Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 263
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Другата България
Всеки споделя доброволно, но не е длъжен да се отчита.
Това казвам, нездравото любопитство е признак на нещо друго.

# 1 501
Ако не бяха заключили другата тема в която бяха питанки и чуденки, вероятно нямаше да са в тази.
На тази отдавна нито темата, нито анкетата са каквито бяха поначало. Обаче друга активна тема няма, пък дори авторката ѝ не виждам да се оплаква а само една потребителка всеки път.

На Инсентив съпорта може и бот да ви отговори в чата на платформата евентуално, с някои неща даже се и справя. Служебни пощи през почивни дни... твърде оптимистично ми се струва.

# 1 502
Лелее, още ли има казуси по тези точки, нито знам какво предизвикват, нито ме интересува, стават нула като им мине срока и готово

# 1 503
Аз лично не намирам за кой знае колко секретна и интимна информацията кой колко точки е получил:

# 1 504
ГоУема драма, гоУем съспенс.. що не се успокоите малко, че добрия тон и забавата рязко изчезнаха.
Радетели за уведомяване броя точки, не са споделили и своите:-)

# 1 505
Да съобщя че не съм била "понижена" умишлено по рейтинг.  Рейтингът ми, който точно преди раздаването на точки и награди неочаквано се понижи осезателно, след приключване на кампанията се завърна на предходната си позиция. Явно е имало някакво общо "донагласяне" по системата.

# 1 506
ГоУема драма, гоУем съспенс.. що не се успокоите малко, че добрия тон и забавата рязко изчезнаха.
Радетели за уведомяване броя точки, не са споделили и своите:-)
Глупости, споделила съм си точките още щом видях, но обърках темите! Написах ги в другата и понеже пишат и четат едни и същи хора реших да не пиша и в тази едни и същи неща.
Но ще го напиша и тук, за мен не е проблем.
Нямам точки. В последния месец, че и два почти не съм влизала в бг мама и нямам много коментари написани из темите. Точките от предните предизвикателства не съм ги ползвала може и това да е причина, не знам. 
Нито съм ядосана, за да се успокоявам нито нищо. Лошият тон беше предизвикан от госпожата. Може да ми докладва колкото си иска коментарите, това няма да промени фактите.

# 1 507
Няма как да има останали от предната кампания.
Лошото е че не отговарят и на имейл...или се бавят. Аз още чакам отговор например...от бгмама ми игнорират упорито въпроса...от инсентив мълчание...доста некоректно като цяло е цялото упражнение с ЛП Close
Отговарят от инсентив съпорта, ама ако са почивни дни както е сега вероятно утре ще ти пишат. От опит.  Имала съм дълга комуникация с тях и съм получавала отговор винаги.

Обещаха да ми оправят числото на точките на толкова, колкото изписва че дава и бгмама. С допълнителна транзакция в платформата там. До няколко дни писаха, дадох имейл...чакам да видя.
Писах на три места - лоялти имейла, на инсентив съпорт имейла и на имейла на нег.бг.

# 1 508
И на мен ми дават 2000 т,  в платформата са 199…и няколко си.

# 1 509
Сега получих съобщение, че явно ще ги закръглят. Не, че има значение, ама карай...

# 1 510
току що получих съобщение че до няколко дни ще се коригират, без да съм питала за това.

# 1 511
  • София
И аз получих съобщение, но вече изхарчих прехвърлените. Жалко, защото планирах да си купя друго, но не ми достигнаха. Сега пък допълнителните ще седят за следващата кампания.

# 1 512
И аз получих съобщение, ама вече съм ги прехвърлила в ина, та какво ме грее не разбирам Grinning

# 1 513
Ще си ги добавят. И аз съм си ги прехвърлила

# 1 514
Аз ги питах....за това казаха че ще оправят проблема. Уж. Да видим.

Общи условия

Активация на акаунт