Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 260
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 440
Ами влизаш в нап, влизаш в подаване на гдд, на всяка страница където имаш качени “приходи” проверяваш сумата и потвърждаваш. Вярвам че догодина през март тука тъпан ше се бие за поредните стъпки..

# 1 441
  • София
2499 имам и аз иначе, но това бяха темите, в които по принцип съм най-активна, така че не очаквам в близко бъдеще други такива резултати. Grinning

# 1 442
Еха, колко много точки имаш 😄 аз се чудя моите под сто лева, дали да ги използвам сега или да изчакам😆 имаше ли някакъв срок за ползване след като са прехвърлени в платформата?

# 1 443
  • София
Няма срок за ползване в платформата. 😊

# 1 444
  • в сърцето на един мъж...
Еха, колко много точки имаш 😄 аз се чудя моите под сто лева, дали да ги използвам сега или да изчакам😆 имаше ли някакъв срок за ползване след като са прехвърлени в платформата?

След като са там, няма срок.

# 1 445
1200 точки имам дадени. Не съм пускала теми, не съм качвала  хаштаг никъде, не съм писала в темите от предизвикателството.
Жал ми стана за тези, които се спукаха да пускат безсмислени теми.
Преди малко опитах да прехвърля точките, но ми изписва, че имам 600.19. Някой друг има ли подобен случай?

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 14:50 от Пролетно цвете

# 1 446
2499 без да съм пускала теми и да съм слагала хаштагове. Но не мисля да ги осребрявам. Не ми се занимава с декларации.

# 1 447
  • пустинята Гоби
2000 точки имам, не съм писала в Литературния, не съм пускала теми, според мен даже по-малко от обикновено съм влизала във форума, защото нямах време.

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 14:41 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 1 448
Ся тва съобщение колко ли време ще се подмята като ново известие…

# 1 449
1000 точки имам аз. Без бъхтене и никакви хаштагове.
Не мисля да ги ползвам.

Миж, може пък някой да се е запалил да чете сега покрай кампанията Simple Smile Знае ли, човек...

Мислиш ли? Не виждаш ли, че след края на предизвикателството пак си останаха същите потребители Simple Smile

# 1 450
Ся тва съобщение колко ли време ще се подмята като ново известие…
Предния път май имаше да се оплакват доста време че не им се маха това известие, дори и след като вече беше минал срокът за прехвърляне. Дано да са го оправили гова.

# 1 451
Аз съм в мобилната и ми стои като непрочетено..

# 1 452
  • Телиш/Плевен
Без бъхтене, толкоз. Satisfied

# 1 453
  • в сърцето на един мъж...
Миж, може пък някой да се е запалил да чете сега покрай кампанията Simple Smile Знае ли, човек...

Мислиш ли? Не виждаш ли, че след края на предизвикателството пак си останаха същите потребители Simple Smile

Е аз съм си вечният оптимист, мислех, че може да прихванат нещо Simple Smile Но се радвам, че редовните се завърнаха Heart

# 1 454
  • София
И аз имам 2000 точки, но да питам нещо. В сайта на Истински мед мога ли да добавя няколко кода за отстъпка за една поръчка или само 1 код?

Общи условия

Активация на акаунт