Колко точки получихте от лоялната програма?

• 79 967
  • 2 776
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Пловдив
Къде се качват тия бележки пак питам?

В сайта на инсентив.
Разцъкай малко!
Стъпките ги качих, като отговор на pirin.

# 2 236
Разцъках достатъчно.
Не виждам никаква опция за качване.

# 2 237
  • пустинята Гоби
Явно не е било достатъчно, но и да е, не е нужно тона да е заядлив.

# 2 238
Нищо не разбрах, но обмених😀 Курсовете май са плаващи.
Разгледах вариантите към Озон и ФД. От 63.03 в портфейла ми даваше, че ще ми ги обмени за 57 и нещо във ФД и 60.02 в Озон.
Като ги обменях даде малко по-малко стотинки. Сега имам налични 5.80 (580 Озон точки), взех си 2*30 ваучера, а трябваше да са 60.02+6.00.

# 2 239

Та колкото и да цъкам, поле дето нямам, не мога да цъкна. Не е от мързел или нежелание да разцъкам.

Явно за това не мога да открия Wink
Сега стана ли ясно?
А сега вече защо е така, не знам.
Освен да питам Гошко Joy

# 2 240
Имаш ли имейл от инсентив? Аз вчера получих.
Явно нямаш за да не излиза при теб.

# 2 241
Нямам.
Тоест това е от вчера ли?
Защото ви чета и сякаш е старо.
Гледам пощата, нямам мейл.

# 2 242
Елора, при мен от телефона.
Като цъкна на портфейл ми излиза под него "Печели"

На имейла не обръщам внимание, вчера си разчиствах пощата и не знам дали съм имала такъв. Обаче ми излязоха опции с попълване на анкета и качване на ревюта и бележки за различните магазини. От там ми скочиха и парите в портфейла, при това драстично. От бг мама имах малко над 1300 точки.

# 2 243
Не е старо, от вчера е.
Аз имам имейл и съответно имам опция да печеля точки.
Провери си имейла.

Мама Ру, за да й помогнеш, покажи имаш ли в ляво опция ПЕЧЕЛИ. Така не става ясно ти какво имаш за да сравни тя.
Тя е показала как няма опция печели, няма и имейл, не и излиза и под портфейла - видно от нейния линк.
Без имейл очевидно не става.

# 2 244
Да, сега погледнах. Под портфейл има купа и печели. Честно казано, не съм обърнала внимание нито дали има мейл, нито за това в падащото меню. А и тези дни не ми даваше изобщо да вляза в приложението през иконката, сега пак - влизам само през браузър. Има някакви бъгове все още.

# 2 245
Смениха правилата в движение ли?
Даваха по 300 за ревю и бележка, сега гледам са по 200.
Аз лично съм много доволна, 60 лева за Озон.
Благодаря на организаторите!

# 2 246
Трудно ти разбирам за какво точно говориш, но към озон ако попълниш и двете предизвикателства - ревю и бележката, дава по 3 лева или общо за двете 6 лева. Дава по 300 точки които се равняват на 3 лева.
 Не знам как с тези 6 лева си купила ваучер от озон на стойност 60 лв, вероятно си ползвала бгмама точките, които са различни от rwrd точките.

Да, смениха и има две нови .

Пак казвам, ако няма в момента да се купува нещо, няма смисъл от обмяна и няма смисъл да се купува ваучер.

# 2 247
  • пустинята Гоби
Сега пише 200 точки, вместо 300. Набързо смениха точките за предизвикателство. Ще ме уморят от смях тия хора..

# 2 248
Е, то аз им ги събрах по 300 точки, остана ми само тейкауей и за някакъв таг имаше, който не го разбрах...та подминах...

# 2 249
Нямам мейл, писах вече.
Писах му на Гошко. Да го видим.
Мама Ру, дала съм скрийншот. И сто пъти да кликна, няма как да ми се появи бутона Grinning

Може да  е за избрани хора само.

Общи условия

Активация на акаунт