❄Февруарски бебета 2024- ТЕМА 2

• 6 105
  • 193
  •   1
Отговори
# 75
Дъждобрана пази от вятър, затова се слага и ако не вали.
Момичета, дайте идея за удобно превозно средство с бебето на планина? Как се придвижвате по снега? Вече бяхме един път на място с много сняг и придвижването с количката беше трудно или невъзможно. Раницата също не е вариант, защото не ми изглежда безопасно. Гледам, че продават ски за бебешки колички, но са много скъпи. Та, някой сеща ли се за нещо, което ще ми свърши работа?

# 76
# 77
Шейната е вариант, но няма ли опасност да се катурне някъде по пътя..има ли такива с колани Grinning

# 78
Мисля че има баш бебешки шейни. Вижте в декатлон, аз бях харесала от там и ми се мъдри че имаше колани. Много исках да взема и да возя малкия, но тук така и не заваля сняг…

# 79
Аз имам въпрос към майките с по-големи деца 😁Кога им минава меракът да трошат апартамента 🤣
Моята ходи вече стабилно и е нещо страшно вкъщи..

# 80
  • София
И аз да попитам, майките с опит, кога махнахте преградата или пръчки от кошарата? Кога заменихте кошарата с легло? Оглеждам се за монтесори легло къща, но от каква възраст са подходящи?
Моята мома ходи стабилно и слиза само не знае как да се качи 😁

# 81
Ейй, да се включа като "опитна" мама Grinning
За трошенето- никога Grinning Дъщеря ни е на 4, разхвърля, вади дрехи от гардероба, чупи играчки и изобщо е пълна лудница, въпреки, че не спирам да подреждам...
За преградата-не мога да кажа, защото все още мисля, че е рано. Дъщеря ни/както споменах на 4/ спи много лошо, върти се, ляга напречно, доста често и наобратно. Взела съм я при мен, което не е добре /за никого/, но спасява положението от инциденти. За момченцето ни съвсем не смятам, че е време за това, но е индивидуално.
Ако детето спи спокойно, съвсем нормално е да вземете легло или поне да махнете преградата.
За всички въпроси ще дам най-добрия съвет-
Водете се от децата. Те сами показват за кое-кога са готови. ❤️

# 82
За трошенето - има време! Grinning къде е тя...още сме в началото! И по-зле ще става Grin
За леглото - дъщеря ми спа до късно в кошара защото в стария апартамент нямаше място за легло. Кога махнахме преградата нямам ясен спомен, но може би след 2рата година да е било...

# 83
Аз имам въпрос към майките с по-големи деца 😁Кога им минава меракът да трошат апартамента 🤣
Моята ходи вече стабилно и е нещо страшно вкъщи..
На 7г е, във вихъра си е. Добре, че не направихме ремонт на апартамента, когато го купихме. Сега доонищожават.
Легло с преграда ще сложим края на лятото в детската стая и да спи вече при брат си, а баща му при мен, кой където му е мястото.

# 84
Има ли някоя майка със много злоядо и капризно дете? Какво им давате за закуска и не само. Тя предпочита да яде сама и в повечето случаи отказва да яде от лъжичка. А и все още не и давам цяло яйце и кисело мляко вие давате ли им? Как ги въведохте?

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 09:12 от Nikitaaaa

# 85
Моето е доста капризно, също не харесва да му се дава с лъжица и много рядко успявам да пробутам нещо, предимно се храни сам. (сега му давам и на него една лъжица и той да рови в купата и да мята навсякъде и така понякога успявам да му дам около 100гр от нещото в купата)
Цяло яйце и кисело мляко доста отдавна му давам, може би да е бил на 7 месеца някъде, когато му ги въведох. Яйцето беше в бананова палачинка, а киселото мляко просто му го дадох да опита. Имаше период в който харесваше кисело мляко, но вече не ще и да опита. За закуска предимно му препичам някоя филийка и я чажда с авокадо/ крема сирене, или пък му правя някакви принцеси- с кайма и кашкавал или кашкавал и яйце. Палачинки също му правя. Банички също харесва. Като под харесва да се чете, че ги опитва нали, да не си мислите че изяжда всичко 😂 просто разни попари, кус кус и тн. даже не си отваря устата като ги види.

# 86
Мами, да Ви попитам дали знаете кога ще изплатят майчинството?

# 87
Някъде ми попадна, че на 04.02. Дали ще е така, не знам Simple Smile

# 88
Здравейте! Вашите бебета хвърлят ли всичко на пода?Каквото посочи й се дава и точно след 2 секунди е хвърлено долу.Не сяда да яде ,ако няма предмети пред нея за хвърляне. Трябва ли и как да покажа ,че това действие не е редно?Или е просто период?Не е много в реда на нещата като отидем на ресторант и да ставам по 100000 пъти да обирам нещата  под столчета и да се извинявам на останалите хора.

# 89
Здравейте! Вашите бебета хвърлят ли всичко на пода?Каквото посочи й се дава и точно след 2 секунди е хвърлено долу.Не сяда да яде ,ако няма предмети пред нея за хвърляне. Трябва ли и как да покажа ,че това действие не е редно?Или е просто период?Не е много в реда на нещата като отидем на ресторант и да ставам по 100000 пъти да обирам нещата  под столчета и да се извинявам на останалите хора.
Оо да, и хвърля, и събаря Joy Харесва си нещо, първо го потупва и тогава хвърлянето. По долните рафтове на секциите съм наредила разни кутии и пластмасови играчки да си събаря на спокойствие Joy
Според мен е период и всяко детенце минава през него, това им е още един начин да опознават света и заобикалящите ги предмети

Общи условия

Активация на акаунт