Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 290
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 515
Ако правилно съм разбрала, пишат че те ще ти прехвърлят в платформата там каквото остава до кръглото число. Не биха си го причинили да оставят на всеки той да си ги прехвърля, това са много хора и със сигурност ще има и неразбрали какво става и съвсем ще е мазало. А и проблемът е от тяхна страна, нормално е те да се погрижат.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 16:31 от natka

# 1 516
И миналия път не беше кръгло число.
Абе не съм за 20 стотинки. Ама ако бяха 50 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 517
Simple Smile)) 29 са моите, но е логично след като ваучерите са за кръгла сума и наградите да са такива.

# 1 518
2000 точки имам аз, които се прехвърлиха в число 199... в Инсентив. Днес получих съобщение, че ще коригират това (без да съм им писала). Наистина е логично точките да са кръгли суми.

# 1 519
Не са донаписали закръглянето нещо, като са залагали сметките. По-странното е че чак сега го оправят, а имаше оплаквания и предния път от такива дробни числа.

# 1 520
1925.53 точки са 19,25 лв Simple Smile . даже и половин стотинка отгоре - подробно до четвъртия знак след запетаята

# 1 521
  • София
До кога може да се прехвърлят точките, защото моите все още не са закръглени?

# 1 522

Ще изчакам два дена и ако няма промяна ще им пиша отново.

# 1 523
Лоялната програма я има вече повече от половин година, ако не бъркам. И все още има бъгове при всяко предизвикателство, при всяка стъпка от процеса, все още правилата се наместват в движение, все още е неясно как се раздават точки и определят рейтингите. Така че за момента съм доволна, че отказах да си дам личните данни и да участвам в предизвикателствата и калните борби за точки Smile. Рейтингът ми също не мърда, но си го наблюдавам от инат. Все пак може би ще дойде моментът, когато ще стане ясно и на тия рейтинги какъв им е смисъла.

# 1 524
И аз получих отговор.
Моите първоначално 1200 точки за които писах тук станаха  600,19.

# 1 525
Аз се надявам да се промени част от условията и да могат да се даряват точки между потребители.
Предпочитам някой да си купи нещо, като аз не искам да се възползвам
За благотворителност е хубаво, но къде ще отиват и кой реално ще е облагодетелстван ми по-непрозрачно

# 1 526
Точките са си написали как се получават, защо да не са? Въпросът е че ако някой търси там пълна прозрачност и да се вижда точно за кое колко са, това няма да стане или поне се надявам да не. Че тогава дамата дето ни развесели с "обещаните награди" направо ще ни залипсва в сравнение Grinning Ако форумът стигне на такъв хал че пряко да казва за каква публикация колко дава, нещата хич няма да са добре и повечето смятам че ще се изнесем.

# 1 527
Аз пък двукратно се опитвам от Инсентив да си заредя ваучер за 60 лв и не ми дава. Уж успешно и после ми излиза Транзакцията пропадна. Писах им и изпратих скрийншот, дано го оправят.

# 1 528
На мен така ми изписа единия път, писах си с бота им, рече да съм била проверяла и се оказа че всъщност пише пропаднала но ваучерът си беше там. Както ми даваше съобщение и на мен че не е минало плащането, изобщо не ми и хрумна тогава че ако погледна ще видя ваучер там Grinning

# 1 529
Няма го при промо кодове, рефрешнах сто пъти. Кот такова, ще чакам включване. Тъкмо си харесах кулинарна книга, явни няма да кулинарствам🤣

Общи условия

Активация на акаунт