Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 240
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 455
1000 точки имам аз. Без бъхтене и никакви хаштагове.
Не мисля да ги ползвам.
И аз не мисля да ги ползвам, за 20 лв. нямам намерение да си въвждам ЕГН, където и да било. Имаше в началото някаква идея да се прехвърлят на друг потребител, обаче за тази цел трябва ли първо да ги приемеш или не, защото ако е не, с удоволствие ги давам на някой желаещ.

# 1 456
2499 точки имам. Благодаря за пореден път на БГ Мамма! Heart Прехвърлих си ги веднага.
Имам 2 поста с хаштагове в Литературния подфорум и една нова тема, в Моите финанси, нея си я поддържам по принцип, не е нещо извънредно. Не съм се бъхтила, нито съм носила камъни на гръб. Обичайно си пиша, в моите си теми.

Защо си мислите, че хора, които не пишат в Литературния, не четат? Много погрешно схващане. Аз и домашни любимци имам, но не съм се включила в темата за кучета.

Фивър, може да се използват повече кодове за БГ мед. Пишеш ги в полето за забележка, или съобщение, ще видиш, че съм забравила точно. Като правиш поръчката ще го видиш полето. Аз поръчах с 2 кода предния път.

# 1 457
  • София
Благодаря, ДеВа!

Аз си пиша и си чета навсякъде или почти навсякъде, стига да ми е интересно.
Даже, благодарение на Лоялната програма, откривам интересни теми в раздели, в които невинаги влизам и после се чудя защо не съм ги открила по-рано.

# 1 458
  • Телиш/Плевен
Аз си пиша и си чета навсякъде или почти навсякъде, стига да ми е интересно.
Даже, благодарение на Лоялната програма, откривам интересни теми в раздели, в които невинаги влизам и после се чудя защо не съм ги открила по-рано.
Мисля, че по принцип това е идеята на предизвикателствата, но доста потребители не я разбират и просто пишат в темите, само колкото да се отчетат, вярвайки, че това ще им донесе точки. И оттам идват оплакванията за спам (напълно основателно)...

# 1 459
Те хубаво правят че подтикват човек да хвърли по едно око в едни или други раздели, ако му се занимава. На който не му се - ами няма да го направи и пак всички са добре. Но форумът много отдавна не е нещо което може да се "обхване с поглед", вече физически не е възможно да съм видяла всяко нещо в него, дето евентуално може да ми стане интересно, не се и опитвам че ще трябва нищо друго да не правя Grinning. На тази кампания май не, но на предишната си намерих 1-2 теми като за мен, извън тези които вече си следях.
И на мен ми е странна презумпцията че щом някой не е писал в литературния раздел, значи сигурно не чете книги... Че стана тъпо като се наводни с публикации от хора дето преди това не са писали там, тъпо стана, особено тези дето очевидно не бяха и от жив човек съчинени. Но и не всички стъпват за пръв път в тия теми, още по-малко пък те са мерилото за кой колко чете.

# 1 460
2000 точки, не съм мн.активна напоследък.
Благодаря за тях, разбира се!
Не съм писала по литературни и подобни.Рейтингът не мърда.

Едит: мръднал е, направо скок и съм малко преди следващото ниво.

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 14:29 от ДХ3

# 1 461
  • Телиш/Плевен
Освен спам, е имало и опити за злоупотреба...
https://bg-mam.ma/p/1752852/49819108

# 1 462
Зачетох се в конкретната тема, че са били засечени и пресечни опити за злоупотреби. Просто не мога да си представя какво може да се  измисли за да се реализира в този смисъл "злоупотреба" .

Цитирам:
"Благодарение на активния мониторинг по време на кампанията бяха засечени опити за злоупотреба от страна на потребители.
Своевременно бяха предприети необходимите мерки, за да се гарантира, че няма да бъдат раздадени звезди за действия в разрез с правилата на лоялната програма и да няма ощетени коректни участници в текущата кампания. Ще бъде приоритет за нас да предотвратим подобни опити занапред."

# 1 463
Вероятно точно публикациите дето и тук се коментираха че са очевидно "писани" от AI а не от потребителя който ги публикува, аз чак такива не съм засякла много но имаше оплаквания че са наводнили някои теми, т.е. не нещо единично.

А за рейтинга какво да му гледам като там само щуротии излизат Grinning Пак са му омотали нещо, явно бърникат и там но изглежда сякаш някой подхваща нещо и го оставя недовършено и стои така някое време.
Скрит текст:
Преди време като става дума пак тук, май при предната кампания беше, го бях погледнала и беше на предното ниво, визуално лентата пак там някъде, та отначало и не обърнах внимание че пише Злато. Нали и в хронологията отдолу последното е среброто. И миналия ден се посмях хубаво, когато и тук писах че незнайно кога и какво е ставало там Grinning

# 1 464
... аз чак такива не съм засякла много но имаше оплаквания че са наводнили някои теми, т.е. не нещо единично.
Нямам представа колко клонинга стоят зад потребител pirin2019, но успя не просто да наводни, ами направо да обезобрази всяка една от темите в литературния клуб, които следя, като съответно отврати смислените участници, които са там заради споделянето и общуването, така че просто загубиха мотивация да пишат до края на кампанията. Това е резултатът, когато активните биват изместени от активираните и не знам дали е било полезно за целите на тези кампании, а именно да се създава съдържание, с което АI да се о учава по-ефективно.

# 1 465
Той не пишеше ли за отстъпки в сайтове за книги? Или е друг профил.

# 1 466
Той не пишеше ли за отстъпки в сайтове за книги? Или е друг профил.

Същият. Навсякъде копи/пейства безумни постове!
Аз се отказах да пиша в литературните теми отчасти заради него.
Всяка една тема, до която се е докоснал, е отровена от абсурдното му присъствие!

# 1 467
Е, може сега да е изкарал 6 лв и да се успокои до следващата кампания.

# 1 468
И аз получих точки, не съм правила нещо специално.
Прехвърлих си ги, но още на налични тук, явно трябва време.

# 1 469
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
2000 точки - голяма изненада за мен.Не съм писала в двойните форуми (освен няколко мнения в Литературния за поръчка на български книги),не съм пускала теми,имало е дни,в които не съм била активна.
Първо помислих,че има грешка и са 200 точки, рестартирах клиента и ми изписа,че имам 4000.Сега отново са 2000.

Ще ги трансферирам,а ако с времето се натрупат,ще купя подаръци на близки в България.

Общи условия

Активация на акаунт