ли да й помогна с нещо определено?

На каква възраст е? Какво казва педиатъра?

# 23
Здравейте мами, включвам се с въпрос давате ли сега на вашите бебчета нещо за имунната система? 3 месеца по препоръка от педиатър давах Биозин Кидс с коластра(понеже преди това два месеца поред ми боледуваше), но вече минаха тези 3 месеца и се чудя дали да продължа с нещо друго.

# 24
Здравейте мами, включвам се с въпрос давате ли сега на вашите бебчета нещо за имунната система? 3 месеца по препоръка от педиатър давах Биозин Кидс с коластра(понеже преди това два месеца поред ми боледуваше), но вече минаха тези 3 месеца и се чудя дали да продължа с нещо друго.
Здравей,
Обсъди го с педиатъра. Детенцето възстановило ли се е? Боледува ли още? Аз съм чувала, че не бива и да се прекалява с имуностимулантите.

# 25
Здравей,
Обсъди го с педиатъра. Детенцето възстановило ли се е? Боледува ли още? Аз съм чувала, че не бива и да се прекалява с имуностимулантите.

Тези дни имаме час ще попитам. Много съм доволна детенцето ми е здравичко, има си апетит всичко е нормално. Благодаря!

# 26
Давам кърма 😁
Как сте майчета, спите ли? При нас вече има и нормални нощи, но пък за сметка на това става в 5-6 😁 няма угодия

# 27
Има и нормални има и такива които не са, но независимо от това всяка сутрин в 08:00ч. е будна и готова за папане и игра. Със сигурност не ми трябва аларма.Grinning
А, през деня има две дремки и когато си спи в легълцето и се пробуди по някое време и няма никой при нея е страшен плач. Така ли е и при вас?

# 28
Здравейте! С коя каша въведохте глутена вие? Знам че се смесва с безглутенова и поетапно но с коя точно го въведохте вие?

# 29
Здравейте! С коя каша въведохте глутена вие? Знам че се смесва с безглутенова и поетапно но с коя точно го въведохте вие?
Въведох го с Хип пшенична каша с банан и сухар и Слънчо Зърнин М. Но не съм мешала с безглутенова, просто постепенно увеличавах от 2-3 лъжички до цяла порция.
Ако детето не е фен на кашите, може да пробвате и с грис, при нас той най се хареса.

Общи условия

Активация на акаунт